Zaloguj się

View Full Version : LOTERIADA Main & Rook

Tygrys
16-10-2012, 16:36
Dawno już nie organizowaliśmy żadnej loteriady, dlatego postanowiliśmy w końcu ją zorganizować ;)

Miejmy nadzieję, że każdy wie na czym polega loteriada, a jeśli nie, to chyba może się trochę wysilić i poszukać na forum tematów z poprzednich loteriad :>

Już dziś (tj. 16.10.2012) zostanie otwarta Loteriada (loteria), która będzie trwała do niedzieli, dnia 21.10.2012 DO GODZINY 20:00 + 2h dodatkowo, czyli 22:00!
Otwarcie loterii nastąpi mniej więcej po godzinie 17, co również zostanie ogłoszone w grze i/lub w newsie.

Loteria zostanie otwarta zarówno dla graczy na Main'ie, jak i dla graczy Rookgard'u.

Minimalny poziom wymagany do wzięcia udziału w loterii na Main, to 50. Cena jednego losu 1 scarab coin.

Nagrody Main:

1. Shaman Mask + Shaman Armor + Shaman Skirt + Shaman Boots + Ultimate Weapon + Namelock (możliwość odsprzedaży innej osobie) + 200 mln EXP (możliwość odsprzedaży innej osobie) + 90 Dni PACC

2. Cursed Cowl + Ultimate Weapon + Magic Bunny Slippers + Namelock (możliwość odsprzedaży innej osobie) + 100 mln EXP (bez możliwości odsprzedaży innej osobie) + 60 Dni PACC

3. Full Helmet of The Ancients + Magic Bunny Slippers + Magic Axe lub Magic Mace lub Golden Bolt lub Silver Wand + Namelock (bez możliwości odsprzedaży innej osobie) + 50 mln EXP (bez możliwości odsprzedaży innej osobie) + 30 Dni PACC

Minimalny poziom wymagany do wzięcia udziału w loterii na Rook, to 5. Cena jednego losu 1 crystal coin.

Nagrody Rook:

1. Helmet of The Ancients + Cape of Invisibility + Rook Boots + Demon Helmet + Demon Armor + Demon Legs + Domek w nadchodzącym Update (do wyboru 1z9) + Namelock (możliwość odsprzedaży innej osobie) + 20 mln EXP (możliwość odsprzedaży innej osobie) + 90 dni PACC

2. Demon Helmet + Demon Armor + Demon Legs + Domek w nadchodzącym Update (do wyboru 1z9) + Namelock (możliwość odsprzedaży innej osobie) + 10 mln EXP (bez możliwości odsprzedaży innej osobie) + 60 dni PACC

3. Elven Armor + Demon Shield + Hunting Spear lub Djinn Blade lub Daramanian Waraxe lub Crystal Mace + Domek w nadchodzącym Update (do wyboru 1z9) + Namelock (bez możliwości odsprzedaży innej osobie) + 5 mln EXP (bez możliwości odsprzedaży innej osobie) + 30 dni PACC

Przypominamy, im więcej losów kupisz, tym większe szanse na wygraną! - co oczywiście nie oznacza, że kupując tylko jeden los, nie masz szansy wygrać ;)

Przewidziana jest również nagroda pocieszenia dla osoby, która kupi największą ilość losów. Tyczy się to zarówno na Main, jak i na Rook.
Nagrodą pocieszenia jest 60 Dni PACC.

Domek Loterii na Rookgardzie znajduje się w mieście, obok młyna. Domek Loterii na Main'ie znajduje się w mieście Evul, obok statku.

Wyniki zostaną ogłoszone w dniu zakończenia Loterii, lub w dniu następnym.

Życzymy wszystkim graczom powodzenia i zachęcamy do wzięcia udziału w Loterii :)
Ekipa APO OTS

Zii Baba
16-10-2012, 16:40
hohohooh ! juz lece kupic z 500 losow ! XD

[Tygrys] Nie tak szybko, Loteria jeszcze zamknięta :> Niebawem otworzymy! ;)

Kimus The Master
16-10-2012, 16:42
Na pewno wezme udział heh może sie udac wygrac coś..

ps. kupie namelocka!! z pewnoscia sie dogadamy

First Sasha Rookslayer
16-10-2012, 16:43
Jednak moja propozycja weszła w życie :)
Duży + dla Tygrysa, tylko szkoda, że nie mam kaski Rook :mad:. Trzeba ogarniać.
Ładne nagrody.

