PDA

View Full Version : Teleportacja w Chinach

<Magiczny>
14-10-2012, 11:14
http://www.youtube.com/watch?v=MfZmR2w_uf0&feature=related

Ciekawe. Podobno robili to do jakis gier, ale tak realistycznie?

http://x.wanmei.com/

Sami ocencie.

@down

Zajebista skladnia

Zii Baba
14-10-2012, 11:30
Za duzo w tp na apo wchodziles xD Do teleportacji jeszcze daleko... Tzn w teorii blisko, ale obecna technologia nie pozwoli rozpedzic promu kosmicznego do polowy wymaganej predkosci, nie zbuduja luku zalamujacegorozszerzajacego wymiary itp duzo by pisac xD fejk jak skurwysyn
Poki co nawet nie ma co marzyc o takiej teleportacji jaka jest przedstawiona na filmiku XD

Zarexoholik?
14-10-2012, 14:11
To jest realistyczne? Za dużo grasz w gry, obejrzyj byle jaki film - tam też masz teleportacje i inne głupoty - też bardzo realistycznie ukazane.

First Sasha Rookslayer
14-10-2012, 15:43
Realistyczne:confused:

W tych czasach to nawet zobaczysz latających ludzi w niebie ''na żywo'', lecz to i tak będzie fikcja. Może za kilkanaście/kilkadziesiąt lat będzie coś takiego, jak i również latające samochody.

Fałsz!

Savater
14-10-2012, 18:30
Co do teleportacji to wątpię, że to będzie możliwe za naszego życia (o ile to będzie w ogóle możliwe).
A jeżeli jest filmik z teleportacją to jakiś fotomontaż bez dwóch zdań.

Demon
14-10-2012, 19:23
nawet na bombie to nie jest realistyczne :D wg. mnie w 2030~ możemy się doczekać takich newsów

Tumanbuga
14-10-2012, 21:13
Bullshit , ale dzięki , że wstawiłeś , bo nuta mi zajebiście podeszła , do fury będzie 10/10 , pis jou.

Xzaz!t
15-10-2012, 12:11
To jest realistyczne? Za dużo grasz w gry, obejrzyj byle jaki film - tam też masz teleportacje i inne głupoty - też bardzo realistycznie ukazane.

Ty też jak wchodzisz w tp na wardy, czujesz się bardzo realistycznie, pewnie dlatego siedzisz tam po 12h :o

@topic
Jest to nie możliwe, jak na razie... - i w ogóle to nie jest realistyczne :confused:
Ale kto wie, może kiedyś :D

Lettis
15-10-2012, 12:15
Jak dla mnie teleportacja to kupa