PDA

View Full Version : Update Diabolic Tower

Furchov
26-10-2012, 16:07
Witam ; )
Mam 2 Ciekawe Propozycje. (Mysle ze ciekawe)

Propozycja 1. Stworzenie Diabolic Tower - Od Dawna nie było nic takiego wprowadzonego. Miejsce to mialo By byc bardziej przeznaczone do Wysokich Poziomow ale takze i dla niskich. Tower mialby miescic sie gdzie nie opodal senja. (Taka Moja Opcja) Diabolic Tower moze byc cos typu Ferumbras tower . Taki jak byl na APO 8.42 I ROX'ie. . Mieszczace sie w nim Rozne Potworki Szybko Respiace sie. typu( OTS KIng , OTS Queen , Wise Man , Fire WOman , Apocalypto , Singbang ,) Ale nie chodzi mi o Głowny Exp. Na szczycie Bd Miescil sie npc Nazwa Proponowana (Drisler.) U Ktorego Beda Misje. Oraz i siec Sprzedazy Itemkow. WH . Softy . Ripper Lance itp.
Misje- Cos Typu !quest. Do Wymyslu. Po WYkonaniu Tych Misji Ostatnie Zadanie. Moje Proponowane To np. (Odnaleźc 15 Szkarłatnych Zębow , rozmieszczone po Całym Świecie APO)[Gdzie Np po klikneciu drzewa , Pomocny czarn pathe xxx <-- nr szkarlatnego zęba] Otóż Te 15 Szkarłatnych Zębów Beda Potrzebne do stworzenia Nowego Itemka Ktory Bedzie Umieszzcany Tam Gdzie Ring. ( Jeszcze Niewiem Jaki to Przedmiot ale Zostawie do Namyslu ,Supportowi -Silom Wyższym) ; )

Propozycja 2. Dodanie Takiej Loteri. co bedzie co 4h. Kazdy Gracz moze kupic tylko 1 los po 1kcc. Wyniki Odrazu po zakonczeniu Loteri (Ma sie 10minut na zakupienie Losu.) Suma Kcc uzbierana z Losu Trafi do Gracza Ktory zostal Wylosowany ? .

Prosze o Rozsądne Sprawdzenie Tematu.

Prosze o Komentowanie [ OPINIA/KRYTYKA.PROPOZYCJA ] All Otwarte

mOTTO Jestem Tylko Człowikiem , też popełniam Błędy.

Week
26-10-2012, 16:12
Jestem na Nie, gdyż:

1 propozycja jest jak dla mnie do bani, szybko respiące się potwory = szybki exp, szybki zarobek.
Co do 2 nie mam zdania.

Zii Baba
26-10-2012, 16:41
1 propozycja jest jak dla mnie do bani, szybko respiące się potwory = szybki exp, szybki zarobek.

Wlasnie, pojebalo was do konca xD do 1k meczysz sie z lvl w 20min max czego wiecej chciec ? potem leci jeszcze szybciej w jakies 15 min na wardach, ludzie ogarnijcie ;s
2. nie potrzbne

Rekrut_xD
26-10-2012, 17:11
Potwory mogły by się respic szybciej. 2 propozycja fajna ale zbędna hehe:)

Sasha Rookslayer
26-10-2012, 17:14
Jestem na nie, ponieważ:

.

x2

2 propozycja również odpada, ponieważ loteria co 4h, oraz jedna osoba zgarnia całą pule :confused::confused: Proszę cię... wyjdz :]
Rozumiem, że loteria powinna być co 1-2 tygodnie, ale nie codziennie po kilka razy..

P.S

Teraz Update jest robiony dla Rooka i tylko dla Rooka. Na Mainie mieliście takiego Upa z tym ''!Quest'', że to dziś tylko ''1 osoba go zrobiła:confused:'', oraz pewnie Mortiis doda inne misje do tego, oraz pewnie nagrode.

Nie i nie!!!!!! :)

Shabus.
26-10-2012, 18:12
Wszyscy są na nie, a ja jestem na tak.
1. Jeżeli by to było zrobione z głową to fajny pomysł.
2. To można by było dopracować i bd dobrze.

Mamed first
26-10-2012, 19:06
Witam ; )
Mam 2 Ciekawe Propozycje. (Mysle ze ciekawe)

P U Ktorego Beda Misje. Oraz i siec Sprzedazy Itemkow. WH . Softy . Ripper Lance itp.

Po co kolejny X npc do sprzedaży itemków?
Masz Sonie od wh,dsl,blessed,mls itp, natomiast softy,riperki npc mieści się na amazon i canion.

Tyle w temacie

Dark Knight
26-10-2012, 19:43
propozycja słabo przemyślana, raczej wywołana chwilowym impulsem procesu myślenia.
trzeba być kulturalny, więc napisze- bardzo fajnie, że myślisz.

~#*Nalesniczek Zla*#~
26-10-2012, 20:23
Jeszcze ta nazwa prawie jak z Metina.
Ja również jestem na nie ,co do 1 propozycji nie wiem.

Furchov
26-10-2012, 22:39
Jak Widac Mój Pomysł okazał się zbędny. Dziekuje za Szczerosc ; ) moze innym razem spruboje swoich sił.

Zarexoholik?
27-10-2012, 09:13
Może nie xeruj pomysłów z globala, a bądź bardziej kreatywny i wymyśl coś samodzielnie? Im więcej mobów [w tym tych opłacalnych dla loota] tym szybszy exp i zarobek [który i tak jest zajebiście szybki].

NIE.

Mr Fsza
28-10-2012, 15:14
Ta propozycja numer 2 się mi podoba tylko losowanie by były minimum raz na tydzień a los to normalnie 1cc .

Kiedyś taki system był co Lotto na jakiejś stronie o servie bo można było wygrać kasę losując liczby fajnie by było gdyby takie coś wróciło ;).

ZoHaNeK
01-11-2012, 22:17
Bardzo ciekawe pomysły. Podobają mi się