P.S

Kupie Demon Seta :)

Gala Zeph
16-10-2012, 16:47
no nonono warto zainwestować jakies 200kcc sporo jest do zgarnięcia :)

jonas
16-10-2012, 16:47
troche przesada z tymi nagrodami

Demon
16-10-2012, 16:48
kupię symboliczne 10 losów :) powodzenia dla biorących udział

@Tygrys
tak, za drogie i to o wiele : o

Fate
16-10-2012, 16:50
Napisze szczerze, od serca.

Po* was z tymi nagrodami i to konkretnie. Wszystko.

[Tygrys] Może zamiast lamentować, napiszesz konkretnie o co chodzi? Co nie podoba Ci się w tych nagrodach? Złe wg. Ciebie są? Za dobre? Poproszę o jakieś konkrety.

Anonimowy
16-10-2012, 17:04
Te nagrody to jest porażka, wprowadzacie sami kasę na serwer xD Full set za wygraną? Beka Tygrys, głupszej decyzji z waszej strony nie widziałem xD

Powinniście moim zdaniem wyciągnąć jakąś statystykę z poprzednich loterii, porównać sytuację na serwerze dawniej i dziś, a dopiero później przeliczyć nagrody tak, aby kasa ubyła, a nie, żeby jej przybyło

Zii Baba
[Tygrys] Może zamiast lamentować, napiszesz konkretnie o co chodzi? Co nie podoba Ci się w tych nagrodach? Złe wg. Ciebie są? Za dobre? Poproszę o jakieś konkrety.[/QUOTE]

Tak, o to chodzi. Wedlug mnie sa dobre, przynajmniej wiecej kasy zejdzie :f

Mariczek<3
Uważam ze loteria jest zbędna i tak mamy już dużo itemków na rook a wy jeszcze chcecie je dodawać... nie no Gz.

I Tygrys usun z wygranych demon helmet nie po to je 2 osoby brały specjalnie żeby teraz ktoś je miał wygrać w loterii widzę że tu żenada się robi.

<Magiczny>
16-10-2012, 17:06
Widze, ze server zamienia sie w jakis denny ots gdzie za konkurs mozna wygrac najlepsze przedmioty w grze.

jonas
16-10-2012, 17:11
Tygrys za dobre items za jakas loterie -.-. Za konkurs takich nagrod nie bylo...

Azielu$
16-10-2012, 17:11
Itemy warte ponad 2kkcc + namelock + exp + pacc to zdecydowanie za dużo. Wystarczyłoby Shaman Mask lub Shaman Armor lub Shaman Skirt + Shaman Boots + UW i ta reszta (exp, pacc, namelock). Tak samo cały demon set na rooku to przesada.

Kimus The Master
16-10-2012, 17:12
W każdej loterii były do wygrania cenne przedmioty i tym razem też tak jest..
To, że teraz mamy Shaman seta to i on został dodany do nagród..
Ja swego czasu wygrałem Kaptur gdzie był wart po 350 kcc a kcc na allegro po 70 gr..
Może dodajcie swoje propozycje co do nagród a nie potraficie tylko krytykować.......
ps.
Tygrys, ja na twoim miejscu nie zastanawiał bym się i wcale nie włączał loterii skoro tak każdy płacze...

Touch the Sky
16-10-2012, 17:13
Myślę, że loteria jest w miarę dobrym pomysłem, lecz nagrody, które można wygrać są zdecydowaną przesadą.

Xzaz!t
16-10-2012, 17:16
Fajnie, że coś znowu rusza na APO, duży + ;)
Na pewno wezmę udział na rooku jak i mainie, ale i tak nie wygram jak przez ostatnie 6 lat :confused:

.Animal.
16-10-2012, 17:18
O wreszcie na coś wydam całą moja kase na rooku

Week
16-10-2012, 17:24
Jestem przygotowany wydać moją całą kasę na rookgardzie na loterię!
Coś ciekawego :)

deeL `
16-10-2012, 20:03
O jejku, aż takie nagrody ? Nie przesadzacie ? ^^ Tak czy siak dobrze, że coś się dzieje. Liczę na wygraną :o !

