Zaloguj się

View Full Version : [Rook] Kilka pyta? dot. gry.

Hoborg
22-09-2012, 17:32
Witam.

Jako, że dotychczas nie udało mi się ustalić pewnych rzeczy, to kieruję ten temat do osób obeznanych na rookgaardzie.

1. Czy przedmiot gamestone - cały biały pionek, wypadający z dark lordów - ma jakieś zastosowanie poza ozdobą?

2. Czy do NPC Zinab [sprzedający IH'y] istnieje jakaś szybsza droga, niż zasuwanie piechotką przez orki?

3. Czy istnieje inny resp Elfów Soldierów, niż ten opisany przez Sashę (klik (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=110377))? Oraz na jakim poziomie można bezpiecznie się na nie udać?
Pytam o poziom ponieważ arena nie zawsze odzwierciedla rzeczywistość ;-)

4. Czy na rookgaardzie występuje jeszcze gdzieś dostępny resp Hero?

Jeżeli coś jeszcze mi się przypomni to dopiszę.

Kimus The Master
22-09-2012, 17:41
1 Whita pwan - Ten pionek nie ma zadnego zastosowania
2 Zinab - Jest skrót do niego o ile sie nie myle to jest on na quescie Rook Quest
3- Nie nie ma innego respa z elfami
4- Tylko na arenie z potowrami dodaną w update

lucasus
29-09-2012, 21:18
Przeciez pionek jest potrzebny do questa: NPC Dunia.

Fate
29-09-2012, 22:55
White pawn jest potrzebny do questa, white gamestone nie jest do niczego potrzebny.

~#*Nalesniczek Zla*#~
30-09-2012, 00:23
Witam ;p
Ustalisz ,spokojnie ;p
1. Nie ma innego zastosowania. Ozdoba.
2. Jest szybsza droga poprzez rook questa (bramka lvl od 150 lvl + silver key)
3. Nie nie istnieje ,możesz się udać na 150 min. Ale nic nie ugrasz najlapiej expić na nich od 250 lvl to z lekkim waste się ogarnia.
4. Jest bodajże w północno-wschodniej części wyspy od miasta na faccu ;p + Jest też dostępny po wejściu w tp. ;p

Hoborg
30-09-2012, 05:53
No, widzę nareszcie jakieś konkrety.. c(:

1. Nie ma innego zastosowania. Ozdoba.
Szkoda, trochę już mi się tego nazbierało.. :-)

2. Jest szybsza droga poprzez rook questa (bramka lvl od 150 lvl + silver key)
Kiedyś może nawet jej poszukam.

3. Nie nie istnieje ,możesz się udać na 150 min. Ale nic nie ugrasz najlapiej expić na nich od 250 lvl to z lekkim waste się ogarnia.
Dość gładko poszło mi na 200, chociaż bez energy ringa pod ręką nie byłoby tak kolorowo.

4. Jest bodajże w północno-wschodniej części wyspy od miasta na faccu ;p + Jest też dostępny po wejściu w tp. ;p
A mógłbym prosić jakąś konkretniejszą wskazówkę, w którą stronę udać się na poszukiwania?:-)

/Dziękuję bardzo za wszystkie odpowiedzi.

Shabus.
30-09-2012, 09:41
Kiedyś może nawet jej poszukam.

Mogę Cię tam zaprowadzić. To nie jest daleko. Jak masz S key'a to napisz do mnie - Crusader Rts.

Sasha Rookslayer
30-09-2012, 10:27
Witam.

Jako, że dotychczas nie udało mi się ustalić pewnych rzeczy, to kieruję ten temat do osób obeznanych na rookgaardzie.

1. Czy przedmiot gamestone - cały biały pionek, wypadający z dark lordów - ma jakieś zastosowanie poza ozdobą?

2. Czy do NPC Zinab [sprzedający IH'y] istnieje jakaś szybsza droga, niż zasuwanie piechotką przez orki?

3. Czy istnieje inny resp Elfów Soldierów, niż ten opisany przez Sashę (klik (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=110377))? Oraz na jakim poziomie można bezpiecznie się na nie udać?
Pytam o poziom ponieważ arena nie zawsze odzwierciedla rzeczywistość ;-)

4. Czy na rookgaardzie występuje jeszcze gdzieś dostępny resp Hero?

Jeżeli coś jeszcze mi się przypomni to dopiszę.

1. Jest to pionek bezużyteczny, może kiedyś będzie służył do czegoś, lecz wątpię,
2. Owszem, jest szybsza droga, po przez Teleport, który znajduje się za bramką (150 lvl) na Rook Quest,
3. Nie, nie występuje nigdzie indziej exp Elfów, chyba, że jak idziesz na Rabbit Present Quest, tam jest mały resp ich (ale to nie jest do expienia:p), możesz udać się na niego na około 200-300 lvlu,
4. Przykro mi, ale nie występuje nigdzie Resp Hero, chyba, że 1 mob na arence, ale tak to nigdzie.

Jeżeli chcesz jeszcze coś się dowiedzieć, pisz w grze, lub tutaj :)