Zaloguj się

View Full Version : wtf

Numazus
23-10-2012, 14:20
wczoraj ważyłem się i normalnie waga 66kg, ważę tak mniej więcej od pół roku tyle samo zawsze, a dzisiaj staje na wagę i 60kg, ważyłem się na 2 wagach u mnie i na 1 u kumpla bo nie mogłem uwierzyć, wczoraj zjadłem tylko sałatkę z mozzarelli i parę kanapek więc o co chodzi ?!

6kg żeby stracić w 1 dzień to chyba musiałbym sobie stopy uyebać a wszystko jest na swoim miejscu ; o

@edit
dzięki za odp, możesz dać jaki¶ kontakt do siebie? najlepiej gg, bo mam pytanko widzę, że ogarniasz temat więc może mi pomożesz ;)

Skyfall
23-10-2012, 15:42
Siemano. Wszystko zależy od tego, w jakim czasie się ważyłe¶. Po jedzeniu jakiego¶ konkretnego posiłku możesz być cięższy o pare kilo, poza tym, wnioskuj±c, że jeste¶ ektomorfikiem (osoba o bardzo dużym metaboliĽmie) małe skoki wagi się zdarzaj±

@Kacper

Piszę, że można przytyć parę kilo, nie, że 6...

unk
24-10-2012, 19:38
Siemano. Wszystko zależy od tego, w jakim czasie się ważyłe¶. Po jedzeniu jakiego¶ konkretnego posiłku możesz być cięższy o pare kilo, poza tym, wnioskuj±c, że jeste¶ ektomorfikiem (osoba o bardzo dużym metaboliĽmie) małe skoki wagi się zdarzaj±
po zjedzeniu duzego posilku, jestes max ciezszy o 2kg w porywach do 2.5.

@top
wazyles sie w ubraniu czy bez?;p np spodnie duzo waza moze miales jakies dresowe na sobie dzis a wczoraj jakies ciezkie jeansy ;p
zważ sie rano w ten dzien i w nastepny bez ubran na czczo i to bedize prawidlowa waga

Arcano
26-10-2012, 00:48
Waż sie regularnie przez kilka dni, z samego rana przed pierwszym posiłkiem i bez ubrań, porównaj jeszcze raz :p

Kacper
26-10-2012, 17:17
1401255 moje gg. jestem uczacym sie jeszcze dietetykiem ale nei slyszalem o takim czyms jak kolega u gory napisal ze 6 kg mozna przytyc albo spasc po posilku XDDDDDDDDDDD 2kg ok mozna jak sie wypije kilka piw i sie dobrze poje miesa ale nie 6kg XD wez pod uwage czynniki takie jak stres wysilek itd. ja kiedys jak szedlem do szpitala wazylem cos ok.60 na nastepny dzien(pobyt w szpitalu w nocy) wazylem 8kg mniej i chuj wie dlaczego, lekarze nawet nie wiedzieli. najprawdopodobniej stres tak mnie wpierdolil + sraka albo zygi