PDA

View Full Version : Telefon

Palladyn Zlosci
11-09-2012, 19:26
Czesc !
Zastanawiam sie nad kupnem nowego fona .
Musi byc Bardzo glosny (chodzi o muzyke) sporo pamieci wejscie do karty pamieci najlepiej micro bo taka posiadam. Nie musi to byc dotykowy telefon.
Do 500 - 700 zeta .

Okey
12-09-2012, 15:20
Sony Ericsson w995, Sony Ericsson Live with walkman. Pierwszy niedotykowy, dość stary, drugi dotykowy, z androidem* i równie głośny.

*coś mi się pojebało i napisałem symbianem

Adachi.D
14-09-2012, 07:46
Sony Ericson (Walkman jakis)... Albo Nokia Xpressmusic, nie sa takie najgorsze, sam mam Nokie 5310(?) Xpressmusic i nakurwia niezle, nie zamienilbym jej za zadne gowna dotykowe, dobra komóra, trzyma sie fest, tania ze 150zl pewnie, albo jakas X3 ?
@edit
Przede wszystkim do tego typu telefonow (typowo muzycznych) masz szeroki wybor glosnikow do wyboru... Tzn mozesz sobie dokupic glosnik przenosny, ktory podpinasz pod telefon.

Demon
14-09-2012, 08:11
Sony Ericson (Walkman jakis)... Albo Nokia Xpressmusic, nie sa takie najgorsze, sam mam Nokie 5310(?) Xpressmusic i nakurwia niezle, nie zamienilbym jej za zadne gowna dotykowe, dobra komóra, trzyma sie fest, tania ze 150zl pewnie, albo jakas X3 ?
@edit
Przede wszystkim do tego typu telefonow (typowo muzycznych) masz szeroki wybor glosnikow do wyboru... Tzn mozesz sobie dokupic glosnik przenosny, ktory podpinasz pod telefon.
po co się cofać w przeszłość? teraz android daje tyle możliwości, że to bajka, sam byłem przeciwny, ale teraz zmieniłem zdanie

btw.

masz szeroki wybor glosnikow do wyboru
pl? :p

xperie jakąś albo nokie

zio0m
17-09-2012, 13:37
Mało który android dobrze gra na wbudowanym głośniku , co do muzyki na słuchawkach najlepiej z androida gra Galaxy S zrootowany z wgranym Voodoo Sound .
Lepszym wyjściem był by iPhone (muzycznie większość niszczy) ale brak wejścia na karty pamięci i "mało pamięci" (bo obecnie 8gb i 16gb to mało) więc odpada .

Adachi do każdego telefonu z normalnym 3.5mm jackiem podłączysz głośniki ;-)

Finderlow
17-09-2012, 22:54
NOKIA lumnia 920