Zaloguj się

View Full Version : Ograniczenie max players

Mortiis
27-08-2007, 17:34
Z powodu ostatnich problemow z serwerem postanowilismy zmniejszyc ilosc osob do 500. Taki limit bedzie obowiazywal az do odwolania.
Za utrudnienia przepraszamy.

Arhadus
27-08-2007, 17:36
Czyli zwiększą się kolejki +50 ;). Czy to jest ostateczna decyzja, limit nie zostanie zmniejszony np. do 450 graczy online?

@down
Tyle, że nie wszyscy grają 24/7.

MasterQ
27-08-2007, 17:37
Czyli ci bez pacca raczej sobie nie pograja bo z tego co wiem to jest 400+ z pacciem :]

@Mortiis
odpisz w tym moim temacie to jest nieporozumienie!!!

Majorek
27-08-2007, 19:00
I BARDZO dobrze bedzie mniej lagow :D oby tylko paccowicze nie czekali :p
I nie spamowac Mortiisowii A:DD::D:D:D

Benek
27-08-2007, 19:47
To ci bez pacc sobie nie pograją?? a czy kiedyś się to zmieni bądź jeśli kupie pacc to będę mógł grać czy nie?? jeśli się to zmieni to kiedy, tak na oko, z góry thx za odpowiedz:)

Sworder Master
27-08-2007, 20:19
Ciekawa decyzja mniejsze lagi będą to pewne :cool:
I moze to skusi "paru" graczy do wspomagania serwera za co otrzymaja PACCa wiec też logowanie bez kolejek :cool:

doniczekmateo
27-08-2007, 20:20
Bedziesz mogl grac jak bedzie wolne miejsce ale to i tak se troche poczekasz bo mi sie zdaje ze beda wieksze kolejki ale ja mam pacc;)

Angelusion
27-08-2007, 20:51
Mortis tak dalej :D Jeszcze zniż do 460 a bedzie superowo :D

Fujin
28-08-2007, 08:40
to teraz nawet pacc bendize mial kolejki.... tylko tak dalej.....

Qlers
28-08-2007, 08:42
@up
LoL?

@topic
Hmm i to ma rozwiązać na razie problemy??
Jeśli tak to może zostać na zawsze to ograniczenie :P

Dark Peter2
28-08-2007, 08:50
Oby zmniejsze limitu pomogło... Na szczęście wczoraj byłem na poczcie i zakupiłem sobie PACC treaz tylko czekać, czekać czekać :D

Hoby
28-08-2007, 10:09
to teraz nawet pacc będzie miał kolejki.... tylko tak dalej.....

Hahahaha! Człowieku jesteś jakiś ułomny?

Jak na razie, jeśli to ma być rozwiązaniem, to niech tak będzie... Wątpię, że to rozwiąże problemy...

Pychotek
28-08-2007, 10:22
Wreszcie!!Już dawno powinnie zmnijszyc max players.Ale teraz sa takie lagi ze powinnie zmniejszyc do 450 ;/

Dangerous
28-08-2007, 11:42
I bardzo dobrze! Wg. mnie, powinno być max graczy 450.
Jeżeli ci, co nie mają pacc'a, mają jakieś anonse, niech go sobie kupią, problem będzie z głowy. =)

Bubble
28-08-2007, 12:10
Pieknie mi sie to spodobało osobiscie mam pacca i wiem co to laggi :P
Dobrze tak playersom xD

Yanker
28-08-2007, 15:06
Wlasnie to bardzo dobry pomysl Mortiisie a tak jak juz zrobiles ten post i looknoles na forum to mam pytanko czy teraz kiedys bedzie planowany update??
Odpisz jak mozesz bo ciekawy jestem :D:D:D:D
Ps jest duzo pomyslow na forum z arenami itp przemysl to blagam

Crakers
28-08-2007, 18:03
To nie przyniesie większej różnicy! 50 osób w kolejce więcej- 5 min. czekania dłużej...To nie jest różnica, A MOżE NAWET to zaCHęCI więcej osób do kupna PACC

Johny Johny...
28-08-2007, 21:47
noo to spoko ze zrobiliscie ograniczenie szkoda ze dopiero teraz ...
kiedy juz nie gram chociazdzien przed decyzja kupilem pacc xP

Kavvsonek
29-08-2007, 09:02
Bardzo dobry pomysł z tym ograniczeniem co prawda niemam pacca(jeszcze) ale przynajmniej jak sie wbije na serva to niebędzie laggów.

