View Full Version : Fast and Furious 6
Iron Killer
10-10-2012, 19:31
Siemka, pytanko dla fanów Fast and Furious. Jak myślicie, czy ten film będzie dobry? Wiem że jeszcze nie ma jeszcze trailerów (przynajmniej nie słyszałem żeby jakiś był bo te na youtube trailery to tak na prawdę mogą być fake), ale jak myślicie czy film będzie jakąś najlepszą częścią? Ci co oglądali Fast Five to wiedzą że Letty będzie w Fast and Furious 6, a Dominic Toretto już sobie jakąś nową babkę znalazł (pod koniec Fast Five jest pokazane) więc jak myślicie, co sądzicie? Że film jaki będzie? Proszę o komentarze :D:D
scimex pallll
10-10-2012, 21:35
To sie okaze czy film bedzie dobry, dzis na tv turbo slyszalem ze jakis anglik ma robic jakies akcje/efekty w tym filmie.
Bedzie zajebisty jak w sumie kazda czesc ;D Chcialbym zeby to bylo jeszcze polaczone jakos z tym Tokio, w koncu Dom byl w Tokio pod koniec trzeciej czesci :> Pozostaje czekac na pierwsze trailery.. ;)
#Down
ok ziomeczky dzieki za info ;]!
Jak mamy ocenić czy film będzie dobry skoro nawet trailera nie ma? Beka.
Oceńcie czy 10 część Piły będzie dobra!
Chcialbym zeby to bylo jeszcze polaczone jakos z tym Tokio, w koncu Dom byl w Tokio pod koniec trzeciej czesci :>
To będzie 7 część.
#up
Uprzedziłeś mnie xd właśnie miałem odpisywać Joogiemu, że to będzie prawdopodobnie w 7 części.
#topic
Jak narazie nic nie wiadomo. Osobiście na żadnej części się nie zawiodłem, więc pewnie i ta będzie dobra. Nie mogę się doczekać premiery ;d
Palladyn Zlosci
11-10-2012, 18:16
Napewno obejrze i napewno bedzie zajebisty jak reszte czesci.
Thx.
Może uda im się zrobić mniejsza bajkę niż Fast Five, bo tam to po prostu "bajkolandia"- ale można oglądnąć, jak dla mnie Tokyo Drift- najlepsza część, ale wszystkie są godne oglądnięcia ;)
Zarexoholik?
13-10-2012, 11:49
Moim skromnym zdaniem najlepsze części to 1 i 2 - w sumie tak jest przy każdej produkcji ciągniętej bez końca. Fast Five oglądało mi się całkiem dobrze tylko te elementy zrobione komputerowo mi się nie podobały. Logiczne, że będzie kolejna część skoro zakończenie jasno na to wskazuje. Mam nadzieję, że fabuła będzie dobra tak samo jak soundtracki, które uwielbiam z tej serii.
ozG6KQftTmc
Jest i trailer. Zapowiada się zajebiście.
Fabuła się kręci, efektów cała masa. Szkoda, że premiera dopiero pod koniec maja!
a kiedy premiera? jest jakieś info co do filmu czy taka o informacja z dupy? czekanko, dobra seria, ale mam wrażenie, że nie będzie robił takiego <ŁOOOOO> wrażenia, bo będzie za dużo komputerowych wstawek
-=Inflamel=-
05-12-2012, 19:01
masz kilka opcji...
1.kontynuacja akcji z tokio drift... eskapada po azji..
2. historia z Letty [to ona zyje? o0]
3. calkiem nowa koncepcja [ moze wroca do pierwszych czesci - najlepszych - i beda znow krecic sie wokol wyscigow...]
+ w TopGear byl reportaz z facetem od efektow specjalnych w F'n'F... i stwierdzil tam iz chce wrocic do rzeczywistego przedstawiania dynamiki akcji jednoczesnie poslugujac sie animacja komputerowa gdy przychodzi do scen ktore stwarzaja duze zagrozenie dla StuntTeamu...
Zii Baba
06-12-2012, 05:02
masz kilka opcji...
1.kontynuacja akcji z tokio drift... eskapada po azji..
2. historia z Letty [to ona zyje? o0]
3. calkiem nowa koncepcja [ moze wroca do pierwszych czesci - najlepszych - i beda znow krecic sie wokol wyscigow...]
