PDA

View Full Version : Regulamin działu "Powitania/Pożegnania".

Magik
07-10-2012, 22:44
Witam, pozdrawiam i imieniem swym władam!

Wbrew pozorom, ten dział służy do przywitania się poprzez nowych graczy i pożegnania przez starych graczy... Wiem, szok! Przecież nazwa działu jest taka podchwytliwa i nieintuicyjna!

Tak więc zgodnie z ideą tego działu, każdy kolejny temat lub post nie na temat będzie nagradzany warnem w postaci "nabijanie postów" lub "zamieszczanie treści niezgodnych z regulaminem" - w zależności od wilgotności powietrza i/lub osób w pomieszczeniu, w którym aktualnie przebywa moderator. Tyczy się to takich wypowiedzi:

Od dziś tj. 6.10.12 jestem ownerem tej postaci.
Co wcześniej złego to nie ja.

Od dziś gram postacią Elite Twister,postać o nicku Kibuss sprzedałem co złego to nie ja

Hiiho, postac Bonze zostala sprzedana za 5500 zultych monetuw, co zlego to nie ja

Pozdrówki.

Przy okazji chciałbym zauważyć, że osobnik z ostatniego przykładu dostałby* gratisowe punkty za swój styl, który reprezentuje biedę umysłową - do odebrania w swoim profilu.

Dziękuję za uwagę, pozdrawiam. Wasz Magik!

* Tak, żaden z użytkowników, dzięki którym mam te jakże wspaniałe przykłady, nie ucierpiał podczas pisania tego krótkiego przewodnika, zwanego dalej regulaminem.

Wszelakie błędy proszę zgłaszać poprzez wiadomość prywatną.