Zaloguj się

View Full Version : [HOT][+18]W rosyjskim internecie s? drastyczne zdj?cia ofiar katastrofy smole?skiej

Demon
16-10-2012, 19:10
Na jednym z rosyjskich forów internetowych zamieszczono zdjęcia ciał ofiar katastrofy smoleńskiej, w tym prezydenta Lecha Kaczyńskiego. Zdjęcia pokazują zmasakrowane i ubrudzone zwłoki

Niezwykle drastyczne zdjęcia znajdują się na forum internetowym w wątku poświęconym katastrofie smoleńskiej. Widać na nich daty wykonania fotografii - 10 i 11 kwietnia 2010 roku. Post został zamieszczony pod koniec września.

Poza tym zamieszczony jest także zrzut ekranowy z filmu, na którym widać fragment ciała w czarnym foliowym worku.

Na zdjęciach widać m.in. prezydenta Lecha Kaczyńskiego na stole sekcyjnym, a także leżącego w trumnie. Inne zdjęcie przedstawia rząd ubrudzonych ciał, ułożonych na ziemi.

Autor wpisu na forum, który zamieścił zdjęcia, na ich podstawie stara się udowodnić, że cała katastrofa samolotu była mistyfikacją, a pasażerowie zostali zamordowani.

O sprawie poinformowaliśmy Agencję Bezpieczeństwa Wewnętrznego, która bada sprawę i decyduje o ewentualnych kolejnych krokach. Z kolei płk Zbigniew Rzepa, rzecznik Naczelnej Prokuratury Wojskowej powiedział w rozmowie z portalem dziennik.pl, że zdjęcia z pewnością nie wyciekły z polskiego materiału dowodowego. Nie ma więc podstaw prawnych do wszczęcia śledztwa w sprawie przecieku - powiedział. Dodał, że "odpowiednie służby" zajmą się sprawą

źródło : www.wykop.pl | www.dziennik.pl

ostrzegam, że widok nie jest miły [od połowy~] !

http://i50.tinypic.com/vhq0id.jpg (http://gorojanin-iz-b.livejournal.com/55983.html)

http://i46.tinypic.com/1iyhaw.jpg (http://gorojanin-iz-b.livejournal.com/55983.html)
@down
właśnie w tym rzecz, że wszędzie usuwają linki : o

/wystarczy wpisać w google
Глобальная ритуалика Инсценировка

ManiQ
16-10-2012, 19:22
na sadisticu widzialem to o 16, potem na wp pojawil sie gowniany temat o fotkach na rosyjskiej stronie, a po chwili watek z sadistica zostal usuniety.
Czekalem wlasnie, az ktos tu zrobi ten temat ^^

@edit
Cenzura musi byc. Ciekawe czym media zaraz nas narkarmia.

N-series
16-10-2012, 20:13
no szokujące fotki ale jestem przyzwyczajony po onion forum xd

Mr Fsza
16-10-2012, 20:22
Wali mnie to, że to dali przynajmniej nie będzie jakiś podatków na badanie kolejne czy nie podmienili ciał;DD.

Hadess
16-10-2012, 20:30
Ty wogóle masz pojecie o czym mówisz??? piszesz bez sensu pierdoły które sa nie na miejscu w tej sprawie ... ;/

scimex pallll
17-10-2012, 20:26
Brak slow... ludzka glupota nie zna granic, widok jest okropny (tego nie ukrywam)
Moje zdanie jest takie: nie zyjmy przeszloscia... co sie stalo to sie stalo, nie damy rady tego odwrocic. Jestem ciekaw kto wystawil te zdjecia do internetu

Nexav.
17-10-2012, 20:45
Demon był szybszy niż media/tvn haha, oni dopiero dzisiaj o tym mówią ;d
no Kaczyński masakrycznie wygląda na tych zdjeciach :|

~#*Nalesniczek Zla*#~
17-10-2012, 22:10
Masakra ,a zdjęcia już w całym internecie wystarczy sobie wpisać w googlach:
"Drastyczne zdjęcia z katastrofy" i już jest. Lol masakra jakaś na prawdę ;S
- Pamiętamy!

scimex pallll
18-10-2012, 06:45
- Pamiętamy!

Nawet na youtube znajdziesz te zdjecia....

KaZeK
18-10-2012, 09:49
Demon był szybszy niż media/tvn haha, oni dopiero dzisiaj o tym mówią ;d
no Kaczyński masakrycznie wygląda na tych zdjeciach :|

Bo RMF zgłosiło całą sprawę 16.10 a te TVNowskie pajace(i inni) na drugi dzień zrobili z tego 'reportaż'. Więc Filip nie był szybszy, sorki.

Bartosz
18-10-2012, 10:24
Wali mnie to, że to dali przynajmniej nie będzie jakiś podatków na badanie kolejne czy nie podmienili ciał;DD.

Ty dzieciaku i tak nic nie płacisz, więc po co się tak wypowiadasz?:confused:

#
wydarzyło się to co się wydarzyło, nikt tego nie zmieni, prawda jest znana i prawdziwa... ale trzeba o tym pamiętać, co do zdjęć to zastanawia mnie tylko kto to wrzucił.

Zarexoholik?
18-10-2012, 13:13
Tragedia jak tragedia - gorsze rzeczy są w necie, więc bez przesadyzmu. To chyba normalne, że w necie znajdziesz wszystko.

