PDA

View Full Version : Kiksy

Numazus
12-10-2012, 20:05
Macie do polecenia jakieś buciki do 220zł mniej-więcej.
Byle nie coś typu ciężkie adidasy, czy adidasy, ani jakieś nike darty,
Coś bardziej podchodzącego pod air maxy, albo air forcy może być bardziej elegancko, z góry dziękuje :)

Kacper
12-10-2012, 22:16
za 220 zl to kupisz jedynie maxy u chinczykow. dozbieraj do 400 chociaz i sobie kupisz jakies maxy fajne z air forcami latwiej bo wiadomo gowniane buty ktore nosi wiekszosc gimbow 13 letnich + nie umywaja sie do maxow. w takim samym czasie jak nosilem jedna pare maxow rozjebalem 3 pary air forcow wiec no mowi samo przez sie

Demon
12-10-2012, 22:53
szukaj new balance albo używanych na shc, cenowo się wyrobisz

@down
new balance to alternatywa dla air maxów ; o

Numazus
13-10-2012, 07:33
omfg, czy wy czytać nie umiecie?
piszę, że coś PODCHODZĄCEGO pod maxy czy forcy, chodzi mi o model buta, a nie jakieś pieprzone adidasy wielkie.

ew. jakieś midy. a za 220 pełno takich butów widziałem tylko czekam na ciekawe propozycje

#btw, Kacper, AF są jakościowo niebo lepsze od air maxów, nigdy nie spotkałem się żeby ktoś mówił inaczej ; o. I to chyba większość gimbów lata w maxach, nie wiem gdzie Ty mieszkasz. ale kk

Kacper
13-10-2012, 13:12
#btw, Kacper, AF są jakościowo niebo lepsze od air maxów, nigdy nie spotkałem się żeby ktoś mówił inaczej ; o. I to chyba większość gimbów lata w maxach, nie wiem gdzie Ty mieszkasz. ale kk

wiesz skoro ty kupujesz buty za 220 zl to z cala odpowiedzialnoscia moge stwierdzic ze ty nie znasz dobrych butow i sluchaj dalej ludzi ktorzy ci mowia ze air forcy sa lepsze od maxow XDDDDDDDD chyba ze maxy kupili na rynku albo w chinskim ew na allegro od goscia sprzedajacego w "oryginalnych pudeleczkach" XDDDDDDD

Numazus
13-10-2012, 13:23
Skoro Ty uważasz, że nike to dobra firma butów to chyba masz zamiast mózgu masło ; o, jeśli uważasz, że buty z tajwanu czy chin to są dobre buty to gg wp.

znawca hHEHEHEHHEHGEHEH miałem ermaxy centralnie od producenta i mogę Ci powiedzieć, że są dobre tylko żeby wytrzeć podeszwe o tfuj łep a to, że płacisz za nie 400zł to nie moja wina, że nike ma marże 80% i dzięki temu uważasz, że za 220zł nie dostane butów o niebo lepszych o Twoich maxów, papatki śmieci U

#BTW, http://allegro.pl/buty-adidas-centennial-mid-bt-g42001-r-44-2-3-i2704297693.html
zamówione.

Jak chcesz mogę Twoje airmaxy sobie podeptać moimi adaśkami i zobaczysz jakie są super wytrzymałe xD