View Full Version : Telefon
Palladyn Zlosci
11-09-2012, 19:26
Czesc !
Zastanawiam sie nad kupnem nowego fona .
Musi byc Bardzo glosny (chodzi o muzyke) sporo pamieci wejscie do karty pamieci najlepiej micro bo taka posiadam. Nie musi to byc dotykowy telefon.
Do 500 - 700 zeta .
Sony Ericsson w995, Sony Ericsson Live with walkman. Pierwszy niedotykowy, dość stary, drugi dotykowy, z androidem* i równie głośny.
*coś mi się pojebało i napisałem symbianem
Adachi.D
14-09-2012, 07:46
Sony Ericson (Walkman jakis)... Albo Nokia Xpressmusic, nie sa takie najgorsze, sam mam Nokie 5310(?) Xpressmusic i nakurwia niezle, nie zamienilbym jej za zadne gowna dotykowe, dobra komóra, trzyma sie fest, tania ze 150zl pewnie, albo jakas X3 ?
@edit
Przede wszystkim do tego typu telefonow (typowo muzycznych) masz szeroki wybor glosnikow do wyboru... Tzn mozesz sobie dokupic glosnik przenosny, ktory podpinasz pod telefon.
Sony Ericson (Walkman jakis)... Albo Nokia Xpressmusic, nie sa takie najgorsze, sam mam Nokie 5310(?) Xpressmusic i nakurwia niezle, nie zamienilbym jej za zadne gowna dotykowe, dobra komóra, trzyma sie fest, tania ze 150zl pewnie, albo jakas X3 ?
@edit
Przede wszystkim do tego typu telefonow (typowo muzycznych) masz szeroki wybor glosnikow do wyboru... Tzn mozesz sobie dokupic glosnik przenosny, ktory podpinasz pod telefon.
po co się cofać w przeszłość? teraz android daje tyle możliwości, że to bajka, sam byłem przeciwny, ale teraz zmieniłem zdanie
btw.
masz szeroki wybor glosnikow do wyboru
pl? :p
xperie jakąś albo nokie
Mało który android dobrze gra na wbudowanym głośniku , co do muzyki na słuchawkach najlepiej z androida gra Galaxy S zrootowany z wgranym Voodoo Sound .
Lepszym wyjściem był by iPhone (muzycznie większość niszczy) ale brak wejścia na karty pamięci i "mało pamięci" (bo obecnie 8gb i 16gb to mało) więc odpada .
Adachi do każdego telefonu z normalnym 3.5mm jackiem podłączysz głośniki ;-)
Finderlow
17-09-2012, 22:54
NOKIA lumnia 920