Zaloguj się

View Full Version : [D?astin Bimber] Przykry incydent naszego idola na scenie!

Anonimowy
01-10-2012, 17:10
Dżastin Bimber, nasz wielki idol, aby wypromować swoją nową trasę koncertową bełtnął sobie na scenie :/
http://youtu.be/yoNmdAQkH8A
Najwidoczniej nie wygrał z bombą : ( Moim zdaniem to zagrywka. A wy co o tym myślicie?:D

Shillen
01-10-2012, 17:17
Trza mieć talent, żeby "śpiewać" puszczając pawia. To przez te dziołchy, które go trzymały, nie ogarnął po prostu.

Demon
01-10-2012, 17:19
ale hajs się zgadza napewno

chuj mnie to czy zagrywka pod publikę czy nie, dla mnie jest sprytnym człowiekiem, który na zjebanej muzyce i gimboyach wyciągnął takie pieniądze

@down
zaspokaja swoje potrzeby w 120%, końcówkę życia będzie miał zajebistą o ile go jakiś gang nie zastrzeli :D

Τettmeier
01-10-2012, 18:43
ale hajs się zgadza napewno

chuj mnie to czy zagrywka pod publikę czy nie, dla mnie jest sprytnym człowiekiem, który na zjebanej muzyce i gimboyach wyciągnął takie pieniądze

No i co ponizac sie dla kasy nie rozumiem do jakiego stopnia mozna zrobic z siebie pajaca zeby tylko zarobic kase .. zyl normalnie i bez tego bylby normalny
hajs za wszelka cene ale w oczach normalnego czlowieka jest skonczonym idiota, a jego hajs gowno tego normalnego obchodzi XD

pajac i wszystko

down
tak na poczatku sie mowi jak sie widzi z gory.. po jakims czasie musisz zdawac sie na takie ponizenia ze to jest glowa mała i on sie musi na takie zdawac. jakby miał krzte ***** w sobie honoru to by nie rzygał na jakieś nastolatki

'Boonek'
01-10-2012, 19:41
No i co ponizac sie dla kasy nie rozumiem do jakiego stopnia mozna zrobic z siebie pajaca zeby tylko zarobic kase .. zyl normalnie i bez tego bylby normalny
hajs za wszelka cene ale w oczach normalnego czlowieka jest skonczonym idiota, a jego hajs gowno tego normalnego obchodzi XD

pajac i wszystko

Za taki hajs co on dostaje to moglbym codziennie robic z siebie pajaca

#t ch*j mu w powieki

#up *****, no to bym sobie popajacowal zarobil hajs i sp*******l, simple :x

Janush
01-10-2012, 20:31
Wyjebane mam w niego niech robi co chce jego życie jego sprawa zarabia kasę jak mało kto na sikających małolatach które chciały by się tarzać w tym bełcie

Peace&Love

leivrocS
01-10-2012, 21:07
niewiem co wy macie do bibera, czlowiek sukcesu rucha lepsze suczki niz wy kiedys mieliscie w fap folderze i zgarnia wiencej dolcuw niz przez cale zycie zobaczycie

Pyk
02-10-2012, 09:36
Dupeczki i hajs to nie wszystko. W życiu mężczyzny wypadało by wzbudzać choć odrobinę respektu.

Zarexoholik?
02-10-2012, 22:55
Może zrozumiał, że robi sztryms i jego organizm zareagował? Nigdy nie mów nigdy, może przejrzał na oczy i nie ma zamiaru więcej się ośmieszać!