Mr Fsza
16-10-2012, 20:05
walić kasę można dużo wydać bo się teraz w choyy zarabia ;DD

brawo, że znów loteria i te kolejki po losy xDD

Fate
16-10-2012, 20:28

[Tygrys] Może zamiast lamentować, napiszesz konkretnie o co chodzi? Co nie podoba Ci się w tych nagrodach? Złe wg. Ciebie są? Za dobre? Poproszę o jakieś konkrety.

Konkretnie chodzi o wartość nagród, ekwipunek który zbierałem przez ponad 300lvl'i teraz wygrać może pierwszy lepszy 5lvl+. Zrozumiałbym gdyby za 1 miejsce do wyboru byłaby 1 część setu, no ale ***** nie cały set + hota,coi,rookerki + inne mniej ważne pierdoły.

jonas
16-10-2012, 20:31
W każdej loterii były do wygrania cenne przedmioty i tym razem też tak jest..
To, że teraz mamy Shaman seta to i on został dodany do nagród..
Ja swego czasu wygrałem Kaptur gdzie był wart po 350 kcc a kcc na allegro po 70 gr..
Może dodajcie swoje propozycje co do nagród a nie potraficie tylko krytykować.......
ps.
Tygrys, ja na twoim miejscu nie zastanawiał bym się i wcale nie włączał loterii skoro tak każdy płacze...

Np. Jakis domek, jest duzo domkow za ktore administracja moglaby sie zabrac, stoje nie uzywane od jakiegos czasu nawet do kilku miesiecy, lub inne przedmioty typu klapy, pandemka, magic axe itp... + jakis pacc (akurat to jest dobre posuniecie ze strony Tygrysa i no namelock), ale tez trzeba docenic wkoncu zaangazowanie Tygryska :)

Mr Fsza
16-10-2012, 20:39
FATE ma rację ogólnie raczej za duże te nagrody lepiej dać 1 rar zamiast paru takich najlepszych no ale twoja decyzja .

Mr$ Quean
16-10-2012, 20:59
Oj opłaca się wydać kcc bo nagrody naprawde robią wrażenie :)

Kacper
16-10-2012, 22:59
wszystko fajnie kupilem narazie 130 losow mam zamiar kupic z 500 moze z 1000 tylko wkurwia mnie to bieganie i wrzucanie po 1 sc XDD gdyby mozna bylo od razu po 100 losow kupowac to kupilbym z 3000. ;/

Bartosz
17-10-2012, 01:09
Jeżeli nie wygram to kupie namelocka!

Magik
17-10-2012, 01:18
Dwa zapytania:
- czy namelock/exp jest przypisywany do konkretnej postaci (ktora wygrala), do konkretnego konta (na ktorym jest postac, ktora wygrala), czy do gracza (mozliwosc namelocka/expa na dowolna postac z dowolnego konta gracza - IP jako autoryzacja)?
- czy mozliwym jest wygranie postacia z maina, jak i z rooka na tym samym koncie i zgarniecie de facto 2 nagrod? :P

[Tygrys]
1. Namelock/EXP jest przypisany do konkretnej postaci (nie do całego konta). Chyba, że posiadasz możliwość odsprzedaży, wtedy namelock i/lub exp możesz dać swojej innej postaci nie zależnie od tego czy posiadasz ją na tym samym koncie czy też na innym. Możesz też komuś innemu sprzedać/wymienić/oddać.
2. Tak.

Magik
Lepiej gdyby namelock/exp byl przypisywany do konta. Co w przypadku, jesli ktos zajmie trzecie miejsce swoja glowna postacia, gdzie ma swoj ulubiony nick i nie chce go zmieniac? :P A ludzie beda wysylac losy z glownej postaci, bo to tam beda chcieli otrzymac swoj exp, ktory nie beda mogli dac na inna postac z konta. Dopytuje, bo chcialbym wygrac namelocka na glowna postac, ale exp wolalbym dac na inna postac z tego konta. :D No i jestem miedzy mlotem, a kowadlem.

