View Full Version : [7.6] [Wymiennicy] Best of the best
Witam. Temat założony na prośbę jednego z użytkowników
Według Was, który z ankietowanych wymienników jest najbardziej zaufaną osobą?
Do tej ankiety dodałem również 2 opcje - Czy potrzebujecie kogoś nowego do wymian czy też takowego nie potrzebujecie.
Ankieta będzie trwała przez 14 dni.
#edit
Opcja wielokrotnego wyboru jest dostępna abyście mogli zagłosować TYLKO na jednego wymiennika i na pytanie czy potrzebujecie kogoś nowego do wymian.
Sernick Knight
01-11-2012, 13:33
Zawsze wymieniałem, sprzedawałem tylko przez Precisiona nigdy nie było z nim żadnego problemu, więc gdybym miał znów wybierac to oczywiscie byłby to Precision do kolejnej wymiany, sprzedaży.. :p
~#*Nalesniczek Zla*#~
01-11-2012, 13:48
Najlepszym wymiennikiem był według mnie Precisionek.
Potem można postawić Lukasa ,Sciexa i Kimusa.
Lecz myślę ,że przydali by się nowi wymiennicy.
I pousuwajcie tematy starych wymienników np. Beena itp.
Krystian'ek
01-11-2012, 17:34
Oczywiście, że Precisionek. Jak dla mnie jest godny zaufania na wiele kcc mu zaufałem i nie żałuje :)
Fioletowy Mundurek
01-11-2012, 17:36
Wymieniałem tylko przez Kimusa, można mu ufać pomimo olewającego podejścia do wymian.
Podpisuje się pod Nalesniczkiem, przydali by się nowi wymiennicy.
Zarexoholik?
01-11-2012, 17:56
Oczywiście, że Sciex. Tylko u niego się wymieniam i tylko u niego będę się wymieniać, innym nie ufam. : [
Sciex, ponieważ jest mase czasu w grze/na komputerze i robi to najzwinniej i najbardziej profesjonalnie!
Mr$ Quean
01-11-2012, 18:10
Tak jak wyżej Sciex :) < szybkie i profesionalne wymiany, ale Kimus też przyzwoicie wypełnia swoje obowiązki.
Co do nowych wymienników myślę, że powinni pomyśleć nad przyjęciem 1 max 2 osób bo często zdaża się, że czekają ludzie na wymiennika pare h
Proste ze sciex;] reszta moze sie uczyc od niego jak szybko robic wymiany
Sasha Rookslayer
01-11-2012, 18:18
Oczywiście, że Sciex. Tyle razy już mnie wymienił, oraz za tyle, że ohoho. Na prawdę człowiek godny zaufania. Polać mu!
#Lordzik#
01-11-2012, 18:20
Elo breko raz dwa. Scieks bikos of Compot uważa tak a nie inaczej. Elton Dżon.
Patryś "rzondzi" !
Iron Killer
01-11-2012, 18:28
Sciex i Xixe. Niby na razie nie trzeba wymienników, ale za ... miesiąc:confused: trzeba będzie z 2 nowych jak zwykle :D
Oczywiście, że Sciex. Wielokrotnie przeprowadzałem wymiany przez niego i polecam.
Kimus The Master
01-11-2012, 18:39
Wybieram Sciex'a bo kiedy nie byłem wymiennikiem wymiany przeprowadzalem wlasnie u niego
Najlepszy i najszybszy wymiennik, to oczywiście "Kimus Druid"! Często online, szybko oraz sprawnie przeprowadza wymiany. Jak wymieniać to tylko u Niego! Wręcz kocham go za to co robi!
PS. Powinien dostać namelocka! Jego nick, kończy się na SS-co oznacza SSman! Oraz robi sobie własny barak ala Auschwitz w swoim domku! NAMELOCK JAK NIC, GDYŻ JESTEM ŻYDEM I MNIE TO OBRAŻA!
Lagga v3
01-11-2012, 19:07
oczywiście , że sciex . Według mnie nie potrzeba innych wymienników.
Klaudysiaa :)
01-11-2012, 19:22
Najlepszym wymiennikiem według mnie jest Sciex. Polecam :).
.LOGEST.
01-11-2012, 20:02
Zaznaczyłem sciexa, ale jakby się dało to jeszcze precka bym wybrał
Shakur Shooter !!!
01-11-2012, 20:07
Benn najbardziej pewny był ale szkoda że teraz niegra on najbardzie ogarniety jest i spoko
adrian0093
01-11-2012, 20:08
Tylko i wyłącznie Precision. Nikogo więcej nie potrzeba.
