View Full Version : Nick.
pendulum
18-09-2012, 14:12
Witam. Zalezy mi na nicku, ktory nie jest w uzytku od kilkunastu lat i stad moje pytanie : czy jest jakas mozliwosc, zeby postac, ktora obecnie go posiada zostala usunieta i nick z niej zostal zwolniony ? Pozdro.
Adachi.D
18-09-2012, 14:46
Nie ma takiej mozliwosci. Watpie by Mortiis sie na to zgodzil, ale zapytac nie szkodzi.
~#*Nalesniczek Zla*#~
18-09-2012, 15:28
Nie ma szans ,też kiedyś chciałem tak zrobić bo miałem fajny nick na postaci ale nie grałem 3 lata i nie pamiętałem pasów ,nawet mi nie odpisali. Postacie na pewno nie zostaną usunięte. Bo co byś zrobił na tego typka miejscu jakby Ci chara po 5 latach usunęli a jego akurat ochota na granie wzięła.
Sasha Rookslayer
18-09-2012, 18:51
Po co ci coś takiego, chcesz być znany:confused:
Zrób sobie name: Znany Frędzel i będzie git..
Wątpie, że Mortiis się zgodzi na takie coś..
W ogóle po co, na co Ci..
Temat - Close.
pendulum
18-09-2012, 18:53
Po co ci coś takiego, chcesz być znany:confused:
Zrób sobie name: Znany Frędzel i będzie git..
Wątpie, że Mortiis się zgodzi na takie coś..
W ogóle po co, na co Ci..
Temat - Close.
Nigdy nie przestanie mnie zaskakiwac Twoja glupota... Znany ? Typ ma 30 lvl sadze, ze zalogowal ze 3x i skonczyl grac :o faktycznie bd fejmowy.
Jestes durniem - idz nabijaj posty gdzies indziej. :)
Witam. Zalezy mi na nicku, ktory nie jest w uzytku od kilkunastu lat .
Z dupy Ci się te kilkanaście lat, jak apo nawet tyle nie ma :confused::confused:
pendulum
18-09-2012, 19:18
No 4 lata faktycznie nie ma......
Z dupy Ci się te kilkanaście lat, jak apo nawet tyle nie ma :confused::confused:
Jak się kupuje postacie za zł, to luss, dla Ciebie apo ma kilka miesięcy, dla mnie ma już ponad 4 lata, a ogólnie ma chyba z 6-7 :confused: