View Full Version : Zwi?kszenie op?at za korzystanie z trainera.
Zarexoholik?
19-09-2012, 13:41
1 platyna to stanowczo za mało. 3k palkiem płacę 1 platynę raz na 18~ minut, jako to ma sens? To prawie tak jakbym korzystał z niego za darmo. Może by tak zwiększyć cenę za korzystanie z trainera, tak by gracze bardziej doświadczeni płacili więcej?
*sondy nie dodało, bo mi się net rozłączył i nie zdążyłem [mógłby ktoś dodać]
Calzy :D
19-09-2012, 13:48
No nie głupi pomysł, wraz ze wzrostem lvla powinno iść w górę, żeby trochę kasy z serva ubywało ;p może ankiete dodaj xd
Usernames
19-09-2012, 13:52
było zawsze 1 platynka i niech tak bedzie, jestem na nie. btw. warn i w twoim przypadku juz ban powinien być za nie dodanie ankiety
No i co z tego... Tak samo jak bezsensem jest płacenie za trenowanie w domku. Jak masz swojego trainera to nie powinieneś płacić.
Sam na tym serwerze nie grasz, pomyśl o innych.
Zauważ, że on mówi o tym, żeby wyższe lvl więcej płaciły. Opłata miała by zależeć od lvl. Nie wiem czy to dobry pomysł. Na pewno 3k lvl by nie zbiedniały...
jest dobrze nic nie zmieniać i co ci ubędzie te 1 platynę jak zostanie zmienione na 10 platyn to i tak kasy z serwa nie ubędzie bo to grosze.
Tak, ale zrobić przedziały lvlowe.
np 15-100 1 platynka
100-500 1cc itd coś takiego.
#down
A taskow na Dark Lordy nie robi?
Sasha Rookslayer
19-09-2012, 15:42
Mi to jest obojętne, lecz w sumie zawsze były trainery za taką samą cene, więc niech tak zostanie. Szkoda czasu na pierdoły (wiem, że to chwila), lecz mysle, że jest to nie potrzebne. Zwisa mi i powiewa co z tym zrobią:cool:
Pjona.
~#*Nalesniczek Zla*#~
19-09-2012, 16:15
Dobry pomysł ,ale żeby to potem jakoś ustawili że np 3k lvl płaci 1kcc czy coś.
Jestem na tak ,ale by wzrastało to wraz z poziomem doświadczenia.
Adachi.D
19-09-2012, 18:05
Dobry pomysł ,ale żeby to potem jakoś ustawili że np 3k lvl płaci 1kcc czy coś.
Jestem na tak ,ale by wzrastało to wraz z poziomem doświadczenia.
Teraz to dojebales xD Wez sie w łeb pierdolinij...
@top
Jestem na tak, ale zeby np taki 3000 poziom placil maksymalnie ze 100cc...
@Xayn
No co Ty, zaraz by bylo fri itanz plx to ci nocke na cave pozwole hsausauhasuhas
Xayn : )
19-09-2012, 18:55
1 lvl - 1 platynka
czyli 3k lvl płaciłby co ~18 minut 30cc ; ]
myślęże to by było dobre rozwiązanie, knightekk by może zbankrutował ;p
Szymek Fizyk
19-09-2012, 20:40
Opcja, która ma sens to jest taka:
/*każdy z nas wie, że te trainery są zbędne wysokim lvl*/
Admini maja mózg i to trzeba przyznać- wprowadzili większe trainy na rooku. Uważam, że powinni wprowadzić:
między 500-1000 /* 4 schootery*/ - koszt z 1sc za 25 min.
między 1000-1500 /*5 train schooterów*/- koszt z 5 sc za 25 min.
między 1500-2000 /*6 train schooterów*/- 1kcc za 25 min.
od 2k-? /*z 8 train schooterów*/- (2-3kcc)- 30 min.
Oczywiście już zresztą pisałem najpierw musieliby zwiększyć znaczenie skilli, które na 100% zostaną za niedługo wprowadzone z którymś z rzędu mini upem.
Zarex zrób nam przysługę i nie myśl, zajmij się graniem bo to ryzyko w twoim stanie :eek:.
Opcja, która ma sens to jest taka:
/*każdy z nas wie, że te trainery są zbędne wysokim lvl*/
Admini maja mózg i to trzeba przyznać- wprowadzili większe trainy na rooku. Uważam, że powinni wprowadzić:
między 500-1000 /* 4 schootery*/ - koszt z 1sc za 25 min.
między 1000-1500 /*5 train schooterów*/- koszt z 5 sc za 25 min.
między 1500-2000 /*6 train schooterów*/- 1kcc za 25 min.
od 2k-? /*z 8 train schooterów*/- (2-3kcc)- 30 min.
Oczywiście już zresztą pisałem najpierw musieliby zwiększyć znaczenie skilli, które na 100% zostaną za niedługo wprowadzone z którymś z rzędu mini upem.
Zarex zrób nam przysługę i nie myśl, zajmij się graniem bo to ryzyko w twoim stanie :eek:.
naucz się tej interpunkcji albo jej nie używaj, proszę
@ciekawa opcja, ale 1sc za 20min to chyba max, bo nie każdy HLVL ma hajs/pacc na zarobienie
Tak może być ale np tu gdzie są trinery shotery albo jeśli skilujemy publiczne bo w swoim domku nie powinniśmy płacić ogólnie opłat
Trainery na mainie aktualnie są tylko do afkowania. Nie jest to dobrym pomysłem aby za afkowanie płacic większą kase. Jest dobrze.
Na rooku była by straszna lipa. 100 lvl na mainie ma duzo wiecej kasy od 100 lvla na rooku. A płacili by tyle samo. Nie mówiąc o jakims sashy czy pszy którzy płacili by juz w pizdu za duzo
Nie, bo bocenie skilli za drogo mi wyjdzie. :/
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.