Poskromiciel
29-08-2007, 20:51
Potwierdzam dobry pomysł, ponieważ zmiejszy to lagi i ilośc złodziei respa :D

Sensej
29-08-2007, 20:56
I BARDZO dobrze bedzie mniej lagow :D oby tylko paccowicze nie czekali :p
I nie spamowac Mortiisowii A:DD::D:D:D

wez pomysl cos ty piszesz jedynie jak cie nazwac moge to frajerem bo nie mysl ze tibia nalezy dla paccowiczow lolu

Poskromiciel
29-08-2007, 22:34
Wydaje mi się, że nie do końca o to mu chodziło, że tibie należy do Pacców. Byc może miał na myśli, iż Postaci z Pacciem powinny zawsze wchodzic, ponieważ za to płacą tylko źle sie wyraził :p

Radio
30-08-2007, 10:17
Czy PACC da sie kupić SMS'em??Kiedy strona Armi Podkarpacki Ots będzie Online??

Pozdrowienia Radio

Czarny Lucyfer
30-08-2007, 10:33
Macie pacc - nie ma kolejek
Nie macie pacc idz w tym czasie zjesc cos, napic sie, pobiegac na dworze itp.

Smoczek Ziomek xD
31-08-2007, 10:34
Mi się nie za bardzo podoba ten pomysł, ponieważ postać z Paccem mam haknientą, a lubię APO i gram na postaci z free account. :(

Death Dzela
31-08-2007, 10:51
Dla mnie postac z pacciem niewiem dlaczego ale uwazaja sie za lepszych od postaci facc. Postac z pacciem wogole nie powinna istniec moim zdaniem bo maja lepsze itemy, szybciej expia maja rozne premie itp. uwazam ze kazdy powinien byc na tym samym poziome czyli na facc. Niechodzi mi o to ze ktos ma jakies lepsze bronie czy cos tylko poprostu niech sam zrobi cos na faccu niz z pacciem dostac cos za darmo. Ja nigdy sobie nie kupie pacca uwzam ze to totalna glupota.:mad:
Pewnie wiele osob sie ze mna nie zgodzi ale mnie to nie obchodzi. Ja napisalam co mysle o tym a wy robcie co chcecie:cool:

Apprivoiseur
31-08-2007, 10:55
Ciekawa decyzja mniejsze lagi będą to pewne :cool:
I moze to skusi "paru" graczy do wspomagania serwera za co otrzymaja PACCa wiec też logowanie bez kolejek :cool:a nie lepiej do 100? wtedy nie bedzie konta bez pacca.

@topic.
no bedzie mniej lagow ale bedzie czekal troche dluzej ;p (a niech mnie wywali! xd)

@up:
Pacc wg. mnie to tez takie badziewie... Facc moze ledwie polowe tego co Pacc... Pacc ma wiecej czarow (w rl tibi), wiecej expowisk, 0 kolejek. itp.

@Mortis:
A ile masz juz kasy z PACC'ow? moze bys kupil lepszego serwa jak sie nazbiera kasy. zebby moglo byc on-line np. 700 ludzi a lagow malo jak przy 500.

@Czarny Lucyfer:
jak sie wydaje 100 zl na pacc to ty sie logujesz z 3 sekundy. a ja na facc w trzy godziny i jakos to mi nie przeszkadza. tylko powiedz mi jaki sens ma kupno pacca? jak nie masz zamiaru sprzedawac konta to kasa z paccu nigdy sie nie zwroci...

@ps:
FACC RLZ! xDDDD

Poskromiciel
31-08-2007, 11:56
Dla mnie postac z pacciem niewiem dlaczego ale uwazaja sie za lepszych od postaci facc. Postac z pacciem wogole nie powinna istniec moim zdaniem bo maja lepsze itemy, szybciej expia maja rozne premie itp. uwazam ze kazdy powinien byc na tym samym poziome czyli na facc. Niechodzi mi o to ze ktos ma jakies lepsze bronie czy cos tylko poprostu niech sam zrobi cos na faccu niz z pacciem dostac cos za darmo. Ja nigdy sobie nie kupie pacca uwzam ze to totalna glupota.:mad:
Pewnie wiele osob sie ze mna nie zgodzi ale mnie to nie obchodzi. Ja napisalam co mysle o tym a wy robcie co chcecie:cool:

Masz 100% racji, jednak Mortiis nie może sam płacic za naszą grę. Wątpie, żeby osoby płaciły z własnej woli...

