PDA

View Full Version : Tony Hawk: American Westeland pomoc !!

Iron Killer
29-10-2012, 20:28
Witam, możliwe że dałem temat do złego działu, jak tak to proszę moda o przeniesienie go do właściwego działu ponieważ nie znalazłem działu ,,Pomoc w innych grach, nie tylko APO", ale jak pisałem jak zły dział to proszę o przeniesienie go
O co chodzi?
Otóż pragnę sobie pograć w THAW'a przez internet, ale nie mogę bo wyskakuje mi coś takiego:
http://i47.tinypic.com/2133nn7.jpg
Proszę mi napisać czy możliwe jest że to wina czegoś w komputerze? Powinienem ściągnąć nowego PATCH'a? Czekam na odpowiedzi ;)

Soi
30-10-2012, 20:59
Nic nie napisales o tej grze i sadzisz, ze ktos ci odpowie.. Najbardziej prawdopodobne jest to iz jest to jakis crack/pirat czy inne ujstwo i po prostu nie mozna na tym grac bo nie masz klucza do gry. Ale ofc. mozna sie domyslac i domyslac, zamiast po prostu z twojej strony dopisac 2-3 zdania wiecej, to nie boli. =/ Jak uzupelnisz dane to moze bedzie ktos Ci w stanie pomoc, na stan dzisiejszy nikt ci nic nie powie.

Iron Killer
30-10-2012, 21:35
Nic nie napisales o tej grze i sadzisz, ze ktos ci odpowie.. Najbardziej prawdopodobne jest to iz jest to jakis crack/pirat czy inne ujstwo i po prostu nie mozna na tym grac bo nie masz klucza do gry. Ale ofc. mozna sie domyslac i domyslac, zamiast po prostu z twojej strony dopisac 2-3 zdania wiecej, to nie boli. =/ Jak uzupelnisz dane to moze bedzie ktos Ci w stanie pomoc, na stan dzisiejszy nikt ci nic nie powie.

No nie wiem co mogę napisać ... Jak jakieś rok temu miałem THAW'a ściągniętego to mogłem grać przez neta bez problemów, chyba że to dlatego że miałem jakiegoś moda co jest mało prawdopodobne ... Jeśli to wam pomoże to nie mogę też zrobić paru misji na trybie fabularnym mimo że robię te misje w 100% dobrze, nie wiem czy mam ściągnąć jakiegoś patch'a, cracka czy chuj wie co czy po prostu tego THAW'a odinstalować, a zainstalować innego