PDA

View Full Version : Sasha Sprzedaje Rarki Plusa na Rooku! :O

Sasha Rookslayer
16-09-2012, 17:49
Witam!
Jak w temacie mam na sprzedaż kilka przedmiotów mniej rzadszych i tych bardziej rzadszych...

9x Skull Staff http://www.apofansite.ayz.pl/public/images/Apo76/items/skull_staff.gif
2x Daramarian Waraxe http://www.apofansite.ayz.pl/public/images/Apo76/items/daramanian_waraxe.gif
Demon Helmet (2x są na Rooku) http://www.apofansite.ayz.pl/public/images/Apo76/items/demon_helmet.gif
Rabbit Present (Critical:+10%)http://www.apofansite.ayz.pl/public/images/Apo76/items/rabbit_present.gif
Crystal Mace (Jedyne na Rook) http://www.apofansite.ayz.pl/public/images/Apo76/items/crystal_mace.gif
Liche Staff (2x są na Rooku) http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTNTYXRxzlUKveL5ZKSTyPR2V-EgHiKegUIfM42MRl7J-E6QXLlrPqemQ
2x Blue Exotic Butterfly (Jedyne 2x motylki na Rooku)
http://intergaming.info/style/images/items_images/blue_exotic_butterfly.gif

W razie jakichkolwiek pytań, proszę pisać na Gadu, lub w temacie.
Akceptuje kase rook/main, oraz inny pakiet pieniężny...

Proszę o prawdziwe oferty, a nie wysra*e z dupy.

Iron Killer
16-09-2012, 17:55
Za all dam ci 10sc :)

len
16-09-2012, 18:20
Za all dam ci 11sc :)

Mti Rookstayer
16-09-2012, 19:35
Moje oferty:
Waraxe - 80cc za oba
Demon Helmet - 20sc
Rabbit Present - 5sc
Crystal Mace - 5sc

Jak nie, to nie ;)

Adachi.D
16-09-2012, 20:38
Za all dam ci 15sc ?

Sasha Rookslayer
16-09-2012, 20:43
Jedynie Mti dał cene, można by powiedzieć, że dobrą.

Reszta pionków:
Śmieszne te swoje oferty macie :)
Jeżeli cena mnie nie zadowoli, to nie sprzedam przedmiotów.

Iron Killer
16-09-2012, 21:21
Za all dam ci 20sc :)

Adachi.D
16-09-2012, 21:55
Za all dam ci 20sc :)

21 szkrab koinsóf, sory stary zalezy mi i to juz pewnie maksymalna oferta

Sasha Rookslayer
19-09-2012, 18:15
Rabbit sprzedany za 25sc.

Rifresz!

Down
Nie wiesz, nie pisz, oki :)?

Lagga v3
19-09-2012, 18:51
policz jeszcze ze 2 -3 lich staff które ma wiesel, osobiście mu je sprzedawalem. Crystal mace też jest więcej niż 1

@top
za wszystko22sc

+crystal mace chyba ma zrazik z forum, o ile sie nie myle.

Iron Killer
19-09-2012, 20:17
Za wszystko 22 sc :)

Marcelllo
19-09-2012, 21:24
Za takie pisanie powinni Ci bana dać i usunąć postać xD

Crystal mace jest kilka na rooku + quest.
Motylków jest CO NAJMNIEJ 3 + lecą z mutated mummy :)
Tak więc nie wciskaj kitu ludziom xD

Dam za skull staffa 10cc gdyż lecą z necro i warlocka ;)

Sasha Rookslayer
19-09-2012, 21:47
Za takie pisanie powinni Ci bana dać i usunąć postać xD

Crystal mace jest kilka na rooku + quest.
Motylków jest CO NAJMNIEJ 3 + lecą z mutated mummy :)
Tak więc nie wciskaj kitu ludziom xD

Dam za skull staffa 10cc gdyż lecą z necro i warlocka ;)

Marcelo, widać, że dawno nie grałeś. 3x motylki były, miałem je ja, lecz Zdenio mnie okradł i jednego wyrzucił do wody, więc zostały 2x na Rooku.

