View Full Version : Shaman Mask
True & Blue
19-10-2012, 18:09
@ Mieniu
Dzieki udalo sie
@Teraz kolejna misja.
21:45 Rurik: Gratuluje! Wlamales sie i pokazales elfom, ze ich magia to nic, w porownaniu z potega sprytnych krasnoludow! Teraz bedziesz musial tam wrocic, zniszczyc kolejna kule. Niestety, bedzie to jeszczetrudniejsze, gdyz nie wiem jak tego dokonac, pomoc Ci moze jedynie podpowiedz, ktora znajduje sie w ksiedze elfow.
21:45 Rurik: Jesli nie znasz tresci tej podpowiedzi, zdobadz ta ksiege. Slyszalem, ze krasnolud taki jak Ty moze ja zdobyc pijac magiczna krew!
Skad wziac ta ksiege?
Musisz na parterze przy schodach liny używać, jak wejdziesz na górę wyjdź drzwiami i zaliczy Ci misje.
True & Blue
20-10-2012, 10:00
Nikt nie pomoze?;s
..........................................
Iron Killer
20-10-2012, 10:09
Nikt nie pomoze?;s
..........................................
Musisz na parterze przy schodach liny używać, jak wejdziesz na górę wyjdź drzwiami i zaliczy Ci misje.
Ślepy jesteś? :confused::confused:
True & Blue
20-10-2012, 10:18
Ślepy jesteś? :confused::confused:
Ty jestes slepy..Wyraznie napisalem ze to juz mam zrobione i prosilem o pomoc do nastepnej misji.Ogarnij sie zanim cos napiszesz glupiego.
Nie wiem czy dobrze pamiętam ale.. Obok drzwi przez które nie możesz przejśc ,zapewne jest jakiś krzak i z niego będziesz miał tą książke.
A żeby przejść te drzwi to musisz cos na nie wylać.. tam w książce będzie napisane.
Nie robiłem misji z elfami ,ale na dwarfach było jakieś "źródełko" i z niego trzeba było nabrać tą ciecz, więc myśle że u ciebie będzie podobnie.
True & Blue
20-10-2012, 12:08
Nie wiem czy dobrze pamiętam ale.. Obok drzwi przez które nie możesz przejśc ,zapewne jest jakiś krzak i z niego będziesz miał tą książke.
A żeby przejść te drzwi to musisz cos na nie wylać.. tam w książce będzie napisane.
Nie robiłem misji z elfami ,ale na dwarfach było jakieś "źródełko" i z niego trzeba było nabrać tą ciecz, więc myśle że u ciebie będzie podobnie.
Mam ksiege od kolegi.Jest tam wzmianka o krwi jaszczura i musze wylac ja na jakis krzak.Zdobylem z lizardow krew ale nie mam pojecia na jaki krzak to trzeba wylac teraz...
Boże...
#
Musisz krew atoma wylać na kule... Na drugiej wieży wchodzisz na 2 piętro wybijasz all i wylewasz na kule.
Nie bulwersuj sie tak.Skad mam wiedziec jak nigdy nie robilem i rok nie gralem ?nie mam pojecia wiec po to jest ten temat zeby pytac;s
Boże...
#
Musisz krew atoma wylać na kule... Na drugiej wieży wchodzisz na 2 piętro wybijasz all i wylewasz na kule.
Zarexoholik?
20-10-2012, 13:50
To nie ta księga, żeby zdobyć tę, której potrzebujesz musisz wypić krew z master atoma/devil atoma.
Xayn : )
20-10-2012, 14:03
Pijesz "Magic Blood" - można zebrać z Devil/Master Atoma specjalnym workiem który dostaje się z DAO questa przy misji ze zdobyciem owej krwii - po wypiciu dostajesz księgę w której jest napisane że musisz wylać taką samą krew na kulę którą masz zniszczyć.
Myślę że wszystko jasne chyba można close.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.