Zaloguj się

View Full Version : !quest - gratulacje!

Zarexoholik?
18-09-2012, 02:52
Wykonany.

http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=111199

Teraz podzielę się swoją opinią na ten temat. Spodziewałem się jakiegoś solo roomu, po którym odbierasz jakiś NOWY ITEM lub MASZ DOSTĘP do jakichś nowych respów?! Jednak tego nie ma. Także wykonywanie tych misji jest zupełnie nieopłacalne, bo niektóre misje robisz dniami/godzinami, a za wykonanie tych misji dostajesz kilka/kilkanaście/kilkadziesiąt % (max 40%?) expa, a expiąc normalnie bez robienia tych misji wbiłbyś kilkadziesiąt POZIOMÓW!

2 miechy robienia questa - nagroda 5lvli?, krew devila/atoma x2, crystal arrow, złoty motyl, pharao sword i jakieś śmieć przedmioty.

Adachi.D
18-09-2012, 02:53
HUeuheuhE, dobrze, ze tego scierwa nie robilem... Widocznie administracji chodzilo o to, by zajac nas na chwile :d

~#*Nalesniczek Zla*#~
18-09-2012, 07:35
Dokładnie ,dobrze że tego nie zaczynałem nawet.
Beka z tych co tak szpanowali na GC "O ja mam 50 a ja 63" A ja mam 0 i wyjdę na tym lepiej niż wy <haha>

Shabus.
18-09-2012, 08:18
Ja Pierdole... Beka, jaka nagroda. Dobrze, ze nie robie tego syfu.
Co by nie mowic tym razem Zarex ma racje :D

Sasha Rookslayer
18-09-2012, 08:21
Misje te są bardzo specyficzne - różne od dotychczasowych. Wszystkie z nich uruchamia się komendą !quest. Następnie gracz dostaje wylosowaną misję dostosowaną do jego poziomu.
Czego możecie się spodziewać? Wszystkiego! Misje począwszy od szukania przedmiotów, przez zabijanie potworów i odkrywanie trudno dostępnych, nowych lokalizacji, po nowe rozwiązania i gry, które do tej pory nie istniały na żadnym serwerze. Spośród ponad siedemdziesięciu nowych zadań na pewno znajdziecie wiele, które zachęcą Was do gry oraz sprawdzania elementów wprowadzonych w tej aktualizacji.

Mortiis czarno na białym napisał, że misję są po to, aby urozmaicić grę i zachęcić do grania. Nic nie pisał o Quescie, więc może nie ma Questa:confused:

Lecz troszkę dziwne, bo jest tyle misji to i powienien być Quest..
Czekamy na odpowiedz kogoś z Administracji.

Mortiis
18-09-2012, 08:44
Nie wykonales wszystkich misji, bo jeszcze wszystkich nie dodalismy, wykonales wszystkie ktore sa na obecna chwile dostepne. Komunikat mogl byc troche mylacy wiec juz go zmienilem, mamy na forum jeszcze z 30 jak nie wiecej scenariuszy nad ktorymi pracujemy ale dodamy raczej okolo 10 bo reszta sie nie nadaje, najblizsza misje dodamy w ciagu 2dni.