[Tygrys] Jeśli nie będzie chciał zmieniać nicku, to nie będzie musiał go otrzymywać. A gdy nie ma możliwości odsprzedaży, to trudno. Może namelock'a zostawić sobie na daną postać na później, może kiedyś sprzeda postać z taką możliwością? Na pewno ktoś chętniej kupi taką postać, której może zmienić bez problemu nick.
Jeśli chodzi o ten exp, to cóż - mówi się trudno. Jak nie masz możliwości odsprzedaży, a chciałbyś na inną postać exp - niestety, nie ma takiej opcji. Dostaniesz wtedy exp na tą postać, z której wygrałeś.

'Boonek'
17-10-2012, 01:29
Konkretnie chodzi o wartość nagród, ekwipunek który zbierałem przez ponad 300lvl'i teraz wygrać może pierwszy lepszy 5lvl+. Zrozumiałbym gdyby za 1 miejsce do wyboru byłaby 1 część setu, no ale ***** nie cały set + hota,coi,rookerki + inne mniej ważne pierdoły.

Los lotka kosztuje 3zl, a ludzie wygrywali po 20 melonow, wtf?

Dobre nagrody, wezme udzial

Soi
17-10-2012, 08:21
Heh.... gdybym mial jakas kase pewnie bym zagral, ale z moim szczesciem to kasa wywalona w bloto, no ale coz ;d

Nagrody : Sa dobre, nie wiem czego wiekszosc z was chce, kiedys byly gorsze bo sie mniej zarabialo, wiec ogarniecie takiego eq trwalo XXX czasu a teraz mozna je zdobyc w 1/5 tego?? No wlasnie... wiec nagrody msuza byc lepsze zeby skusic ludzi do wziecia udzialu...

@FATE
Sluchaj... prawda jest taka, ze jak co roku czy tam co loterie nagrody wygrywali H lvle ktorzy nakupowali kwadrylion losow i tak zapewne bedzie i tym razem. Obstawial bym Sashe gdyby nie to, ze podobno sie pozbyl kasy. W takim razie na rooku macie duze szanse cos wygrac, Ty rowniez mozesz wygrac drugiego seta i bd mial chajsu w opor... Taki urok loterii, kazdy ma podobne szanse na wygrana :-)

.LOGEST.
17-10-2012, 09:25
A ja proponuję, żeby loteria była od 500lev na main i żeby na jedno account przypadał 1 los, bo co to za pomysł, żeby taki 3k lev kupił sobie losów za 500kcc i miał większe szanse na wygraną, chyba nie na tym to polega, żeby gracz, który ma full eq, hlev i mnóstwo kcc, wygrał sobie ot tak.
TO samo na rooku

nie gram tak czy siak

loteria jest kretynie po to żeby pozbyć sie kilku kkcc z serva a nie dać komuś itemy... im więcej losów kupionych tym lepiej.
CENZURA, nie do mnie.
Po co organizować loterie na pozbycie się kasy z serwera skoro i tak już nikt prawie tutaj nie gra???????

Xienus o.O
17-10-2012, 09:27
A ja proponuję, żeby loteria była od 500lev na main i żeby na jedno account przypadał 1 los, bo co to za pomysł, żeby taki 3k lev kupił sobie losów za 500kcc i miał większe szanse na wygraną, chyba nie na tym to polega, żeby gracz, który ma full eq, hlev i mnóstwo kcc, wygrał sobie ot tak.
TO samo na rooku

nie gram tak czy siak

loteria jest kre* po to żeby pozbyć sie kilku kkcc z serva a nie dać komuś itemy... im więcej losów kupionych tym lepiej.

First Sasha Rookslayer
17-10-2012, 10:39

Fate, uwierz, że przedmioty są dobre. Tyle kasy zostanie usunięte z serwera, po przez tą loterię, że na pewno więcej wyjdzie kasy straconej, niż te wszystkie itemy razem złączone. @Tygrys, nagrody są dobre, lecz pamiętaj, że zawsze ktoś się znajdzie, komu nie będą pasowały:mad:

Te nagrody to jest porażka, wprowadzacie sami kasę na serwer xD Full set za wygraną? Beka Tygrys, głupszej decyzji z waszej strony nie widziałem xD

Uwierz, że więcej kasy zmniejszy się z serwera, niż zwiększy.

