View Full Version : metody palenia fajek
Daroo :(
01-10-2012, 19:25
elo znacie jakies fajne metody palenia fajek po ktorych fes kopie, narazie znam:
z zarowki, butelki i z wiadra, najbardziej z wiadra kopie ale tylko na chwile macie jakies inne sposoby jeszcze??? ;] nie lubie zwyklych fajek kurzyc bo tylko rece smierdza i wole tak od czasu do czasu wiec szukam jeszcze metod jakichs ;p;p
Kimus The Master
01-10-2012, 19:33
Zapal sobie zioło ww. metodami i będziesz miał banie na dłużej...
jak zapalisz szluga z wiadra to mozesz sie zrzygac ;d szlug Cie nie skopie, a jak skopie to na 2 minuty max :d
'Boonek'
01-10-2012, 19:43
hahahah to jest prowo czy jak?XD
#t widzialem na filmie ze many gowno zuka palil, spróbuj moze dobre
z wiadra szlugi <jebnięcie_w_czoło>
przez ręce, mini bongos, przez jabłko [przy użyciu lufki]
wstajesz rano, 2 min po obudzeniu wychodzisz na balkon/osiedle, wyciagasz filter i sciagasz calego szluga w minute i masz banie xd
leivrocS
01-10-2012, 21:03
Palenie szluga zeby klepło XDDDDDDD
pompa z cwela, kup se grama marihułany to cie klepnie :D
01-10-2012, 21:19
se zrob z wiadra to zobaczysz jak cie jebnie ;] dasz se pol fajki jak to wyjebiesz sam to lezysz na 2 min jak bys pol litra wypil :D:D;
a ja tylko chce to raz na sobote bo wtedy chodze z ziomami pic albo palic to sobie czasami ciulniemy, zeby nudno nie bylo :D
ziolo jak bym chcial to bym mogl palic ale po huja szkoda mi kasy, jak pierwszy raz palilem to wyjaralem z pol grama i w chuj mnie zamulilo :D nie polecam wiadra na pierwszy raz, bo w chuj ciezko ogarnac pozniej xdxd ale przynajmniej nie suszy jak po blancie wiec luz
N-series
01-10-2012, 22:29
zajaraj hasz po 8 piwach albo przepij fuke, to zobaczysz banie XD
Xayn : )
01-10-2012, 23:33
http://www.youtube.com/watch?v=y_svfI2RGFw
i nie wierze że dojdziesz do szkoły XD
swiety mikolaj
01-10-2012, 23:34
tego drugiego nie polecam XD
Fajki by bombe mieć ? Prowo osto XD
Z bonia jaraj, albo zrób sobie bonio z poradników , klepie najmocniej , po huj sobie płuca tym niszzcyc xddd
Kup sobie 4 paka, jakies jaranko + bonio i umierasz ziooom :p
Miałem okazję nie raz tego dokonać i powiem Ci, że nie byłó najgorzej. Po przepiciu fuku pospałem z godzinkę w praku, później wstałem, wyrzygałem się ze trzy razy i poszedłem spać. Gorzej było z następnym dniem który przeleżałem zamulając na Dexterze :D Haszyk i grubsze chlanie to tak samo morderstwo. Helikopter niesamowity...
Patryk1551
08-10-2012, 15:12
wstajesz rano, 2 min po obudzeniu wychodzisz na balkon/osiedle, wyciagasz filter i sciagasz calego szluga w minute i masz banie xd
Najlepszy sposób na banie z rana ;p ogólnie z rana zajarać bez jedzenia to bomba
Mario Trollotelli
08-10-2012, 16:54
Zapal sobie szluga z lufki, będzie kilka razy mocniejszy.
Anonimowy
08-10-2012, 18:02
http://www.youtube.com/watch?v=y_svfI2RGFw
i nie wierze że dojdziesz do szkoły XD
Sam ściągałem fajkę na 2 buchy, poza bólem płuc, policzków i gardła oraz chujową goryczą na ustach nic Ci to nie da... Jak chcesz tak ściągnąć faję to musisz ciągnąć od razu do płuc z powietrzem(nie wiem czy rozumiesz) xD
Daro wiedziałem zawszę, że jesteś gimboxem XD i fajki dla "bomby" chcesz palić XD
Skręć i bez filtra, tzn. ustnik zrób z "Kartonika" od OCB'-ków..
http://www.skate-europe.com/common/zdjecia/43288-1.jpg
JBC OCB to są bletki -.-' Daroo :rolleyes::rolleyes:
17-11-2012, 14:14
no szit szerlok
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.