View Full Version : [D?astin Bimber] Przykry incydent naszego idola na scenie!
Anonimowy
01-10-2012, 17:10
Dżastin Bimber, nasz wielki idol, aby wypromować swoją nową trasę koncertową bełtnął sobie na scenie :/
http://youtu.be/yoNmdAQkH8A
Najwidoczniej nie wygrał z bombą : ( Moim zdaniem to zagrywka. A wy co o tym myślicie?:D
Trza mieć talent, żeby "śpiewać" puszczając pawia. To przez te dziołchy, które go trzymały, nie ogarnął po prostu.
ale hajs się zgadza napewno
chuj mnie to czy zagrywka pod publikę czy nie, dla mnie jest sprytnym człowiekiem, który na zjebanej muzyce i gimboyach wyciągnął takie pieniądze
@down
zaspokaja swoje potrzeby w 120%, końcówkę życia będzie miał zajebistą o ile go jakiś gang nie zastrzeli :D
Τettmeier
01-10-2012, 18:43
ale hajs się zgadza napewno
chuj mnie to czy zagrywka pod publikę czy nie, dla mnie jest sprytnym człowiekiem, który na zjebanej muzyce i gimboyach wyciągnął takie pieniądze
No i co ponizac sie dla kasy nie rozumiem do jakiego stopnia mozna zrobic z siebie pajaca zeby tylko zarobic kase .. zyl normalnie i bez tego bylby normalny
hajs za wszelka cene ale w oczach normalnego czlowieka jest skonczonym idiota, a jego hajs gowno tego normalnego obchodzi XD
pajac i wszystko
down
tak na poczatku sie mowi jak sie widzi z gory.. po jakims czasie musisz zdawac sie na takie ponizenia ze to jest glowa mała i on sie musi na takie zdawac. jakby miał krzte ***** w sobie honoru to by nie rzygał na jakieś nastolatki
'Boonek'
01-10-2012, 19:41
No i co ponizac sie dla kasy nie rozumiem do jakiego stopnia mozna zrobic z siebie pajaca zeby tylko zarobic kase .. zyl normalnie i bez tego bylby normalny
hajs za wszelka cene ale w oczach normalnego czlowieka jest skonczonym idiota, a jego hajs gowno tego normalnego obchodzi XD
pajac i wszystko
Za taki hajs co on dostaje to moglbym codziennie robic z siebie pajaca
#t ch*j mu w powieki
#up *****, no to bym sobie popajacowal zarobil hajs i sp*******l, simple :x
Wyjebane mam w niego niech robi co chce jego życie jego sprawa zarabia kasę jak mało kto na sikających małolatach które chciały by się tarzać w tym bełcie
Peace&Love
leivrocS
01-10-2012, 21:07
niewiem co wy macie do bibera, czlowiek sukcesu rucha lepsze suczki niz wy kiedys mieliscie w fap folderze i zgarnia wiencej dolcuw niz przez cale zycie zobaczycie
Dupeczki i hajs to nie wszystko. W życiu mężczyzny wypadało by wzbudzać choć odrobinę respektu.
Zarexoholik?
02-10-2012, 22:55
Może zrozumiał, że robi sztryms i jego organizm zareagował? Nigdy nie mów nigdy, może przejrzał na oczy i nie ma zamiaru więcej się ośmieszać!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.