Uważam ze loteria jest zbędna i tak mamy już dużo itemków na rook a wy jeszcze chcecie je dodawać... nie no Gz.

I Tygrys usun z wygranych demon helmet nie po to je 2 osoby brały specjalnie żeby teraz ktoś je miał wygrać w loterii widzę że tu żenada się robi.

Nie jest zbędna, ponieważ kasa się zmniejszy z serwera, oraz jakieś urozmaicenie zostało wprowadzone. Piszesz, aby usunięto demon helmet z nagród, ponieważ Ty je masz i tylko Mti:confused: Śmiech XD

Dwa zapytania:
- czy namelock/exp jest przypisywany do konkretnej postaci (ktora wygrala), do konkretnego konta (na ktorym jest postac, ktora wygrala), czy do gracza (mozliwosc namelocka/expa na dowolna postac z dowolnego konta gracza - IP jako autoryzacja)?
- czy mozliwym jest wygranie postacia z maina, jak i z rooka na tym samym koncie i zgarniecie defacto 2 nagrod? :P

Również chciałbym to wiedzieć.

@FATE
Sluchaj... prawda jest taka, ze jak co roku czy tam co loterie nagrody wygrywali H lvle ktorzy nakupowali kwadrylion losow i tak zapewne bedzie i tym razem. Obstawial bym Sashe gdyby nie to, ze podobno sie pozbyl kasy. W takim razie na rooku macie duze szanse cos wygrac, Ty rowniez mozesz wygrac drugiego seta i bd mial chajsu w opor... Taki urok loterii, kazdy ma podobne szanse na wygrana :-)

Uwierz, że nie wygrywają zawsze hight levela, co kupują losy. Ja wygrałem kiedyś na loterii, kupując 3 losy :)
Dlaczego obstawiałbyś mnie? Każdy pisze, że Sasha i Saha...
Bardzo dobrze, może wygram i gul wam stanie XD

TO samo na rooku

Po co organizować loterie na pozbycie się kasy z serwera skoro i tak już nikt prawie tutaj nie gra???????

Co Ci da loteria od 500 lvla na Mainie, oraz od jakiegoś lvla na Rooku?
Uwierz, że nawet taki 3klvl, gdy kupi 500000000 losów i wyda 3kkcc to ma takie równe szanse jak taki 50 lvl, który wyda 3 losy...

Zasady losowania są takie same dla każdej z powyższych kategorii. Każdy los będzie miał przyporządkowany numer na liście znanej tylko ekipie APO zależny od kolejności, w której gracz go kupił. Numerem będą kolejne liczby; znaczy to, że los kupiony jako pierwszy, będzie miał numer 1, i tak dalej. Losowanie zostanie przeprowadzone w sposób uczciwy i bezstronny poprzez funkcję LUA generującą liczby pseudolosowe w silniku serwera. Prosimy o nie branie udziału w loterii osób, które ze względu na ewentualną przegraną będą miały zamiar zarzucić nam, ekipe stronniczość.

P.S

Piszecie, że przesadzają z nagrodami, a tak czy siak wezmiecie udział w tej loterii.. Nie rozumiem waszego płaczu, dodali coś ciekawego, gdzie można się pobawić, stracić pieniądz, a Wam jeszcze zle.

Pactomi
17-10-2012, 11:08
BDB Tygrys juz nie dlugo beda jako nagrody za 1 gm 2 st 3 tutor :D

Kacper
17-10-2012, 12:57
TO samo na rooku

inteligencja ludzi na tym serwerze mnie zaskakuje. piszesz ze od 500 lvla wiec same wieksze lvle tak na prawde a za chwile placz ze duze lvle wygrywaja ale to jest typie logiczne ze ktos kto ma w chuj kcc wyda je i mozliwe ze wygra a mozliwe ze nie, on nie jest tyle do przodu co ktos co moze wygrac kupujac 10 losow + licz sie z tym ze tylko 3 osoby wygraja:S

