PDA

View Full Version : Alternatywa dla banów

MarSlayer06
13-10-2012, 21:16
1 Zmieńmy Banowanie na odejmowanie lvlów ( Nie dotyczy złapania na skillowaniu)

2 Dla złapanych na bocie przy skillowaniu odjęcie x% każdego z skilli

3 Zamiast kary braku możliwości zalogowania teren więzienny logować się można ale wyjść poza mury już nie... chyba że za opłatą (RL złotówki - NP. new item: Przepustka warunkowa (Złapany w czasie gdy wyszedł warunkowo do końca wyznaczonej kary otrzymuje potrójną karę z brakiem możliwości zalogoania))

4 Ban dla reklamujących inny serwer bez zmian tzn. na ip i na dlugo

5 ... Inne opcje jest tego wiele (Wasze Pomysły)

6 http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=95621 o tego nie widziałem tam fajne pomysły xD

Dlaczego - Ponieważ Gm-owie czasem się mylą ( to tylko ludzie )

i gracze niepotrzebnie tracą...

@LoGusiu - Na wzajem ... jest bardzo mało osób (1 To Ty) tak dziecinnych że nie potrafią wyrazić swojego zdania pełnym zdaniem Tylko takie bzdurki pisać jak TY to zrobiłeś.
Kto będzie za twoim pomysłem to reszta tej grupki ..;p

.LOGEST.
13-10-2012, 21:17
Wyjdź i nie wracaj, błagam.

edit:
Proponuję wprowadzić bana w grze za debilne tematy na forum, kto jest za?

Demon
13-10-2012, 21:47
1 Zmieńmy Banowanie na odejmowanie lvlów ( Nie dotyczy złapania na skillowaniu)

2 -Dla złapanych na bocie przy skillowaniu odjęcie x% każdego z skilli

3 Zamiast kary braku możliwości zalogowania teren więzienny logować się można ale wyjść poza mury już nie... chyba że za opłatą (RL złotówki - NP. new item: Przepustka warunkowa (Złapany w czasie gdy wyszedł warunkowo do końca wyznaczonej kary otrzymuje potrójną karę z brakiem możliwości zalogoania))

4 Ban dla reklamujących inny serwer bez zmian

5 ... Inne opcje jest tego wiele

i gracze niepotrzebnie tracą...
bocenie to bocenie, nie rozumiem czego za bocenie w trainerze ma być inna kara to co u góry, wszystko wyjaśnia z mojej strony dawno nie widziałem głupszego pomysłu, tu podbiję do Logest'a, bo ma rację o co chodzi w tym punkcie, bo nie rozumiem? jeśli chodzi o to, że wg. Ciebie jest wszystko wporządku to dzięki za info, really to musisz przełożyć na język Polski i taka osobista prośba, nie używaj myślników, bo nie umiesz :)

Hashirama
13-10-2012, 22:50
To troche nie ma logiki ;]. Ciekawe jakby taki Karmazyn za Bocenie zostaly mu odjete lvl. To jeszcze bardziej odstraszy graczy . 3225 lvl odejmij nawet te 5 lvl to ile to expienia xD..

Mr Fsza
13-10-2012, 23:33
System kar stanowczo wolę ten .

http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=95621

bo ma to lepsze plusy bo z czasem gra się nudzi na dłuższe ilości dni banu więc lepiej mieć czegoś mniej zamiast już nie wracać.

Kumpel Armii
14-10-2012, 00:05
Powiem tak... Ta propozycja jest jedynie pomysłem rzuconym bezmyślnie.
Pomysł jest całkiem ciekawy, ale brakuje mu perfekcyjności i dokładności oraz argumentacji dla jakiej miałoby zostać to wprowadzone...
Reasumując: Pomysł TAK, Propozycja NIE.

Zii Baba
14-10-2012, 09:18
Bez jaj:D teraz to sie mialem spac klasc, ale nie da rady w takiej euforii, jestem na nie.

Sasha Rookslayer
14-10-2012, 09:19

Uwierz, że Administracja się nie myli dając bany za boty.

#t

Propozycja w ogóle nie przemyślana. Ja bym wolał, aby bany za boty były 2 razy dłuższe, niż są do tej pory. Jaki + z tego?
Mniej osób używałaby programów wspomagających grę. Jestem za tym, co napisałem wyżej, a co do Twojej propozycji, NIE.

MarSlayer06
14-10-2012, 10:14
Hehe ale wzbudziło kontrowersje xd i może coś się zmieni ;p

@Sasha Gm używając komendy sprawiają że osoby widzą w cliencie że mają 1HP.
Boty działają tak że leczą gdy mamy mniej niż x-hp więc gdy masz max hp gm sprawdza ty sie leczysz znaczy że bot...

ale nie prawda bo np. GM sprawdzają gdy walczysz z potworem czasem bardzo silnym który na mocne kombo może cie zabić a jak trzasniesz mocny czar czy na rooku uha to juz mysla ze to bot i ban...