Crystal mace jest jedno na Rooku, ponieważ drugie ktoś (chyba wiesel wyrzucił do wody), fakt, faktem jest on z anni II, ale nikt go nie bierze. WIec zostaje 1 - rare :)

P.S

Ludzie, nie wiecie, więc proszę się nie udzielać, bo beke mam z Was.

Adachi.D
19-09-2012, 22:44
Marcelo, widać, że dawno nie grałeś. 3x motylki były, miałem je ja, lecz Zdenio mnie okradł i jednego wyrzucił do wody, więc zostały 2x na Rooku.

Crystal mace jest jedno na Rooku, ponieważ drugie ktoś (chyba wiesel wyrzucił do wody), fakt, faktem jest on z anni II, ale nikt go nie bierze. WIec zostaje 1 - rare :)

P.S

Ludzie, nie wiecie, więc proszę się nie udzielać, bo beke mam z Was.

Jejciu, zalisz sie, ze Cie okradl ? I pjonteczka mu za to ! Beke mam z Ciebie.
@top
23sc za wszystko.

Iron Killer
19-09-2012, 22:46
25sc wszystko, raczej większej offerty nie będzie

Adachi.D
19-09-2012, 22:48
Bez jaj, ja tu juz taniec zwyciezcy tancze, a ty bezczelnie mnie przebijasz :confused:, dam 26sc 87 platynek i 8gp

Okey
20-09-2012, 02:14
Wiesz w ogole do kogo sapiesz, smieciu?

Marcello dobrze mowi, bana powinni ci dac za wciskanie tego syfiastego kitu..

Rar to item ktorego zdobyc sie nie da... ale ty jestes za tepy zeby to pojac ja pierdole wychowali cie chyba indianie cwelu

[2 pkt karne, wiem]

Nic bym ci za te syfiaste itemy nie dał, sa skażone twoim odorem brudasie

#do modka ktory bedzie usuwac ten post, sory, ale jak widze posty tego smiecia to az sie ***** gotuje

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

jak może coś być rar'em skoro jest na to quest? XD

dam 3kcc za wszystko

Adachi.D
20-09-2012, 05:46
Ja piernicze, znowu mnie ktos przebil, moja ostateczna oferta - 3154,0015cc

Varbeerg
20-09-2012, 10:37
Nie no jak to zobaczyłem co on pisze musiałem się tu zalogować :) Crystal Mace, rare? xd mam 1 na Wieselu :) Motylki? mam różowego i niebieskiego :O Lich staff? Pfff w dp u mnie leżą do tego można je lootnać, nie wciskaj kitu noobie.

Azielu$
20-09-2012, 12:31
Było napisać jeszcze, że d waraxe to rar.

#topic
Dam 30cc za axe.

Sasha Rookslayer
20-09-2012, 14:40
Nie no jak to zobaczyłem co on pisze musiałem się tu zalogować :) Crystal Mace, rare? xd mam 1 na Wieselu :) Motylki? mam różowego i niebieskiego :O Lich staff? Pfff w dp u mnie leżą do tego można je lootnać, nie wciskaj kitu noobie.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDD Spadłem z krzesła stary.
Pisz dalej z Wiesela, że Fsza to twój brat, oraz GM.

Nie było nigdy różowego motyla na Rooku. Motyle, owszem były, lecz tylko 3x niebieskie, posiadałem 3x ja, lecz po kradzieży, zostały mi 2x, ponieważ jeden został wyrzucony do wody. Wiesel, nie masz nic i nie pisz mi tutaj bzdur, bo aż oczy bolą:confused: Piszesz, że Liche Staffa masz, aha. Posiadają go 2 osoby na Rooku, ja i Ketrab. Nie da się go lootnąć, wypadły kiedyś 2x z najazdu (z małpy) i do tego czasu zostały tylko dwa. Crystal Mace uważam za rare, ponieważ jedna osoba go posiada (ja). Fakt, faktem jest on z Questu (Anni II), ale nikt tego nie bierze :)

Proszę moderatora o ukaranie ludzi, którzy bez sensownie śmiecą temat, oraz myślą, że coś wiedzą, a tak na prawdę nic nie wiedzą. Wasze ceny są śmieszne i mam z nich dobry ubaw przed monitorem.

