Zaloguj się

View Full Version : Problem z misj? u Jobsa

adrian0093
31-10-2012, 23:38
Witam, jestem właśnie na etapie wejścia do drugich drzwi na terenie dwarfów. dostałem misję od Jobsa aby znaleźć owe drzwi i przez nie przejść. Drzwi znalazłem bez problemu. Po kliknięciu use na drzwi otrzymałem księgę - KODEKS KARNY KRASNOLUDOW.

Czy ktoś może mi teraz pomóc jak mam wejść na ten teren? Jak przejść przez te drzwi?

Wyczytałem w księdze:

Art 4.

$ 1. Kto pomaga Elfowi uzyskac krew jaszczura potrzebna do obejscia jednej z bram, lub kto wyjawia informacje dotyczace tego faktu podlega karze smierci przez powieszenie.

$ 2. Tej samej karze podlega ten, kto podaje Elfowi lub jakiejkolwiek innej wrogiej istocie lokalizacje krzewu przy bramie, na ktory trzeba owa krew wylac.

$ 3. Tej samej karze podlega rowniez ten, kto udostepnia Elfowi kwas, ktorym mozna zniszczyc nasza wlasnosc.

Ale nie mam pojęcia o jaką krew jakiego jaszczura chodzi. Nie wiem o jaki krzew chodzi. Proszę o pomoc.

KaZeK
01-11-2012, 00:00
Bierzesz pustą vialke, idziesz na lizardy (np. na volcano) zabijasz kilka i klikasz ppm na vialke i lpm na lizarda (zabitego) do czasu aż będziesz miał jego krew. Potem udajesz się do bramki lvlowej (tej na can) po lewej stronie znajduje się 'krzaczek'. Wylej na niego krew i gotowe.

btw. krzaczek znajduje się obok tej brami lvlowej gdzie znalazłeś KK.

#down
Chodzi Ci o misje z napisem który znajduje się na kamieniu? Napisz do mnie na gg będzie prościej.

adrian0093
01-11-2012, 00:16
Problem rozwiązany, robiłem dokładnie to co napisałeś tylko, że wylewałem krew na złe krzaki :)

Dziękuję

#edit
A powiedz mi, co następnie mam zrobić, czy ten trzeci podpunkt odnośnie kwasu również wiąże się z misją? Mam zniszczyć okrąg na tym nowym terenie jakimś kwasem?

Mieniu
01-11-2012, 00:55
To jest chyba ta misja, co musisz pustą fiolką klikać na okrąg, aż wydobędziesz z niego aicd czy coś takiego, to wylej to na okrąg.