Blood Raven
17-10-2012, 15:01
inteligencja ludzi na tym serwerze mnie zaskakuje. piszesz ze od 500 lvla wiec same wieksze lvle tak na prawde a za chwile placz ze duze lvle wygrywaja ale to jest typie logiczne ze ktos kto ma w chuj kcc wyda je i mozliwe ze wygra a mozliwe ze nie, on nie jest tyle do przodu co ktos co moze wygrac kupujac 10 losow + licz sie z tym ze tylko 3 osoby wygraja:S

Nie dziw się logest to id* :P
@top
Fajnie że coś się dzieje może wezmę udział :)

John Cena
17-10-2012, 15:16
Fajnie że jest loteria może troszkę kaski usunie się z serwa .Dobrze że coś robicie

.LOGEST.
17-10-2012, 15:55
500lev to kwestia tygodnia:confused::confused:
Przeczytaj mój post jeszcze raz, tym razem odpal myślenie.

Nie dziw się logest to idiota :P
@top
Fajnie że coś się dzieje może wezmę udział :)
Powiedz matce, że się dzisiaj spóźnię, a sam wyjdź gdzieś wieczorem.

Chodzi mi o to, że jeżeli ktoś kupi sobie np 5k losów to ma o wiele większe szanse na wygranie loterii od osób, których stać na 100 losów. Bezsensem jest w takiej sytuacji dawać nagrodę komuś kto na serwerze ma wszystko.

I jeszcze raz napiszę, że tu nie gram i mam Was wszystkich serdecznie w CENZURA, i że z taką bandą CENZURA z jaką musi się użerać administracja to CENZURA nikt normalny nie dałby sobie CENZURA rady.

*down
Ryj

Daroo :(
17-10-2012, 17:51
dobra morda logest cebulaku je* loteria jest dla zabawy tylko

@topic
300 losow kupionych jak mi sie bedzie chcialo to z 200 dokupie ale narazie nie mam ochoty latac i klikac xdxd

scimex pallll
17-10-2012, 19:40
Musze z przykroscia stwierdzic ze serwera APO nie da sie juz uratowac XDDDDD czemu tak sadze ? poniewaz 98% graczy APO to same dzieci smieci...
Nawet jak robicie te eventy/upy i tak APO nadal wieje NUDA D:

~#*Nalesniczek Zla*#~
17-10-2012, 20:03
Pomysł piękny ,nagrody wydają mi się troszeczkę za dobre.
No ale to Wasza inicjatywa.
No jak to Sasha uznał. Więcej kasy zniknie z servera niż warte są nagrody. Bo znając życie jakis h lvl wyda bardzo dużo ,a poza tym to tylko gra a gra się for fun ;p Na pewno wezmę udział.

Mariczek<3
17-10-2012, 20:57
Nie jest zbędna, ponieważ kasa się zmniejszy z serwera, oraz jakieś urozmaicenie zostało wprowadzone. Piszesz, aby usunięto demon helmet z nagród, ponieważ Ty je masz i tylko Mti:confused: Śmiech XD

.

Tak bo z jakiej paki ja tyle godzin siedziałem na demonach wkładałem w quest prace która teraz będzie na marne bo taki noobek który sobie wygra coś co tylko specjalnie 2 osoby wzieły żeby to był "rar" itemek.

Moim Zdaniem Tygrys źle przemyślał nagrody i tyle w temacie , co oczywiście zwiększa szanse na wygrana poprzez osoby które nic w grze nie posiadają lub maja mniej niż te które maniaczyli na tym ots żeby móc mieć takie item jak Tygrys wybrał w loterii.

Co do main się nie wypowiadam ale większość graczy którzy coś tu maja zapewne uważają to samo co ja. ( Sasha ty jesteś jedynie odmiencem bo Łasy jesteś na wygrana ) !

Shakur Shooter !!!
17-10-2012, 21:15
Tak bo z jakiej paki ja tyle godzin siedziałem na demonach wkładałem w quest prace która teraz będzie na marne bo taki noobek który sobie wygra coś co tylko specjalnie 2 osoby wzieły żeby to był "rar" itemek.

Moim Zdaniem Tygrys źle przemyślał nagrody i tyle w temacie , co oczywiście zwiększa szanse na wygrana poprzez osoby które nic w grze nie posiadają lub maja mniej niż te które maniaczyli na tym ots żeby móc mieć takie item jak Tygrys wybrał w loterii.