Pjona.

Czekam na kolejne oferty! :)

@Down.

Ja miałem tą mace, potem sprzedałem pewnej osobie, pózniej ta osoba, jeszcze komuś innemu i tak to mace krążyło :) Ja miałem w tym czasie jedną? Raczej pomyliło Ci się z djin blade.

Ludzie, serio wam piszę, że jeżeli nie wiecie, proszę się nie wypowiadać.

@Lagga

Może i mu go sprzedałeś, może i Wiesel miał tego liche staffa, lecz dał/sprzedał Fszowi, lub hooy wie co zrobił z nim. Fsza go również miał, lecz mi sprzedał.

~#*Nalesniczek Zla*#~
20-09-2012, 14:52
Crystal Mace uważam za rare, ponieważ jedna osoba go posiada (ja). Fakt, faktem jest on z Questu (Anni II), ale nikt tego nie bierze :)
Pjona.

Nie że zaśmiecam Ci temat ;D Może pogram po 1 października xD
Mace są na 100% 2 bo kiedyś Fsza miał 1 w domu a poza tym miałem ją od niego kupić a w tym czasie ty już miałeś 1 więc wychodzi że są 2 ;D

Lagga v3
20-09-2012, 16:12
Samemu sprzedałem wieselowi tego lich staffa i nie oklamuj ludzi ze tylko ty masz i ketrab;>
3.1kcc za itemy

Marcelllo
20-09-2012, 19:00
XDDDDDDDDDDDDDDDDDD Spadłem z krzesła stary.
Pisz dalej z Wiesela, że Fsza to twój brat, oraz GM.

Nie było nigdy różowego motyla na Rooku. Motyle, owszem były, lecz tylko 3x niebieskie, posiadałem 3x ja, lecz po kradzieży, zostały mi 2x, ponieważ jeden został wyrzucony do wody. Wiesel, nie masz nic i nie pisz mi tutaj bzdur, bo aż oczy bolą:confused: Piszesz, że Liche Staffa masz, aha. Posiadają go 2 osoby na Rooku, ja i Ketrab. Nie da się go lootnąć, wypadły kiedyś 2x z najazdu (z małpy) i do tego czasu zostały tylko dwa. Crystal Mace uważam za rare, ponieważ jedna osoba go posiada (ja). Fakt, faktem jest on z Questu (Anni II), ale nikt tego nie bierze :)

Proszę moderatora o ukaranie ludzi, którzy bez sensownie śmiecą temat, oraz myślą, że coś wiedzą, a tak na prawdę nic nie wiedzą. Wasze ceny są śmieszne i mam z nich dobry ubaw przed monitorem.

Pjona.

Czekam na kolejne oferty! :)

@Down.

Ja miałem tą mace, potem sprzedałem pewnej osobie, pózniej ta osoba, jeszcze komuś innemu i tak to mace krążyło :) Ja miałem w tym czasie jedną? Raczej pomyliło Ci się z djin blade.

Ludzie, serio wam piszę, że jeżeli nie wiecie, proszę się nie wypowiadać.

@Lagga

Może i mu go sprzedałeś, może i Wiesel miał tego liche staffa, lecz dał/sprzedał Fszowi, lub hooy wie co zrobił z nim. Fsza go również miał, lecz mi sprzedał.
Prawda w oczy kole.

A co do śmiesznych cen - sam takie oferujesz (30sc za domek :D:D:D:confused: - co do tego to mógłbym powiedzieć, że jest rare bo ma NPC czego inne domki na rooku nie mają i NIE DA SIĘ dokupić) więc nie spodziewaj się lepszych od innych.

Jak już tak bardzo płaczesz, że niskie to spoko, dam te 15cc za skull staffa.

Fate
21-09-2012, 15:01
Pragnę tylko dodać, że 2 Liche Staff znajdują się w domku Pusiaku.