View Full Version : alkohol w czechach
N-series
23-09-2012, 15:44
siemano , mam taka robote ze jezdze po dolnymslasku : D,ale mniejsza o to , będę niedługo w bogatyni,teraz kamienna góra , no nie ważne , i mam zamiar wpaść do czech po jakieś flaszki ,piwo wiem ile tam mniej więcej kosztuje, ale czy zna ktoś ceny aktualne ,rumu?czekolad,i piw,gdzie są jakieś niskie ceny?
<Magiczny>
23-09-2012, 16:11
siemano , mam taka robote ze jezdze po dolnymslasku : D,ale mniejsza o to , będę niedługo w bogatyni,teraz kamienna góra , no nie ważne , i mam zamiar wpaść do czech po jakieś flaszki ,piwo wiem ile tam mniej więcej kosztuje, ale czy zna ktoś ceny aktualne ,rumu?czekolad,i piw,gdzie są jakieś niskie ceny?
Widze, ze w tibii tego nie pokazuja. Pytasz sie na forum tibijskim gdzie srednia wieku to 15lat i pewnie nikt z tego forum nie byl w Czechach.
Odsylam tutaj (http://www.sfd.pl/Czechy_ceny_jedzenia.-t459766.html)
N-series
23-09-2012, 16:15
nie gram w tibiie, to raz a dwa ktos moze przy granicy mieszkać
a temat jest stary
Wysłana -26 grudnia 2008 18:40
~#*Nalesniczek Zla*#~
23-09-2012, 19:34
z 10 km od granicy kiedyś był taki market no z 4 lata temu ,i pamiętam że tak wszystko tanie było ,że wszyscy razem z kumplami wydaliśmy tam ostatnie swoje pieniądze ,i na prawdę było warto. Na ten czas niestety nie znam cen ;S
Zarexoholik?
23-09-2012, 21:31
Drugi boonek! Tamten pyta 13-16 latków o mieszkanie bez rodziców z dziewczyną poznaną w Tibii, a ten pyta 13-16 latków o ceny w Czechach! Uwielbiam to!
nie gram w tibiie
Dziwne, bo kilka dni temu pisałeś do mnie privy.
#topic
Więcej wyda się na paliwo. Chcesz alkohol to jedź do hurtowni i sobie kup ile tylko chcesz, tak samo z czekoladą. Jest XXI wiek, wiesz? Więc w marketach masz ciągle jakieś promocje na alkohol.
napisz do użytkownika Google (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=20582) lub do innych użytkowników, którzy byli w tym roku na HHKempie, np. z TEGO (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=108246&highlight=kemp) tematu
Belfus Adri
23-09-2012, 23:55
W kauflandzie rum okolo 100 koron,browar z 20 a slodycze nie wiem, na kempie liczył sie tylko rum i cola z kaufa :D
N-series
23-09-2012, 23:57
Drugi boonek! Tamten pyta 13-16 latków o mieszkanie bez rodziców z dziewczyną poznaną w Tibii, a ten pyta 13-16 latków o ceny w Czechach! Uwielbiam to!
Dziwne, bo kilka dni temu pisałeś do mnie privy.
#topic
Więcej wyda się na paliwo. Chcesz alkohol to jedź do hurtowni i sobie kup ile tylko chcesz, tak samo z czekoladą. Jest XXI wiek, wiesz? Więc w marketach masz ciągle jakieś promocje na alkohol.
tak się skłąda że jeżdze po placówkach bankowych:) i będę tam służbowo i mam czas :XD, tak pisałęm pw wbiłem na sec
a co do alko to wiem gdzie kupować tanio i ok xd ,ale chce poprostu rumu sobie zakupić i pare krat piwa czeskiego
demon @ odemnie z 20 osob znajomych bylo na kempie wiec luz,dobra mam ulotke z hypernovej i tesco,pewnie do hypernovej wpadne
luzz co do ALKOHOLU W CZECHACH obecnie nie kupisz żadnego alko z przewiezieniem z Czech do Polski powyżej 30% , jakieś śmiertelne zatrucia były. Celnicy kontrolują . :)
Nawet z przewózką jarania cieńko...
Kup sobie squasha cannabis absynt 18% , zajebisty 85 koron :)
no wiem że powyżej 30 nie można ,ale rum itp. nie mają tyle
a co do cannabis, to zobacze;)
swiety mikolaj
24-09-2012, 03:12
luzz co do ALKOHOLU W CZECHACH obecnie nie kupisz żadnego alko z przewiezieniem z Czech do Polski powyżej 30% , jakieś śmiertelne zatrucia były. Celnicy kontrolują . :)
Nawet z przewózką jarania cieńko...
Kup sobie squasha cannabis absynt 18% , zajebisty 85 koron :)
N-series
29-09-2012, 09:58
dobra zakupiłem co chciałem , closed
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.