Co do main się nie wypowiadam ale większość graczy którzy coś tu maja zapewne uważają to samo co ja. ( Sasha ty jesteś jedynie odmiencem bo Łasy jesteś na wygrana ) !

Tak mariczek ma racje nagrody są za dobre pewnie jakiś h lvl wygra co ma kase i wykupi w[pierony los troszke dziwne widać że ekipa zrobiła to aby coś sie ruszyło niepomyślane wgle :(

Lagga v3
17-10-2012, 22:21
Musze z przykroscia stwierdzic ze serwera APO nie da sie juz uratowac XDDDDD czemu tak sadze ? poniewaz 98% graczy APO to same dzieci smieci...
Nawet jak robicie te eventy/upy i tak APO nadal wieje NUDA D:

miales skonczyc a w kazdym temacie zalisz sie ze apo juz nie ma, ze nie ma sensu tu grac, ze ten ots to syf. skonczyles z gra ale pierdolenie smutow dalej pozostalo XD

@top
Fajnie, kupilem pare losów.

Kacper
17-10-2012, 23:36
logest czaj beke ze skoro kogos stac na te losy bo NA NIE KURDE ZAROBIL to dlaczego ma ich nie kupic? poswiecil wiecej czasu ew.rozumu zeby opie* cebulakow jak ja na kccki i go stac wiec w czym problem? jestes ch* obrotny to cie stac na 1 los, potrafisz zarobic to wykupisz cala loterie do tego 51% akcji PZU i rodzine murzynow

Novi
18-10-2012, 01:48
A jak dla mnie wszystko jest w porzadku :))
Nagrody , sa jakie sa mogly by byc moze troche mniejsze.. ale na pewno jak ktorys z was wygra nie bedzie narzekac ;]

Perlaż
18-10-2012, 11:07
Czy jak się coś wygra (hahaha...) i nię będzie można odebrać nagrody w pon, wtorek to poczeka ? A pacc będzie aktywowany natychmiast czy przez zwycięzce kiedy chce ?

[Tygrys] Aktywacja PACC następuje zaraz po ogłoszeniu wyników.

Misfaria
18-10-2012, 16:56
Moim zdaniem jest dobrze tak jak jest z tymi nagrodami.
Ale pewnie znowu tak jak od 5 lat jest, tyle kasy wyłożę i nic nie będzie =//

Moran
19-10-2012, 10:38
No wkoncu Loteria! bardzo dawno juz nie bylo : D napewno kupie pare losów.. zapewno jajko wygram : L

Dark Knight
20-10-2012, 11:05
Pomysł na nagrody jest jak najbardziej fajny ale dlaczego tylko 6 osób ma zostać nagrodzonych? //zarówno na rook i main
Chociaż raz w życiu TYGRYS włącz opcje myślenie. Osobiście odnoszę wrażenie, że jesteś mądrzejszy niż ja bo potrafiłeś uzależnić takiego ziomala jak ja od takiego gówna.

Moja propozycja jest bardziej rozsądna: Rozbić loterie na losowanie zwycięzcy i nagrody w oddzielnym losowaniu pseudolosowym. No np. masz do dyspozycji 12 przedmiotów i wtedy losujesz zwycięzce i nagrodę którą otrzyma. Z expem i namelockiem np. co 7 wylosowana osoba dostaje exp albo namelock z własnego wyboru. Uwarunkować, że 1 osoba nie może zgarnąć więcej niż 1 nagrode + ewentualny exp lub namelock.

Po prostu robione to jest na odwal się, strasznie dużo czasu zejdzie uruchomić 3 razy funkcje rand() o okresie liczby zakupionych losów. Moje zdanie gówno i tyle. A skoro zależy graczom, żeby kcc zeszło z serwa to na pewno admni mogliby cos wprowadzić ale będzie płacz jak zawsze.

Mr Fsza
21-10-2012, 11:57
na przyszłość zróbcie

11:56 Kupiles 1 los na loterii to twój 500 los! Wyniki beda ogloszone na stronie serwera

by pisało który to już los.