1. Odpada, seria bedzie krecona w europie... Jedynie drift przeniesiony do europy, w co watpie.
2. Letty bedzie w 6 czesci, patrz obsada.
3. Bedzie skok... Wyscigi pewnie tez ;c
Zapowiada sie i pewnie bedzie zajebiscie. Z tego co widac to bedzie duzo wyscigow, poscigow i innych, im wiecej tym lepiej ;) Pozostaje tylko czekac na pelnego trailera jutro, oraz na sam film :)
~trolling.
04-02-2013, 21:43
z fast five wychodzi na to, ze Haan przezył wypadek w Tokyo [pod koniec dupa pyta sie czy chce wrocic do Tokyo], a także Toreto przyjezdza do Tokyo, chcialbym zobaczyc kontynuacje w 7, zapowiada sie niezle. Historia z Letty jest dla mnie o tyle ciekawa, ze Dom wyrwał nowa dupe ;], zapowiada sie czekanie na mega hicior.
dziq76pl
04-02-2013, 22:01
z fast five wychodzi na to, ze Haan przezył wypadek w Tokyo
Lub po prostu Tokyo Drift to jest tak jakby późniejszy Fast & Furious zrobiony wcześniej (Coś jak ze Star Warsami 1 & 2 & 3)
Trailer zajebisty, jestem fanem Fast & Furious więc ten też pewnie będzie zajebisty.
Ciekawe czy Letty będzie próbowała zabić Dominica za to że ma nową laskę :D
~~<Biohazard>~~
04-02-2013, 22:02
Tylko czekac na film XDDD
MEGA!
Ja już nie mogę się doczekać na ten film z niecierpliwością bo jak widać po trailerze, to będzie zajebisty !
Brakuje mi trochę starego klimatu F&F, ulicznych wyścigów, tuningowanych samochodów. Myślałem, że chociaż w tym będzie coś tego typu, ale raczej nie ma co na to liczyć. Mimo wszystko wybieram się do kina na Fast 6. :)
Gaz do dechy, bo oto jest pełen zwiastun "Szybkich i wściekłych 6".
http://www.filmweb.pl/video/trailer/nr+1+%28polski%29-29956
Robi wrażenie :)
łooooooooo, dawno nie byłem w kinie na żadnej premierze i chyba czas to zmienić, naprawdę się podjarałem X D
No chyba będzie warto wybrać się do kina ;)
'Boonek'
06-02-2013, 08:02
Seria - zajebista
Trailer - zajebisty
Nic jak tylko isc do kina ;d
dziq76pl
06-02-2013, 08:36
Obejrzałem wszystkie części Szybkich i wściekłych więc ten też na pewno obejrzę :D
@edit
Z miesiąc temu może krócej przeczytałem że po Fast & Furious 6 ma powstać jeszcze 7, ale nie wiem ile w tym prawdy
@edit
http://www.filmweb.pl/video/klip/Szybcy+i+w%C5%9Bciekli+o+filmie-30587
Film z pewnością będzie zajebisty, ale co zwróciło moją uwagę? To że od 2:48 Arturo Braga spotyka się z Brian'em i dochodzi do jakiejś sprzeczki, więc może okaże się że Shaw pracował dla Bragi czy coś? Ja będę musiał to na bank obejrzeć :D
Sir Shayza
10-05-2013, 11:50
będzie?? kolego co Ty piszesz skoro ten film już wyszedł... tzn znajdziesz go już
dziq76pl
10-05-2013, 14:59
będzie?? kolego co Ty piszesz skoro ten film już wyszedł... tzn znajdziesz go już
Chodziło mi o to że do kina będę musiał pójść jeśli w moim mieście gdzieś będzie :D
@edit
Skoro mogę go ten film znaleźć to zapodaj link bo wchodzę na filmy online i nic nie ma :((
@edit
Obejrzałem po angielsku, film zajebisty, chociaż mało zrozumiałem :D
Wydaje mi się że Fast 7 będzie tylko o Hanie skoro to będzie już ostatnia część
U mnie ocena 1000000000000000 i jeszcze więcej zer/10
No przepraszam że obejrzałem, ale nie wytrzymałem :( Wybacz :o
Nie widziałem sceny po napisach bo koleś który nagrywał film nie nagrywał do końca (z tymi napisami itp)
@edit
Również dziś byłem w kinie na F&F 6. Film spoko, trochę fantazji nie zaszkodziło. Zabrakło mi trochę tego, czego było najwięcej w pierwszych częściach: wyścigów ulicznych. Teraz tylko czekać na 7 część, która najprawdopodobniej wyjdzie w przyszłym roku.
