PDA

View Full Version : IPhone 5

Devixx
21-10-2012, 17:21
Yo.
Posiada ktoś z Was 5tkę? Ja czekam właśnie aż mi przyjdzie (5 tygodni dostawa w Szwecji - zostały jeszcze 2, jaram się ostro) Mimo iż lubię Samsungi bo aktualnie mam Galaxy Ace to jednak między 5 i S3 zdecydowałem się wybrać 5kę, między innemu, ze względu na wygląd i dlatego iż siora ma 4S, który bardzo mi przypadł do gustu, wkońcu to Apple. Wybrałem białego, jakie Wasze opinie o IPhonie? Trochę mnie niepokoją te mapy Apple z których jest wielka zbita na necie ale niedługo pewnie Apple to naprawi ;d Szwedzi są wielkimi fanami Apple (7/10 osób ma produkty Apple - począwszy od 10latków z IPhonami i IPadami w szkołach).

@Magik
Też o tym słyszałem i wydaję się to być prawdą :P No w Szwecji to ludzi na takie rzeczy stać bo większe zarobki.
A telefon raczej szybko mi się nie znudzi :)

Shillen
21-10-2012, 19:09
Mógłbym mieć 5tkę, gdyby ktoś za free dał. Sam w życiu bym tego nie kupił xd
Oby ci się ta zabaweczka nie znudziła po paru dniach :)

Magik
21-10-2012, 19:31
W Szwecji sa inne ceny za tego typu zabawki.
Gdzies slyszalem, ze w Polsce taniej wychodzi kupic bilet, oplacic hotel na 2-3dni, kupic iPhona 5, pozwiedzac troche i wrocic do Polski... Nie wiem ile w tym prawdy, ale znajac nasz kochany kraj... xd

Osobiscie posiadam 4-ke, i gdyby nie ta bariera pieniezna, jaka stoi niestety w Polsce przed 5-ka, to na pewno bym sie skusil. :D Ale poki co 4-ka sprawuje sie na prawde niezle.
W 5-tce zjebali tylko proporcje ekranu... Zawiodlem sie na nich.

#Nizej
Moj mi upadl ze stolu na kafelki - prosto na LCD... Nic sie nie stalo, nawet rysy nie ma... Ale to jeszcze nic, 4-ka mojego szefa zostala niejednokrotnie zalana kawa... Z 3 razy wypadla mu na schodach zaliczajac kazdy schodek - i nic. Sa jedynie slady po upadku i otarcia. xd
Musiales na prawde cos ciezkiego z nim zrobic, albo po prostu miales pecha...

#Kazek
To, to, tato! Wybacz, ja nie ogladam takich debilnych stron, dlatego nie wiedzialem, ze to stamtad jest to zrodlo informacji. xdd

Soi
21-10-2012, 19:37
Mialem tez 4s, pierwsza grubsza impreza = szybka zbita wiec postanowilem sie pozbyc. Potem kupilem Blackberry i jest jak stara nokia, tyle razy co mi wypadl, upadl ze schodow nawet i owszem ma rysy ale nie wplywa to jakos na wyglad telefonu. Nie rozumiem podniety "piatka" przeciez ona sie tak bardzo malo rozni od poprzedniej wersji.. :C

KaZeK
21-10-2012, 21:42
Gdzies slyszalem, ze w Polsce taniej wychodzi kupic bilet, oplacic hotel na 2-3dni, kupic iPhona 5, pozwiedzac troche i wrocic do Polski... Nie wiem ile w tym prawdy, ale znajac nasz kochany kraj... xd.

http://i3.zombiak.pl/2012/09/odbyt13489381307877.jpg

W Polsce drożej wychodzi wziąć SGSIII w abo niż i5 heh.

#Magik
Skopiowałem ten link z fb od znajomka ;[

#Poziomek
Spokojnie! Następne generacje będą lepsze:
http://wondrouspics.com/wp-content/uploads/2012/09/Apple-iPhone-5-Funny-Comics-1-730x417.jpg

Poziomek :P
22-10-2012, 17:36
A tak swoją drogą, nie uważacie, że ten iPhone ma trochę za mały wyświetlacz?