Bo mysla tak skoro uzywa !uh a ma 80% hp to musi być bot ... ale jak ktoś nie patrzy na pasek hp nad postacią lub co ciekawsze ma to yłączone to patrzy na pasek po prawej a na tym właśnie widać że ma się 1hp.. i co nie wiesz leczyć się czy nie... będziesz się uhać ban nie będziesz nie będziesz wiedział ile masz hp i możesz zaliczyć deda...

Więc nie mów mi że gm się nie mylą ;p

Demon
14-10-2012, 10:19

Boty działają tak że leczą gdy mamy mniej niż x-hp więc gdy masz max hp gm sprawdza ty sie leczysz znaczy że bot...

ale nie prawda bo np. GM sprawdzają gdy walczysz z potworem czasem bardzo silnym który na mocne kombo może cie zabić a jak trzasniesz mocny czar czy na rooku uha to juz mysla ze to bot i ban...

Bo mysla tak skoro uzywa !uh a ma 80% hp to musi być bot ... ale jak ktoś nie patrzy na pasek hp nad postacią lub co ciekawsze ma to yłączone to patrzy na pasek po prawej a na tym właśnie widać że ma się 1hp.. i co nie wiesz leczyć się czy nie... będziesz się uhać ban nie będziesz nie będziesz wiedział ile masz hp i możesz zaliczyć deda...

GM się nie mylą, bo skrypt się nie myli, powtarzam po raz kolejny, a swoją drogą weź ochłoń i zacznij pisać po Polsku, bo naprawdę nie wiem o co Ci chodzi :| bierzesz jakieś teorie z dupy i teraz pół 20 lvli będzie biegało i pierdoliło farmazony, bo taki Ty napisałeś coś co sobie wymyśliłeś/usłyszałeś od innego równie mądrego użytkownika

Xienus o.O
14-10-2012, 12:37
Wyjdź i nie wracaj, błagam.

edit:
Proponuję wprowadzić bana w grze za debilne tematy na forum, kto jest za?

podbijam.

pomysł kretyński...

@edit

ale gm sprawdza cie kilka razy.
i ban jest jak leczysz się od razu...
nie ma możliwości zebys w czasie expienia 5x pod rząd leczył się idealnie zaraz gdy masz 1hp

Zarexoholik?
14-10-2012, 12:54
Dlaczego ktoś ma tracić poziomy? Dlatego, że grał na bocie? Jeśli gra na bocie to ma bana i nie może grać przez jakiś czas to chyba standardowa opcja - najlepsza. Bany są nieprzemyślane jeśli chodzi o reklamowanie, handel, czy kupno. Nie widzę sensu banowania za taki syf - za to powinien być od razu DELETE.

reasumując - nie dzięki

Jeśli by tak było jak piszesz to już dawno nie miał byś Zarexoholika.

Musisz poćwiczyć pisanie w języku polskim, bo słabo ci to wychodzi. Jedno zdanie, a tyle błędów ortograficznych i stylistycznych. Zauważ, że jeśli regulamin uległby zmianie to funkcjonowałby on od dnia wprowadzenia zmian, więc co do tego miałyby wcześniej nabite bany? :confused:

Lord Morgan.
14-10-2012, 13:57
A wiec tak moim zdaniem za uzywanie Cave bota odrazu powinnien byc delete chara ;) A twoje bany sa smieszne nawet tego nie przemyslales jak pisales ;)

rumun
14-10-2012, 16:13
Jest dobrze jak jest;]

Jak up za cave boty delete chara;]

~#*Nalesniczek Zla*#~
14-10-2012, 19:29
Niby nic do Ciebie nie mam ,ale czasem masz tak durne pomysły i na dodatek nie masz zbytnio składni by wyrazić swój pomysł i dobrze go opisać a to jest najważniejsze.

Niby jestem na tak ale mi to lata.

Kowalz
15-10-2012, 08:19
delete za cave jak nic ;D
reszta , slabo opisane , mogles sie troche przylozyc gdybys to dopracowal mialoby to jakies szanse przetrwania a tak? wiekszosc cie pojechala a tematem nic nie wniesiesz.!
na nie?

Mariczek<3
15-10-2012, 10:18
Jestem na nie , i tak wszyscy poniżej TYGRYSA I MORTIISA (administracja) to same dzieci neo dopiero by banowali XD

Pozdrawiam.

Sharka
15-10-2012, 21:28
Uważam ze powinni zastosować kary według tego schematu http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=95621
oraz delete na głowną postać w 2 przypadkach:
-Kasa za zaufanie
-Cave bot

Dobrze by było jakby również działało to w drugą stronę że np. jak ktoś nie miał żadnego bana to zwiększenie zdobywanego doświadczenia o ileś % np 5.25 na ileś godzin/godzin online/dni.
Ludzie nie boją się tych przyznawanych banów i potrafią ciągle siedzieć na botach zaraz po odbanowaniu bo i tak odbanują jeszcze raz.

Bartosz
17-10-2012, 01:53
Jeśli już dajesz propozycje to dopracują ją do końca i ładnie opisz, a nie czekasz na nasze propozycje, bany są dobrze zrobione, takie kary jakie są odpowiadają mi najbardziej, lepiej dostac bana na kilka dni gdy GM się pomyli, wtedy nic nie tracisz, niż jak się pomyli i odejmie Ci kilka poziomów, czy czegoś tam.