PDA

View Full Version : Czy oplaca sie jeszcze grac?

Slyad
22-09-2012, 09:26
Siemka, na forum jestem nowy, a na APO gralem keidys, mialem ~~800lvl, i jakies tego typu chary, lecz sprzedalem wszystko.

Teraz naszla mnie chec na pogranie sobie, lecz nie wiem czy sie oplaca..
pare pytan:
-Jak dlugo na facc bede zarabial na pacc?xD
-Jaka profe wybrac? Kim oplaca sie grac etc
-Da rade kupic jakas postac za 13zl?<beka>
-oplaca sie wg wydawac kase na ten serv?(chodzi mi pacc, ewentualnie kcc)
-Czy graja tu same żydy i gimby czy gracze bardziej nastawieni na pomoc?

Pis joł.

`Palldino
22-09-2012, 09:30
Siemka, na forum jestem nowy, a na APO gralem keidys, mialem ~~800k, i jakies tego typu chary, lecz sprzedalem wszystko.

Teraz naszla mnie chec na pogranie sobie, lecz nie wiem czy sie oplaca..
pare pytan:
-Jak dlugo na facc bede zarabial na pacc?xD
-Jaka profe wybrac? Kim oplaca sie grac etc
-Da rade kupic jakas postac za 13zl?<beka>
-oplaca sie wg wydawac kase na ten serv?(chodzi mi pacc, ewentualnie kcc)
-Czy graja tu same żydy i gimby czy gracze bardziej nastawieni na pomoc?

Pis joł.

pojebalo cie 800k? XD nie ten serwer synek XDD

Oplaca sie grac kup sobie postac za zl + full eq i nakurwiaj do 800k :DD

Slyad
22-09-2012, 09:34
Ups, moj blad :D poprawione juz :P pytam sie serio :D jasne, ze nie kupie jakiegos 2klvl z full eq ;p

scimex pallll
22-09-2012, 09:40
Tak na serio ? nie radze ci tutaj grac... to jest tylko strata czasu.

Slyad
22-09-2012, 09:49
powiadasz, ze wg nie oplaca sie grac?

Kimus The Master
22-09-2012, 09:53
Opłaca sie grać, APO jest zajebiste!
Rób postać kup pacc i napierdalaj lvle.. xD

Slyad
22-09-2012, 09:55
prosilbym o jakies sensowne wypowiedzi, wiem ,ze poziom forum ogolnie jest niski, ale jednak wolalbym aby byly w tym temacie kulturalne i sensowne posty :P

Iron Killer
22-09-2012, 09:57
prosilbym o jakies sensowne wypowiedzi, wiem ,ze poziom forum ogolnie jest niski, ale jednak wolalbym aby byly w tym temacie kulturalne i sensowne posty :P

Nie opłaca się tu grać chyba że ci się nudzi, lepiej nie kupować żadnego chara za zł bo nie wiadomo czy potem go sprzedaż ... Apo już straciło sens jak zrobili uw, shaman set i uw, mm'y na hoty. Jeśli masz grać to od 0 dla zabicia czasu, ale nie kupuj żadnego chara za zł !!

Slyad
22-09-2012, 10:01
Nie opłaca się tu grać chyba że ci się nudzi, lepiej nie kupować żadnego chara za zł bo nie wiadomo czy potem go sprzedaż ... Apo już straciło sens jak zrobili uw, shaman set i uw, mm'y na hoty. Jeśli masz grać to od 0 dla zabicia czasu, ale nie kupuj żadnego chara za zł !!

Wreszcie jakas sensowna odpowiedz ;d a jaka profa by tu zagrac?;>

rumun
22-09-2012, 10:06
Jesli chcesz byc jak 3/4 apo graj ekiem lecz osobiscie polecam ed/ms

Slyad
22-09-2012, 10:17
a co takie zlego jest w ek'u?

<Magiczny>
22-09-2012, 11:06
a co takie zlego jest w ek'u?

Jedyna postac, ktora mozesz wykonac questy na wyzszych lvl.

~#*Nalesniczek Zla*#~
22-09-2012, 11:35
Opłaca / Nie opłaca o to jest pytanie.
Jak Ci się nudzi ,nie masz co robić to dla zabicia czasu popykaj trochę. Za te 13 zł lepiej kup pacca lub kcc na allegro by mieć na pacca. I sobie pykaj. Gdy chcesz zarabiać kasę pograj na roku ,bo fajnie się gra i prawie wgl bez spin. Na main jest gorzej lecz jeśli wolisz main to ,osobiście nie polecam ale zagraj EK - najłatwiejsza profa. Ma kozak pvp / wyczyści większość questów / zbloczy bosa itp. MASZYNA DO ZARABIANIA KASY.

Slyad
22-09-2012, 12:02
Wlasnie nudzi mi sie, na hexanie/ashengardzie same gimby graja, i tylko bluzgi/spina leca, wiec mnie odrzuca strasznie. A na APO ciagle wracam co jakis czas;d btw. zrobilem EK i sie skiluje aktualnie :P gdyby ktos mial jakies smieci typu sca etc to mile widziane pm do mnie- Delikatny Eka.

Pis joł

Demon
22-09-2012, 12:10
Wlasnie nudzi mi sie, na hexanie/ashengardzie same gimby graja, i tylko bluzgi/spina leca, wiec mnie odrzuca strasznie. A na APO ciagle wracam co jakis czas;d btw. zrobilem EK i sie skiluje aktualnie :P gdyby ktos mial jakies smieci typu sca etc to mile widziane pm do mnie- Delikatny Eka.

Pis joł
propsuję interpunkcję i składnię zdania!

@jak będziesz mnie widział pod dp/w dp czy gdzieś tam to pisz /Viskolveen/

Samuraj
22-09-2012, 12:28
Oczywiście jak naszła cię ochota do gry to polecam Knighta :)

Carmell
22-09-2012, 14:04
Jesli lubisz marnować czas , nie robiąc w tym czasie nic pożytecznego to graj w tibie :)

Shabus.
22-09-2012, 15:15
Fajnie jest czasem pograć, jak Ci się nudzi, ale nie polecam "maniaczenia" tutaj po 10-12h, bo na tym serwerze nie ma to sensu...

Slyad
22-09-2012, 18:40
Dobra, Dziekuje Wszystkim za odpowiedz ;) !
"Gram" Ek, lecz ta gra bedzie pewnie tylko w weekendy :P

Pozdrawiam Wszystkich i raz jeszcze dzieki za odpowiedzi :)

pis joł