Asasyn
01-09-2007, 09:19
Zgadzam sie z Death Dzela. Wszyscy powinni miec takie same prawa. Ja nigdy nie kupie PACC bo nie rozumiem wydawania ciezko zarobinych pieniedzy na jakas komputerowa gierke.

Aitra
01-09-2007, 13:12
Ja nigdy nie kupie pacca. Jednak bez pacca nie było by APO, pomyślcie skąd Mortis by wziął pieniądze na utrzymanie serva. Wiecie ile kosztuje server 24/h na miesiąć? Około 300 zł.

Asasyn
01-09-2007, 15:26
Wiem ze utrzymanie Serwera kosztuje . Gracze z FACC tez powinni miec prawo expienie na takich monsterach jak OTS Queen , UM , Flubber, Mystic Scarab , a tak expienie FACC konczy sie na OTS Kingach .... moze te stworki nalepsze typu Wise Man czy Glacius to tylko dla PACC no bo to juz wiecie... Poza tym nigdy nie bedzie ze wszyscy beda miec PACC i beda utrzymywac Server i logowac sie bez kolejek. To przeciez nierealne.

krzysiek_15
01-09-2007, 16:09
super mniejsze lagi ja mam pacca i sie ciesze niech to zostanie na zawsze:D sry dopoki mi sie pacc skonczy:D

Exstasy
02-09-2007, 11:58
Tych, co sądzą, że gra nie należy do PACC'ów mylą się. Ten serwer utrzymuje się wyłącznie z ich dobrej woli, więc proszę skończyć pierdolić, że FACC też coś się należy, ja na miejscu Mortiisa bym zrobił serwer tylko dla PACC.
Ci co mówią, że utrzymanie tego serwera wynosi ok 300zł na miesiąc są po prostu żałośni, bo kosztuje więcej, o wiele więcej ;)
Jednak Mortiisowi się kasa zwraca, nie będę tutaj przedstawiał moich obliczeń, które pewnie się nie wiele różnią od prawdziwych dochodów z serwera, bo to by było... nie fair wobec Mortiisa, miał dobry pomysł na zrobienie serwera i mu się to po prostu należy. ;)

Death Dzela
03-09-2007, 13:42
Moje zdanie o postaciach z pacciem jest takie kupilem pacca jestem lepszy mam pacca hurra ale czad, mam pacca jestem frajer bo na facc nie moge szybko expic >>BEZSENS:mad:

Bez kitu ludzie uwierzcie ze postac facc jest lepsza niz postac pacc Dlaczego??
Dlatego ze sam/a dazysz do celu

Asasyn
03-09-2007, 14:27
PACC kupuja tylko i wylocznie ci ktorzy sa uzaleznieni od Tibii .. takie jest moje zdanie

Bald Drah
04-09-2007, 07:05
Macie pacc - nie ma kolejek
Nie macie pacc idz w tym czasie zjesc cos, napic sie, pobiegac na dworze itp.

Weź mnie kurde nie denerwuj oki?

Pon szkola - trening
Wtorek szkola trening
S szkola trening
Czw szkola trening
Piatek szola trening

koncze lekcje o 13 ide na dwor do 15 i o 16 jade na trening tak codziennie
a ty mi mowisz zebym poszeld grac albo cos? NIe mam pacc bo to durnota wydawac na cos tak debilnego jak gra internetowa .. i mam pic 24\7
stoje w kolejce 300 i czekaj .. jedeynie mozna grac rano ale tez odpada wiec szkola :D ledwo ledwo i mam wydac jeszcze 10 zl na pacc gdy moge np na pizze z chlopakami w fajnej atmosferze :)

A co do max playerow mi tam to pasuje

Ps. To co do lucka to tylko wyrazenie mojej opini o osobach bvez pacc

Crazy Banana
04-09-2007, 12:42
50 osób mniej to jakieś 150 w kolejce więcej i około 2 godzin czekania... no może przesadziłem ale w godzinach szczytu to na pewno... Nie chce mi się tłumaczyć dlaczego bo jestem w tym kiepski ale wystarczy pomyśleć : ) Server tylko dla pacc? padłby w jakieś 4 miesiące... jak są kolejki/server dla pacców to albo nie ma albo są nikłe szanse na zalogowanie się... i kto będzie chciał grać na servie na który się 3,5godziny wchodzi? Ja zacząłem grać około 0:30 (pierwsze konto) a gdyby nie to to bym pewnie nie grał bo by mi się zalogować nie chciało... mortis pisał w jakimś temacie że mniejszy limit to także mniej pacców i miał rację...