Zaloguj się

View Full Version : Propozycje odno?nie Loteriady.

Faamous
20-10-2012, 20:54
Witam :).

Siedząc dzisiaj i rozmawiając z paroma osobami, wpadliśmy na pewnien pomysł.

Wychodzę z propozycją, aby zamiast nagród, typu: Shaman Set, Uw Pacc, odnieść się do bardziej oryginalnych metod.

Proponuje zmianę dotychczasowych nagród na coś typu : Pendrajf [?], Koszulka z logo Apo, Myszka, Klawiatura, jakies akcesoria.To już kiedyś było, wielu pamięta.

Korzyść?
- Z serwera ubywa pieniedzy, a nie przybywa nowych itemów
- Gracz 'x' wchodzi na stronke, czyta, ze do wygrania jest Pendrajf :'Hmm, nie mam pendrajwa, wejde i zagram, moze zostane na dluzej' - Myslę, żę to przyciągnełoby ludzi.

Nie wiem, czy taka propozycja mogłaby wejść w życie, bo nie wiem jak z kasa stoi Administracja, ale myślę, że to nie jest Bóg wie jaki wydatek.

Piszcie co o tym myślicie, krytykujcie, dodajcie coś od siebie.

Zaznaczam, że to pomysł zasugerowany przez kilku graczy, co do nagród można cos pozmieniac, pole do popisu poniżej ;).

Dodaje sondę.

Temat tyczy sie przyszłych wydarzeń tego typu.

Pozdrawiam.

@Bonek.
Zawsze mozesz nie kupować losów i nie narażać się na wygraną.

@Zarex
No ja mam, ale niektórym jest może potrzebna.

Iron Killer
20-10-2012, 21:00
Ja jestem na tak, tylko że skoro loteriada zamyka się jutro, ludzie już wydali xx kcc na te shaman sety, uwy itp to myślę że to by nie weszło więc nie miałeś tak na prawdę po co pisać tego tematu ;);)

.LOGEST.
20-10-2012, 21:17
A ja myślę, że to jest do dupy. A co do nagród rzeczowych /pieniężnych to tylko według propozycji mortiisa, który ją już wrzucał na forum z nowym serwerem.

First Sasha Rookslayer
20-10-2012, 21:31
Mortiis pisał, że w Wakacje będzie taki event z nagrodami rzeczowymi, jak był kiedyś z pendrive itd... Widać, znowu poleciał za przeproszeniem w hooya.
Jestem na tak, urozmaiciłoby to grę, oraz pokazałoby, że Administracji nie zależy na pieniądzach (PLN).

Do autora tematu [..]

Loteria odnośnie wrzucania pixelowych pieniędzy, a wygrania nagród ''wartościowych'':confused:, wolałbym coś innego. Coś, aby Administracja wymyśliła.

Konkurs na bazie takiego, jak był on organizowany przez Santano.
Tutaj link: http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=56135

Myślę, że urozmaiciłoby grę, oraz zachęciłoby większość graczy na serwer, ponieważ zobaczyliby, że nie tylko można pixele wygrać:)

Xayn : )
20-10-2012, 21:44
Jak najbardziej jestem na tak, takie nagrody jak dajecie można teraz łatwo zdobyć, a pendrive czy inne akcesoria mogą mieć jakieś lepsze zastosowanie niż tylko do "PVP i expienia" XDDDD

'Boonek'
20-10-2012, 21:52
Jestem na nie, nie potrzebuje smieci typu pendrajw.. zreszta loteria w tibi nagrody w tibi... proste

Zarexoholik?
20-10-2012, 21:54
No tak, Mortiis będzie ci kupował klawiature. Żenada, weź mamę poproś, może ci kupi!

Tibijska loteria tibijskie nagrody!

True & Blue
21-10-2012, 03:06
Ja jestem na tak. Na wielu serwerach spotykalem takie nagrody i bardziej mnie to motywowalo do kupowania losow..tutaj nawet 1 nie kupilem bo w dupie mam takie przedmioty w grze;]

Zii Baba
21-10-2012, 10:09
Jestem za, ale od nastepnej loteriady bo teraz za pozno na zmiany... JA KCEM TAKOM KOSZÓLE WYSKOCZE W NIEJ NA MIASTO HE

Mr Fsza
21-10-2012, 11:53
W sumie mogą coś takiego zrobić choć i tak to nie zwiększy ilości graczy na serverze kasy pewnie też nie bo co sek dodają nowe potworki co zarabia się x2 tyle co na poprzednich .

%Edit

coś takiego było do wygrania
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=56135

i jeszcze kiedyś autograf gmów ;0-

1st Cinasek
21-10-2012, 19:03
Propozycja ciekawa lecz wątpię, że ekipa będzie chciała wydać pieniądze na tworzenie koszulek, kupowanie myszek itd.
Ale z mojej strony nie mam nic przeciwko.

Kowalz
22-10-2012, 09:56
elo ziomki siemano jol czesc
pisze to juz ktorys raz odkad jest loteria.

Wiec idiotycznym pomyslem bylo dac 3 miejsca z nagrodami :)!!! miejsc z nagrodami (biorac po uwage wartosc nagrody pierwszej czyli okolo 3,5kk?! licze tu sprzedaz name+exp nie mowie o 2 i 3 :)!) powinno byc okolo 10-20 , i po rozkladac te items na kazde miejsce a nie wygralo 3 typow , zreszta pewnie ziomkow mortisofych. no, to chyba tyle, wygraly jakies karly (oprocz Noviego) wiecej wygranych? wiecej zadowolonych mordeczek! proste? nie ***** krzywe

To taka moja opinia na temat tej zenady

Rekrut_xD
22-10-2012, 22:23
Loteria w tibi to tibijskie nagrody :) Jestem na nie