PDA

View Full Version : Propozycja z Fanpage o.O

Misia <3
17-09-2012, 12:37
Na fanpage APO pojawił sie wpis o treści :

Witamy :)

W najbliższych dniach planujemy zorganizować jakiś mały evencik. Nie wiem jeszcze dokładnie, czy to będzie jutro, pojutrze, czy za 3 dni, ale z pewnością jeszcze poinformuję Was i o dokładniejszym terminie.

Tymczasem, może macie jakieś propozycje co do formy eventu? ;)
Ja mam mała propozycje i chciała bym się dowiedzieć co wy na to, a mianowicie:

1. przez cały dzień będą się odbywały konkursy z pytaniami za 5 poprawnych odpowiedzi jakaś nagroda pytania będą zadawane co mniej więcej godzinę (ale 5 pytań i wyłoniony zwycięzca i po godzinie kolejne 5 pytań)
2. lub zabawę w chowanego? polegała by ona na tym żeby poszukać w jakimś mieście danego przedmiotu (typy softy, riper lance, cristal arrow itd), kto pierwszy (znajdzie) ten lepszy a nagroda jest jego...

KaZeK
17-09-2012, 13:45
Jak masz propozycje co do Eventu to wypowiadaj się na owym fanepagu a nie zakładaj idiotyczne tematy w dodatku w złym dziale.

#t
Ja bym zrobił event z 'daj mi to dam Ci to' np. 'Kto 1 przyniesie mi plecak pełen łopat na bagna smoły w Ank dostanie xx' lub 'kto 1 przyniesie mi line na zombie przy ciastku dostanie xxx'

Adachi.D
17-09-2012, 13:49
Noo mozna by takie cos zrobic... Ale czy wymysla az tyle pytan ? ;d Taki event powinien byc planowany od x czasu, a nie dzien czy kilka godzin przed.

Kimus The Master
17-09-2012, 15:41
Propozycja KaZka jest jak najbardziej odpowiednia No i gracze musza poswiecic troche czasu na dostarczenie owych przedmiotów
Mozna tez jeszcze dodac np.
Kto pierwszy zabije
jakiegos BOSA na serwerze np. Devila/Mastera/APO czy Minosa
Sa tez BOSY dla slabszych lvli np. Belhior/Hydramus i pewnie inne tez sie znajda.

Mc Maciek
17-09-2012, 19:52
Ja bym zrobił event z 'daj mi to dam Ci to' np. 'Kto 1 przyniesie mi plecak pełen łopat na bagna smoły w Ank dostanie xx' lub 'kto 1 przyniesie mi line na zombie przy ciastku dostanie xxx'

Myślę, że skłonimy się bardziej w stronę czegoś w tym rodzaju :) Pytania trzeba przygotowywać odpowiednio wcześniej, a szczerze mówiąc ostatnio mam urwanie głowy i nie miałbym się tym kiedy zająć.

Sasha Rookslayer
17-09-2012, 21:35
Ja bym to zrobił, tak jak zawsze było... dam tutaj 3 propozycje, tzn.

1) Schowanie itemów na mapie (lub wyznaczony teren, podany przez organizatora), ale tych lepszych, bo komu będzie się chciało np. C arrow,

2) Schowanie się kogoś z Administracji (gdzieś na mapie), kto pierwszy znajdzie, będzie losował 3x plecaki z itemami,

3) Zaplanowanie kilkunastu/dziesiąt pytań, odnośnie APO i nie tylko.
Kto zgadnie jako pierwszy, napisze na RRV/GC/PW lub otrzyma najwięcej Pkt otrzyma nagrode,

4) Przyniesienie, np. bp flover, pustych zielonych plecaków itd, itp.

Niech oragnizator tego ''eventu'' wypowie się na to.

Zarexoholik?
17-09-2012, 21:38
Ja bym zrobił event kto zabije najwięcej wardów w ciągu 24h. :confused:

Kimus The Master
17-09-2012, 22:44
Ja bym zrobił event kto zabije najwięcej wardów w ciągu 24h. :confused:

Sądzisz, że jest w stanie to ktoś jakoś sprawdzić?

ps
/
Może podjął bym się tego wyzwania...

Demon
20-09-2012, 21:07
Sądzisz, że jest w stanie to ktoś jakoś sprawdzić?
myślę, że na 100% :p

@dobra opcja, ale co za dużo to nie zdrowo /2/

@Zarex
udane prowo :D