View Full Version : Minecraft APO cz.2
Daroo :(
04-10-2012, 21:35
Witam.
Wiem, że juz była taka propozycja a nawet sam Mortiis pytal o zdanie graczy, ale chyba cos nie wypalilo, a duzo graczy APO z pewnoscia pograla by na takim servie, Minecraft to teraz popularna gra i z pewnoscia duzo ludzi by gralo, server nie trudno zrobic wystarczylo by zrobic jakas mape na kilkaset kratek i gracze sami pozniej by juz sobie poradzili, PvP na cala mape i mozna by bylo grac :D
może zapomniał, może robią te miniUP'y i narazie olewka w śmieszne Minecrafty
wszystko mi jedno, naprawdę
Szymek Fizyk
04-10-2012, 21:43
Ja na 100% bym nie grał więc .....
Ale szacun za pomysł!
Były pomysły, miał powstać taki serwer i dupa. Wątpię, że ktoś by na nim grał. Grałem w minecrafta, na początku gra wydawała się fajna... na początku.
Ja bym nie grał.
Ktoś parę dni by pograł, a potem serwer będzie stał pusty.
@top
nie
może zapomniał, może robią te miniUP'y i narazie olewka w śmieszne Minecrafty
Tygrys pisał na gc, nie będzie mini up'a, tylko większy update prawdopodobnie na rook.
@top
Kolejne kwadraty? Mamy 2012 rok, są znacznie lepsze produkcje ;c
Sasha Rookslayer
04-10-2012, 22:21
Przecież to jest gra dla pokemonów, proszę Cię!
Wiem, że Mortiis pytał ludzi o zdanie w temacie Minecraft, ale mi się zdaje, że miał takie chwilowe ''widzi misie'' i już o takim czymś nie myśli.
Wątpię, aby dużo osób z APO grało w tą grę dla .....
Jestem na Nie!
Niech robią Aktualizacje na APO.
~#*Nalesniczek Zla*#~
04-10-2012, 23:19
Również jestem na Nie?
Bezsensowne pomysły ludzi którzy nie grają w Tibie. Apo to gra Tibia a nie jakieś metiny ,sretiny itp
Gra spoko i był bym oczywiscie za tylko ze w tej grze nie ma co robic. Nie ma expa ani nic co mogło by przyciągnąć gracza na dłuzej niz 20 min ?
Pvp? dobry zart.
Dlatego lipa i jestem na nie. Lepszy był by server tibii 7.4 z rl mapą czy cos.
Minecraft coraz bardziej się rozwija gierka i coraz lepsze nowości to mi się podobają nawet mógł bym zagrać TAK ;d
Zarexoholik?
06-10-2012, 02:14
Pozwolę sobie objaśnić ci skrót APO, bo z tego co widzę nie ogarniasz.
APO = Armia Podkarpacki OTS!
Teraz pozwolę sobie objaśnić ci skrót OTS, bo z tego co widzę nie ogarniasz.
OTS = Open Tibia Server.
Teraz nasuwa się pytanie: Jaki związek z Tibią ma jakieś minegówno? Po co to komu? Ludzie grają na APO, ponieważ mają ochotę grać w Tibię, a nie w mainsyfa, także nie dzięki.
Idąc Twoim rozumowaniem CS=Tibia, ta ?
A co ma CS do APO? Czy APO ma serwer cs'a? newbie plx
Nie, bo to jest tibia a nie jakiś tam minecraft, chcesz to idź pograj w niego gdzie indziej, tutaj już stawiali server 8.42, stawiali tutaj już apo - rox, oraz CS'a nic nie wypaliło więc i minecraft nie wypali, to tylko praca na marne...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.