Zaloguj się

View Full Version : Shaman Mask

True & Blue
19-10-2012, 18:09
@ Mieniu
Dzieki udalo sie

@Teraz kolejna misja.
21:45 Rurik: Gratuluje! Wlamales sie i pokazales elfom, ze ich magia to nic, w porownaniu z potega sprytnych krasnoludow! Teraz bedziesz musial tam wrocic, zniszczyc kolejna kule. Niestety, bedzie to jeszczetrudniejsze, gdyz nie wiem jak tego dokonac, pomoc Ci moze jedynie podpowiedz, ktora znajduje sie w ksiedze elfow.
21:45 Rurik: Jesli nie znasz tresci tej podpowiedzi, zdobadz ta ksiege. Slyszalem, ze krasnolud taki jak Ty moze ja zdobyc pijac magiczna krew!

Skad wziac ta ksiege?

Mieniu
19-10-2012, 18:36
Musisz na parterze przy schodach liny używać, jak wejdziesz na górę wyjdź drzwiami i zaliczy Ci misje.

True & Blue
20-10-2012, 10:00
Nikt nie pomoze?;s
..........................................

Iron Killer
20-10-2012, 10:09
Nikt nie pomoze?;s
..........................................

Musisz na parterze przy schodach liny używać, jak wejdziesz na górę wyjdź drzwiami i zaliczy Ci misje.

Ślepy jesteś? :confused::confused:

True & Blue
20-10-2012, 10:18
Ślepy jesteś? :confused::confused:

Ty jestes slepy..Wyraznie napisalem ze to juz mam zrobione i prosilem o pomoc do nastepnej misji.Ogarnij sie zanim cos napiszesz glupiego.

Tirell
20-10-2012, 11:32
Nie wiem czy dobrze pamiętam ale.. Obok drzwi przez które nie możesz przejśc ,zapewne jest jakiś krzak i z niego będziesz miał tą książke.
A żeby przejść te drzwi to musisz cos na nie wylać.. tam w książce będzie napisane.
Nie robiłem misji z elfami ,ale na dwarfach było jakieś "źródełko" i z niego trzeba było nabrać tą ciecz, więc myśle że u ciebie będzie podobnie.

True & Blue
20-10-2012, 12:08
Nie wiem czy dobrze pamiętam ale.. Obok drzwi przez które nie możesz przejśc ,zapewne jest jakiś krzak i z niego będziesz miał tą książke.
A żeby przejść te drzwi to musisz cos na nie wylać.. tam w książce będzie napisane.
Nie robiłem misji z elfami ,ale na dwarfach było jakieś "źródełko" i z niego trzeba było nabrać tą ciecz, więc myśle że u ciebie będzie podobnie.

Mam ksiege od kolegi.Jest tam wzmianka o krwi jaszczura i musze wylac ja na jakis krzak.Zdobylem z lizardow krew ale nie mam pojecia na jaki krzak to trzeba wylac teraz...

Boże...
#
Musisz krew atoma wylać na kule... Na drugiej wieży wchodzisz na 2 piętro wybijasz all i wylewasz na kule.

Nie bulwersuj sie tak.Skad mam wiedziec jak nigdy nie robilem i rok nie gralem ?nie mam pojecia wiec po to jest ten temat zeby pytac;s

Mieniu
20-10-2012, 12:31
Boże...
#
Musisz krew atoma wylać na kule... Na drugiej wieży wchodzisz na 2 piętro wybijasz all i wylewasz na kule.

Zarexoholik?
20-10-2012, 13:50
To nie ta księga, żeby zdobyć tę, której potrzebujesz musisz wypić krew z master atoma/devil atoma.

Xayn : )
20-10-2012, 14:03
Pijesz "Magic Blood" - można zebrać z Devil/Master Atoma specjalnym workiem który dostaje się z DAO questa przy misji ze zdobyciem owej krwii - po wypiciu dostajesz księgę w której jest napisane że musisz wylać taką samą krew na kulę którą masz zniszczyć.

Myślę że wszystko jasne chyba można close.