Daroo :(
18-10-2012, 15:34
foty nie sa takie straszne widzialem je juz 2 dni temu, widzialem gorsze a wcale nie zaglebialem sie w internety za bardzo ;/

Refresh
18-10-2012, 16:21
nic takiego, co umarlaka nie widziałeś? :/ W necie są gorsze rzeczy -.-

KamilQ
18-10-2012, 19:46
- Pamiętamy!

O ***** XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

#top
No nie przyjemny widok ale są gorsze stronki(bestgore).

Anonimowy
18-10-2012, 21:03
Ponoć opublikowano kolejne zdjęcia, jeszcze gorsze, ma ktoś może?

Notman
19-10-2012, 19:40
w ikaku i innych gownianych krajach mozna na ulicy zobaczyc ciala bez glowy a wy placzecie o jakas kaczke?
Lechowi to roznicy nie robi a corka dostala tyle kasy ze ma to w dupie

poza tym w jak napisal uposledzony zarex 22 letni tibijczykw necie mozna zjalec wszystko nawet psa w 3 dupami

Demon
19-10-2012, 20:44
nie mogłem ich znaleźć, nie chce mi się po rosyjskich forach latać :D jak ktoś znalazł to może podesłać pw :)

TU (http://www.wykop.pl/ramka/1296443/rosyjskie-sluzby-wcale-nie-skontaktowaly-sie-z-blogerem-w-sieci-nowe-zdjecia/) MACIE ARTYKUŁ, NIE MAM SIŁY CZYTAĆ KOMENTÓW, WIĘC NIE WIEM CO I JAK

G_R_U_L_I_X
20-10-2012, 21:56
Podobno tupolew nawet z warszawy nie wyleciał, nie ma zdjec z warszawskiego okrecia (zapisu z monitoringu), "nie znaleziono" kadłuba tupolewa. Nasz tupolew był naszpikowany elektronika i różnymi mechanizmami np gdy drastyccznie obniza sie predkosc lub oleglosc miedzy ziemia a samolotem wyrzucane sa race. Ale w telewizji o tym nie powiedza.

Demon
25-10-2012, 10:04
sory, że nie edytowałem, ale chciałem, żeby temat był odświeżony

Zbezczeszczone zwłoki. Zobacz, co Rosjanie zaszyli w Annie Walentynowicz

Prokuratura ujawnia szczegóły.

W głowie Anny Walentynowicz znaleziono gumową rękawicę. Dramatyczne szczegóły sekcji ekshumowanych zwłok w prosektorium Katedry Medycyny Sądowej Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu ujawnia prokuratura wojskowa.

W zwłokach zostawiono gumowe rękawiczki, rękaw marynarki i cztery stalowe nity poszycia tupolewa. Tak zbezczeszczono w czasie sekcji ciało Anny Walentynowicz, która zginęła w katastrofie smoleńskiej - informuje dziennik.pl.

Winnymi niebezczeszczenia zwłok tragicznie zmarłej Walentynowicz są zapewne Rosjanie jako pierwsi zajmujących się ciałami ofiar katastrofy smoleńskiej. Znalezione materiały przekazano do badań fizykochemicznych.

Jeden wniosek dotyczył zabezpieczenia rękawa marynarki wyjętego, wraz z innymi kawałkami materiału oraz gumową rękawiczką, z otworu w głowie - "Fakt" przytacza oświadczenie prokuratury.

Dziennik przypomina, że podczas sekcji innych ekshumowanych osób okazywało się, że ciała ofiar znajdowały się w czarnych workach wraz ze śmieciami i ziemią.

Podczas sekcji w ciałach odnajdowano brudne bandaże, gumowe rękawice, a nawet niedopałki papierosów - wylicza gazeta.

źródło : www.wykop.pl | www.sfora.pl | www.fakt.pl

Rekrut_xD
25-10-2012, 14:29
Ja nie wiem jak można zrobić coś takiego... Aż się nie dobrze robi.

First Sasha Rookslayer
25-10-2012, 14:46

Lubisz oglądać zmasakrowane ciała psychopato? XDDD

#t

Widok okropny, w internecie można teraz wszystko znalezć, lecz nie rozumiem, po co wrzucają ludzie takie rzeczy. To co się stało na prawdę na miejscu tragedii, znają tylko nieliczni, oraz wojsko/policja rosyjska, ale oni i tak na prawdę nie powiedzą co się stało. Możliwe, że ktoś przeżył, a oni ich zabili :)

Pjona Demonie Psychopato XD

Fir$t Norixuf
05-11-2012, 13:37
Jak dowiedziałem się o tych fotkach to nie zdziwiłem się, na internecie znajdziecie wszystko, powinni im narobić jaj :) a co do fotek to widziałem i nie są przyjemne ;D

scimex pallll
05-11-2012, 20:03
Moje zdanie jest takie, ludzie to debile ! Ten swiat robi sie coraz glupszy.

SedaN*
05-11-2012, 20:09
Widziałem to parę dni wcześniej i w sumie żadnego wrażenia na mnie nie wywarły. Ale dla ludzi o słabych nerwach nie polecam ;)

KaZeK
09-11-2012, 20:18
http://gorojanin-iz-b.livejournal.com/57404.html

Nowe zdjęcia :) pod Фото 1/2/3/4/5/6/7