View Full Version : Skrócenie czasu przy usuwaniu Recovery-Key
adrian0093
16-09-2012, 12:10
Jak w temacie, czy jesteście za tym aby skrócić czas oczekiwania na usunięcie Recovery-Key?
http://i48.tinypic.com/b7f4tf.jpg
+ Dodaję sondę
Kimus The Master
16-09-2012, 12:16
Jestem na Nie!
Trzeba pilnować swoich haseł
Misia <3
16-09-2012, 12:18
2 tyg jak dla mnie całkowicie wystarcza ;] mam nadzieje ze zmienia i tak się kupę kasy płaci za tego r-key'a wiec choć czas mógł by być krótszy...
nie, bo czasami ludzie wyjeżdzają na ponad 2 tyg [wakacje]
@down
sugeruje, że jak ktoś ma do kogoś passy bez wiedzy głównego ownera mógłby trochę namieszać przez 2 tygodnie, nie prawdaż? :)
@edit2
możemy nie wiedzieć o tym, że ktoś ma passy, kumasz?
adrian0093
16-09-2012, 12:41
nie, bo czasami ludzie wyjeżdzają na ponad 2 tyg [wakacje]
Sugerujesz, że dajesz znajomym pograć swoją postacią podczas gdy wyjeżdżasz na wakacje? :confused:
#edit2 Bez podawania haseł i ostrożności aby nie schwytać keyloggera na pewno nikt niepowołany nie pozyska pasów :)
Jestem na Nie!
Trzeba pilnować swoich haseł
Owszem, ale co jeżeli jednak zgubiłeś ten rk i potrzebujesz wyrobić nowy gdyż chcesz sprzedać postać? :)
jestem za!
Nejlepiej by było gdy kupujemy rk za sms do odrazu mamy wyrobionego ! :)
Rozpoczynając czytanie tego tematu, pierwsze co nasunęło mi się na myśl to skrócenie czasu do 14 dni. Taką opcję też zaznaczyłem, natomiast nie wiem co z tego wyniknie.
Sasha Rookslayer
16-09-2012, 17:54
Jestem za skróceniem czasu oczekiwania do 1 tygodnia od złożenia wniosku, dlaczego? Ułatwiłoby to grę wielu graczom. Mi ten wniosek zwisa i powiewa, na moje nawet można czekać i rok, bo tak czy siak z niego nie skorzystam.
Niech gracze się cieszą, mam nadzieje, że Mortiis poprawi to, bo ułatwi to troszkę życie.
Jak już pisałem autorowi tego tematu na PW, jestem na nie ze względów oczywistych. Powinniście cieszyć się z tego, że została taka opcja dodana, a nie prosić jeszcze o jej skrócenie :)
Zaznaczyłem nie.
Zarexoholik?
16-09-2012, 19:26
Myślę, że czekanie miesiąca to znacznie za długo. 2 tygodnie to rozsądny wybór, przecież to OTS, a nie global.
Szymek Fizyk
16-09-2012, 19:30
Czas oczekiwania jest dobrany do przepisowego usunięcia albo zawieszenia konta. Jestem na nie, pomysł nietrafiony, myślcie dalej.
Adachi.D
16-09-2012, 19:50
Rowniez i ja jak i licznie ludzie wypowiadajacy sie w tym temacie jestem za skroceniem czasu do 2 tygodni.
~#*Nalesniczek Zla*#~
16-09-2012, 23:21
Niby jestem na tak ,ale pomyśl specjalnie dali taki czas by ktoś kto ma pasy do naszej postaci nie wykupił sobie keya i nie zmienił wszystkiego bez naszej wiedzy w czasie jednego tygodnia.
Niby jestem na tak ale max 3 tyg. I nic wiecej
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.