Kowalz
21-10-2012, 13:29
idiotyzm do potegi , tylko 3 nagrody a grajacyh jest bardzo wielu , mogliscie podzielic te itemy na kilka miejsc np po 10, nagrodami moga byc drobiazgi :) a tka wygra typ 1. sprzeda eq okolo 200zl , namelock (hajs z 100zl) , itd a reszta graczy jest w dupie , mysle ze takie nagrody i tylko 3 wygrywajacych na tylu grajacych to chujowy pomysl.

Iron Killer
21-10-2012, 20:51
idiotyzm do potegi , tylko 3 nagrody a grajacyh jest bardzo wielu , mogliscie podzielic te itemy na kilka miejsc np po 10, nagrodami moga byc drobiazgi :) a tka wygra typ 1. sprzeda eq okolo 200zl , namelock (hajs z 100zl) , itd a reszta graczy jest w dupie , mysle ze takie nagrody i tylko 3 wygrywajacych na tylu grajacych to chujowy pomysl.

100 osób na OTS to nie jest dużo ... Popatrz na apo 5 lat temu ;)
@top
Wygrane są za mocne, ale i tak zalosuję
@edit
1 miejsce - Sarumar
2 miejsce - Lee Jax
3 miejsce - Lucaseq Knight
A rook nie wiem :D:D

Nevari
21-10-2012, 22:38
ja obstawiam :

Main :

1. Azeff
2. Zarexoholik
3. Dresiarz

Nagorda za najwięcej losów : [?]

Rook :

1. Nolia
2. Zdenio
3. Noe

Nagroda za najwięcej losów : Mr Fsza

Sewcioo
22-10-2012, 08:38
Przesadzili z nagrodami.Full eq w loteri inny tracą sporo miesięcy żeby sie tak dorobić.Mogliście dać coś gorszego

Tygrys
23-10-2012, 11:06
Jeśli kolejna loteria będzie miała miejsce (a myślę, że tak) to zrobimy ją na nieco innych zasadach, tzn. więcej osób zostanie nagrodzonych. Myślę, że po 10 miejsc na Rook i Main.
Tylko oczywiście wtedy, nagrody nie będą aż tak cenne, jak tym razem.

Kowalz
23-10-2012, 14:07
Jeśli kolejna loteria będzie miała miejsce (a myślę, że tak) to zrobimy ją na nieco innych zasadach, tzn. więcej osób zostanie nagrodzonych. Myślę, że po 10 miejsc na Rook i Main.
Tylko oczywiście wtedy, nagrody nie będą aż tak cenne, jak tym razem.

Bardzo mi sie podoba ze przeczytales wkoncu ktorys juz z moich postow na ten temat; ) zaorbily ziomki od was to niech teraz inni cos dostana :)!

#edit

btw. a moze tak 1-2 loterie na miesiac? mniejsze nagrody,wiecej rywalizacji , emocji , zabawy :)!

P.S. z innej gruchy odnosnie najazdow , moze tak zrobic w jakis normlanych godzinach? i np. uprzedzac o nich?XD bo pamietam ataki o 1-3 w nocy? hmm ja np pracuje pewnie wiele osob studiuje/pracuje wiec tylko gimbaza sie bawi :)

viidd
23-10-2012, 16:53
Dawno już nie gram, ale patrząc na te nagrody jak to full set to faktycznie przeginka, 'ale róbta co chceta' ;]

Rekrut_xD
24-10-2012, 09:16
Najlepiej jednej osobie jeden items i było by najlepiej:)

Week
24-10-2012, 09:35
btw. a moze tak 1-2 loterie na miesiac? mniejsze nagrody,wiecej rywalizacji , emocji , zabawy :)!

Nie przesadzasz z tymi loteriami?
Im więcej, tym nudniej.

P.S. z innej gruchy odnosnie najazdow , moze tak zrobic w jakis normlanych godzinach? i np. uprzedzac o nich?XD bo pamietam ataki o 1-3 w nocy? hmm ja np pracuje pewnie wiele osob studiuje/pracuje wiec tylko gimbaza sie bawi :)

Z tego co wiem, niektóre najazdy są ogłaszana na Fanpage APO (https://www.facebook.com/ARMIAOTS), wystarczy wejść i zobaczyć nowy wpis na facebooku.

#Topic

Loteria fajna, lecz nagrody trochę przesadzone :P