Taak, ale wiesz, to już film taki oparty bardziej jakby dorosłym życiu, że tym ludziom już nie tylko szpan w głowie z powodu bryk i że wygrywa się wyścigi, tylko już tacy co chcą uciec od swojej przeszłości i zacząć żyć jak dawniej czyli (chyba) bez żadnych problemów z policjantami itp.
Fast 7 będzie 2014 11 lipca (moje uro, więc fajny prezencik będzie :D)
Na temat Fast 6 się już wypowiadałem, ale żeby nie usunęli mi posta to jeszcze raz napiszę:
Film zajebisty, 10/10
-uqDCPvFWWQ
Masakra : o
Już nie mogę się doczekać!
MorgiBack
14-05-2013, 20:50
Co jak co ale widząc obsadę, to niezła beka się szykuje ! :D.
Ale z pewnością wybiorę się do kina..
Obejrzałem po angielsku, film zajebisty, chociaż mało zrozumiałem :D
Gratuluje zjebania sobie pierwszego wrażenia. Oglądanie w tak marnej kopii (CAM) to szczyt idiotyzmu.
Wydaje mi się że Fast 7 będzie tylko o Hanie skoro to będzie już ostatnia część
Jak na to ***** wpadłeś? Oglądałeś a nie widziałeś sceny po napisach?
http://www.youtube.com/watch?v=epZz9VKzsEw
U mnie ocena 1000000000000000 i jeszcze więcej zer/10
Mogłeś dać więcej zer, wyszedłbyś na mniejszego gimbusa.
#t
http://www.slimdownwithsara.com/wp-content/uploads/2013/03/5_days_left.jpg
bylem na filmie wczoraj, polecam, wiz khalifa się spisał ;d, dobre efekty specjalne, jedyny [-] jak dla mnie to, że za dużo akcji za mało fabuły, ale i tak 8+/10.
W internecie już jest .CAM z polskimi napisami, tak dla chętnych i zniecierpliwionych, sam chyba się skuszę na to dopóki nie będzie czegoś lepszego lub nie wybiorę się po prostu do kina. :(
Zii Baba
28-05-2013, 12:39
Jak TYGA wspomnial Wiz sie spisal, koncowka filmu zajebista - reszta dno. Zero klimatu F&F, teraz tam chodzilo tylko o to zeby rozbic jakis smieszny woz, zabic kogos i jechac za samolotem czy co to bylo przez 30 minut(fajny pas startowy). Zawiodlem sie na tej czesci, moja ocena? 5/10 to i tak za duzo ; /
Zarexoholik?
28-05-2013, 14:33
Jak dla mnie całkiem fajny film. Sporo efektów, ale to w tej serii jest najciekawsze. Wiadomo bajka, ale warta obejrzenia.
Palladyn Zlosci
28-05-2013, 20:10
Dzisiaj byłem w kinie na tym filmie i muszę przyznać że robi wrażenie, już nie mogę się doczekać lata następnego roku (wychodzi kolejna część)
sam chyba się skuszę na to dopóki nie będzie czegoś lepszego lub nie wybiorę się po prostu do kina. :(
Idź do kina!
#t
Byłem w poniedziałek, osobiście mi się podobał. Nie było aż tak przesadzone. Jak dla mnie lepsza niż 5. "IT'S ROMAN, BITCHES!"
btw. U Was w kinie też było 'Furious 6'?
#down
Zapewne miałeś reklamę Kac Vegas ;D Jak ja!
btw. U Was w kinie też było 'Furious 6'?
Tak.
@topic
Dziś byłem, nie żałuje. Ciekawy jak każda część. Teraz tylko czekam, aż Kac Vegas III wejdzie do kin, a to już niedługo ;D
@up - KaZeK
Ani mi nie mów... Reklamy trwały z 20-25 min. Już pomału mnie to denerwowało ;< Niektóre filmy w tych reklamach reklamowali 2 razy... i po co to? ^^
A co do Kac Vegas, to tak, znalazła się również i reklama tego filmu ;D
Również dziś byłem w kinie na F&F 6. Film spoko, trochę fantazji nie zaszkodziło. Zabrakło mi trochę tego, czego było najwięcej w pierwszych częściach: wyścigów ulicznych. Teraz tylko czekać na 7 część, która najprawdopodobniej wyjdzie w przyszłym roku.
