Faamous
20-10-2012, 20:54
Witam :).
Siedząc dzisiaj i rozmawiając z paroma osobami, wpadliśmy na pewnien pomysł.
Wychodzę z propozycją, aby zamiast nagród, typu: Shaman Set, Uw Pacc, odnieść się do bardziej oryginalnych metod.
Proponuje zmianę dotychczasowych nagród na coś typu : Pendrajf [?], Koszulka z logo Apo, Myszka, Klawiatura, jakies akcesoria.To już kiedyś było, wielu pamięta.
Korzyść?
- Z serwera ubywa pieniedzy, a nie przybywa nowych itemów
- Gracz 'x' wchodzi na stronke, czyta, ze do wygrania jest Pendrajf :'Hmm, nie mam pendrajwa, wejde i zagram, moze zostane na dluzej' - Myslę, żę to przyciągnełoby ludzi.
Nie wiem, czy taka propozycja mogłaby wejść w życie, bo nie wiem jak z kasa stoi Administracja, ale myślę, że to nie jest Bóg wie jaki wydatek.
Piszcie co o tym myślicie, krytykujcie, dodajcie coś od siebie.
Zaznaczam, że to pomysł zasugerowany przez kilku graczy, co do nagród można cos pozmieniac, pole do popisu poniżej ;).
Dodaje sondę.
Temat tyczy sie przyszłych wydarzeń tego typu.
Pozdrawiam.
@Bonek.
Zawsze mozesz nie kupować losów i nie narażać się na wygraną.
@Zarex
No ja mam, ale niektórym jest może potrzebna.
Siedząc dzisiaj i rozmawiając z paroma osobami, wpadliśmy na pewnien pomysł.
Wychodzę z propozycją, aby zamiast nagród, typu: Shaman Set, Uw Pacc, odnieść się do bardziej oryginalnych metod.
Proponuje zmianę dotychczasowych nagród na coś typu : Pendrajf [?], Koszulka z logo Apo, Myszka, Klawiatura, jakies akcesoria.To już kiedyś było, wielu pamięta.
Korzyść?
- Z serwera ubywa pieniedzy, a nie przybywa nowych itemów
- Gracz 'x' wchodzi na stronke, czyta, ze do wygrania jest Pendrajf :'Hmm, nie mam pendrajwa, wejde i zagram, moze zostane na dluzej' - Myslę, żę to przyciągnełoby ludzi.
Nie wiem, czy taka propozycja mogłaby wejść w życie, bo nie wiem jak z kasa stoi Administracja, ale myślę, że to nie jest Bóg wie jaki wydatek.
Piszcie co o tym myślicie, krytykujcie, dodajcie coś od siebie.
Zaznaczam, że to pomysł zasugerowany przez kilku graczy, co do nagród można cos pozmieniac, pole do popisu poniżej ;).
Dodaje sondę.
Temat tyczy sie przyszłych wydarzeń tego typu.
Pozdrawiam.
@Bonek.
Zawsze mozesz nie kupować losów i nie narażać się na wygraną.
@Zarex
No ja mam, ale niektórym jest może potrzebna.