View Full Version : Paluch - "Antyfokus" (Fokus diss)
Τettmeier
21-10-2012, 12:14
KChyyvFpb3k
Niech psychofani Fokusa powiedzą że go nie zjadł, czekam
Paluch zajebiste wersy, wreszcie ktoś powiedział kilka słów prawdy :) Lubię Fokusa od zawsze ale należało mu się za Dodę itd
kto do kogo suko fikał ;]
WIEM, WIELU SEZONOWCÓW BĘDZIE DZISIAJ PRZY TOBIE, LICZYSZ NA ICH POMOC, PO ROKU PUSZCZASZ ODPOWIEDŹ. ZACZNĄ FORUMOWĄ WOJNĘ POLEPSZĄ PROMOCJĘ. ARMIA Z MULTIKINA NA INTERNETOWYM FRONCIE
Zarexoholik?
21-10-2012, 12:28
Prawda jest taka, że fokus od końca PFK nie istnieje. Paluch pozamiatał.
dwóch pajaców i łaków w beefie, sieka :D nie no, Paluch się powoli prostuje, a zajawki na pfk czy k44, a tymbardziej fokusa nigdy nie rozumiałem i nie zrozumiem, asłuchalne te dissy, ale paluch > fokus
Po to spina, że Fokus poprzez nagranie z Dodą pokazał jakim jest hipokrytą, za starych czasów nawijał że hip-hop ponad wszystko i ponad hajsy, zachował się jednak inaczej, bo na pewno kawałek z celebrytką przyniósł mu wielki dochód. Dystans przede wszystkim a jemu go brak. No Paluch zaczepiał bo wyjaśnił to i owo, pokazał co sądzi, po to są beefy.
#Patka
Gówno mnie to obchodzi czy ich szanujesz, w tym temacie chodzi o całkiem co innego niż o to by powiedzieć, czy lubi się Fokusa i Palucha.. Ile masz lat, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem?: )
przecież patka = rysiu, więc ocb? multikonto ziomek
co do hajsu i nagrywania z kimś z poza kultury to wiadome, prawie każdy w końcu zauważa $ na końcu tunelu
paluch rozjebał tutaj, nigdy jakoś nie lubiałem forda focusa
Liczyłem , że Paluch da lepszą odpowiedz ale i tak Paluch >Fokus
Jestem ciekaw, jak zareagował Fo...
Τettmeier
21-10-2012, 15:43
Fokus:
ale się uśmiałem "dissem" od syntetycznej szmaty.idę do sklepu zjeść paluszki...
Tak. Śmieszna reakcja :)
Ryśku xD
21-10-2012, 16:36
ale się uśmiałem "dissem" od syntetycznej szmaty.idę do sklepu zjeść paluszki..
Widziałem to właśnie :)
Hmm szanuje obu ale ... Paluch zaczął zaczepiać pierwszy.
A co do Fokusa nagrał z Dodą no i co z tego ?! Eminem nagrał z Rihanna więc po co ta spina ?
Na fejsie psiury się cieszą bo mają co robić. . .:rolleyes:
Τettmeier
21-10-2012, 18:24
A co do Fokusa nagrał z Dodą no i co z tego ?! Eminem nagrał z Rihanna więc po co ta spina ?
Po to spina, że Fokus poprzez nagranie z Dodą pokazał jakim jest hipokrytą, za starych czasów nawijał że hip-hop ponad wszystko i ponad hajsy, zachował się jednak inaczej, bo na pewno kawałek z celebrytką przyniósł mu wielki dochód. Dystans przede wszystkim a jemu go brak. No Paluch zaczepiał bo wyjaśnił to i owo, pokazał co sądzi, po to są beefy.
#Patka
Gówno mnie to obchodzi czy ich szanujesz, w tym temacie chodzi o całkiem co innego niż o to by powiedzieć, czy lubi się Fokusa i Palucha.. Ile masz lat, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem?: )
Tumanbuga
21-10-2012, 20:25
O stary , Paluch naprawdę mi zaimponował tym dissem , konkret , jaram się , pojechał z Fokusem i wątpie by tamten mógł go przebić , celne uderzenia w odpowiednie punkty , w tym "beefie" Paluch>Fokus zdecydowanie, no i Paluch chyba zyskał nowego słuchacza :rolleyes:.
Belfus Adri
21-10-2012, 20:40
ale się uśmiałem "dissem" od syntetycznej szmaty.idę do sklepu zjeść paluszki...
FOKUS teraz na fb
Witam. Tu Fokus. Osoby które prowadzą mój fanpage trochę poniosło. Nigdy nie nazwałbym Palucha "szmatą" - to nie moje słowa.
^Topic
Paluch>Fokus
1st Plutek^.^
21-10-2012, 21:11
Przesluchaj dissu Palucha i wsluchaj sie w tekst...A co do nagrywania z Doda czy z jakims innym komercyjnym pajacem jest porazka dla rapera...
@
Co do dissu, to Fokus sie juz nie podniesie i taka jest prawda XD Nie wiem co by sie musialo stac zeby Fokus byl lepszy od Palucha, Paluch chyba nie moglby sie urodzic zeby tak bylo :o DIIL GANG !
fokus zjedzony i dobrze, bo ostatnio mnie wkurwia xd
kto to paluch?
kto to fokus? /demon
a taki tam gra od 2000, jego zespół zdobył fryderyka a co (nie, nie przepadam za nim a film jesteś bogiem jest chujowy) // kej
w porównaniu do tego co zrobił fokus, to jest dobre ;0
Fokus vs Paluch - Koniec beefu!
http://www.kupujciepolskirap.pl/pages/posts/fokus-vs-paluch---koniec-beefu-863.php
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.