..:KoMBoj:..
05-06-2013, 14:08
oglądałem w niedziele, najlepsza część jak dla mnie, polecam wybrać się do kina.
Czekam na fast7 ; ]
Techniks
11-06-2013, 15:17
Skusiłem się wczoraj na wersje CAM która była masakra, ale dało się oglądać - czego nigdy nie robię, ale warto było bo świetny film. Na pewno polecam i obejrzę jeszcze raz jak wyjdzie w full hd.
PS. Widział może ktoś wersję na internecie z końcówką/zapowiedzą następnej części?
dziq76pl
11-06-2013, 16:03
Tak się zastanawiam czy już po wszystkich częściach coś odpierdoli Justin'owi Lin'owi lub komuś innemu żeby wyreżyserować film jak syn Brian'a będzie już mieć te 18++ lat i że on się ściga itp :D
@edit
Skusiłem się wczoraj na wersje CAM która była masakra, ale dało się oglądać - czego nigdy nie robię, ale warto było bo świetny film. Na pewno polecam i obejrzę jeszcze raz jak wyjdzie w full hd.
PS. Widział może ktoś wersję na internecie z końcówką/zapowiedzą następnej części?
http://www.kinomaniak.tv/film/Szybcy-i-wsciekli-6/57138
To jedyne co udało mi się znaleźć z dodatkową sceną, nie wiem czy to tak powinno być, ale na innych stronach z filmami online nic nie ma, tak więc proszę Ciebie bardzo :D:p
P.S Jakby co to w drugim linku jest film z tą sceną
@edit
Dla tych którzy nie oglądali filmu, a chcieliby obejrzeć:
http://www.playtube.pl/56302-szybcy-i-wsciekli-6-fast-and-furious-6-2013-ts.html
Film jest w dobrej jakości, scena po napisach jest (polecam włączyć za pomocą putlockera) :D:D
lub komuś innemu żeby wyreżyserować film jak syn Brian'a będzie już mieć te 18++ lat i że on się ściga itp :D
Ta, jego synek też będzie tajniakiem, też będzie wpierdalał kanapki z tuńczykiem w przydrożnej knajpie 'Toretto' pozna super laskę i jej brata i tak dalej i tak dalej. Aż w końcu synowi Brian'a urodzi się syn i tak dalej i tak dalej..
Trochę im to nie wyszło, bo w Tokyo Drift po wybuchu samochodu Hana drzwi merca są zamknięte i chwilę później gapie pomagają kierowcy, a tutaj Statham zostawia drzwi otwarte, ale ogólnie ciekawy pomysł na powiązanie wszystkiego. xd Co do samego F&F6 to film mega. Fajny soundtrack, akcja też na najwyższym poziomie. Ogólnie cała historia fajnie łączy się w całość. Żałuję, że w końcu nie poszedłem do kina. :(
Polecam na prawdę warto ! :>
Xemksija
25-06-2013, 14:40
Ja też polecam. Wszystko jest fajnie zagrane, mi się bardzo podoba.
Vitalijek
26-06-2013, 11:52
Rzeczywiście dobra części. Nie spodziewałem się tego. Sądziłem, że będzie kiepsko i niczego nowego nie uda im się stworzyć. Czegoś wartościowego, ale jednak się udało. I nie żałuję, że poszedłem na to do kina. Bawiłem się świetnie i jest to naprawdę film godny polecenia. Jak zwykle ścieżka dźwiękowa mega, do tego akcje i ten pęd.
Xemksija
03-07-2013, 11:41
Świetne ! Jak dla mnie bomba naprawdę ! Mi się bardzo podobało :)
Ogólnie film spoko, tylko to lotnisko w końcówce filmu w chuuuuuuuuuuuuuuuu* długie mieli XD
Ogólnie film spoko, tylko to lotnisko w końcówce filmu w chuuuuuuuuuuuuuuuu* długie mieli XD
Właśnie też nad tym zastanawiałem się jak oglądałem haha :D
Ale film, dobry, godny polecenia i czekamy co będzie dalej :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.