View Full Version : Miuosh - Na zawsze
http://www.youtube.com/watch?v=jDd7zGtrHik&feature=share&list=PLB65E66718653A9F8
props, w chuj mocno przekonuję się do Miuosh'a! mocny kawałek
swiety mikolaj
24-09-2012, 18:24
Z dzisiejszych premier ewidetnie Mioush rozkurwił, najlepszy raper w PL jak dla mnie :)
Niemożliwe tak zapierdalac ze stylem, rozkurw !
Zarexoholik?
24-09-2012, 22:30
Fajnie mi się oglądało klip, ale ten refren mnie irytował, więc go przełączałem.
Poziomek :P
24-09-2012, 22:38
mioush najlepszy jak na te chwile płyta roku będzie stulecia i dekady
Miuosh najlepszy, nie ma coo.Bedzie plyta roku pewnie, nie widze niczego innego. Czekam teraz tylko do 21.10 albo najlepiej na klip 'roze z betonu' z hajfi! :)
Kapitan Alkohol.
25-09-2012, 17:11
Z dzisiejszych premier ewidetnie Mioush rozkurwił, najlepszy raper w PL jak dla mnie :)
Niemożliwe tak zapierdalac ze stylem, rozkurw !
jak wychodziło 3w to szad i nullo byli dla ciebie top1 w pl, jak wychodza tracki od jwp/bc to trzepiesz sobie i mowisz ze ero top 1 teraz wychodzi mioush to mioush jest top 1 jebana chorągiewko
#top
mioush od czasu jak odszedl od tego śmiesznego fandango zalicza progreeeeeees z płyty na płytę, kawałek mega czekam na krążek
Taki se pazdzioszek v1.01
25-09-2012, 17:59
Chyba nie słyszeliście starych płyt Miuosha chociaż fakt, że zalicza progres jest niezaprzeczalny, a ten kawałek słaby i bez petardy jak na niego, w stosunku do "Dowód"
swiety mikolaj
25-09-2012, 18:22
jak wychodziło 3w to szad i nullo byli dla ciebie top1 w pl, jak wychodza tracki od jwp/bc to trzepiesz sobie i mowisz ze ero top 1 teraz wychodzi mioush to mioush jest top 1 jebana chorągiewko
#top
mioush od czasu jak odszedl od tego śmiesznego fandango zalicza progreeeeeees z płyty na płytę, kawałek mega czekam na krążek
Kazdy z nich jest najlepszy, kazda z tych 3 plyt kupie/kupilem
3w najlepszy squad, Co do JWP/BC to samo bo rozkurwiaja od lat, Mioush najlepszy w kraju
to tylko moje zdanie
Pozatym kretynie Mioush zalozyl Fandango, wiec jak ma zniego odejsc facepalm...
PS. Najlepszy po Dowodzie klip z 3 zapowiedzi
Chyba nie słyszeliście starych płyt Miuosha chociaż fakt, że zalicza progres jest niezaprzeczalny, a ten kawałek słaby i bez petardy jak na niego, w stosunku do "Dowód"
sluchalem Projekcje przejda , Pogrzeb do dziś lata , o 5 stronie nie wspomne
Τettmeier
26-09-2012, 16:01
Nie nie slyszałem kto to w ogóle Miuosh znam tylko 1 kawałek: na zawsze
@top
Roz*ebał. Kawałek inny niż wszystkie, bit mi się zajebiscie podoba, jaram sie tym trackiem, Miuosh król
leivrocS
26-09-2012, 18:07
bardzo slabe jak na ulicznego fajtera, nie polecam, plytka nie kupiona ofc
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.