Armianin
01-11-2012, 20:19
Precision oraz Sciex. Tylko u nich się wymieniam.
Kiedyś wybrałbym Precisionka, ale na dzisiejsza date jest to oczywiscie SCIEX, sprawnie, szybko, bezbolesnie, polecam :)
Kimuss Pewny i szybki XD Polecam
kimus druid !! szybko sprawnie bez zbednego gadania :D
Xeics to debeściak w tym fachu, wymienia tak szybko, że raz o mało mnie nie wyrzuciło z shaman bootsów z wrażenia. Keep it goin' biatch!
Jak dla mnie to Precision jest najlepszym wymiennikiem dlatego oddaje na niego glos oraz dziekuje za oddane glosy na mnie:)
Sciex , Lukas dwie osoby najbardziej zaufane moim zdaniem. Dawalem im wiele kasy i wszystko bylo oke!
Nowi wymiennicy? tak. Ostatnio potrzebowalem wymiany i czekalem z tydzien czasu.
Rekrut_xD
02-11-2012, 17:25
No według mnie to Lukas i Kimuss nikt więcej :D
'Boonek'
02-11-2012, 17:36
prec najlepszy xdd jak wymiana to tylko do niego :[
TyruS aka Tyr'ek XD
02-11-2012, 22:10
Prostą sprawą jest, że osoby które lepiej znają któregoś z wymienników zagłosują własnie na niego, bo nie mieli okazji wymieniać u innych, bo wolą zostać przy tym jednym. Boonek zaznaczył precka, bo z sciexem ma kose, moglbym jeszcze wymieniać ludzi, którzy są w podobnej sytuacji, ale to nie ma najwiekszego sensu. Tak czy owak, Xeics jest najlepszym wymiennikiem. Nie jestem stronniczy, ale patrząc na perspektywe czasu, oraz na liczbę komentarzy w tematach wymienników Sciex bije ich wszystkich na łeb. Wymieniałem u innych wymienników, ale jak wiadomo, sciexa znam lepiej i jest mi wygodniej, mimo wszystko nie twierdze, ze reszta wymienników jest kiepska, bo wszyscy swoją rolę spełniają jaknajbardziej sumiennie, dokładnie, szybko. Aczkolwiek tak jak napisałem Sciex top1, wymiany dokonuje najszybciej, dlatego też można nazwać go najlepszym? Bo wg. mnie nie ma innego wyznacznika (najszybciej), który określiłby który wymiennik jest de best :o
Iron Killer
02-11-2012, 22:44
ale patrząc na perspektywe czasu, oraz na liczbę komentarzy w tematach wymienników Sciex bije ich wszystkich na łeb Sciex top1
Sciex top1
Z tego co pamiętam to Haat miał najwięcej komentarzy, wiem że teraz nie wymienia, ale pragnę to podkreślić
@top
Sciex i Kimus
Sciengz Precizion bo reszty nie lubię a w ogóle ten dzieciak Benn wymienia kiedykolwiek?: O
#edit
a sorki zagłosowałem na dwóch bo nie przeczytałem pierwszego posta XD sory kazeg :(
Według mnie Sciex jest najlepszym wymiennikiem - ma on prawie najdłuższy staż i nadal się nie poddaje w wymianach (Precision ma najdłuższy staż ale jemu brakuje czasu na takie sprawy), lecz on sam nie wystarcza, a inni wymiennicy nie dają rady bo jak wiadomo każdy ma prywatne życie więc proponuje również zorganizować nową rekrutacje.
Bardzo sprawnie 0 problemów gorąco polecam wymiennika Kimuss Druid !
Wnorekkk
06-11-2012, 19:03
W większości wymian pomagał mi Sciex, więc to na niego leci mój głos.
First Capitan Rook
06-11-2012, 21:49
Jeżeli miałbym wybierać dzisiaj to bym wybrał wyłacznie Sciexa choć Kimus jako nowy wymiennik sprawdza się super choć od paru dni jest zupełnie off.
Mój Głos SCIEX
Lord Morgan.
11-11-2012, 13:01
Robilem wymiane przez Kimus to byla moja pierwsza wymiana i jestem bardzo zadowolony jestli bede mial robic jakies wymiany to tylko przez niego polecam :)
Sciex !
Kimus mi nie podpadł do gustu , nie wiem dlaczego go tak każdy chwali , przy wymianie main rook , narzekał że to wszystko długo trwać , że fast itp..
Sorc Aka Siochacz
12-11-2012, 19:42
Troche wymian u Kimusia i Xeics'a miałem i jestem zadowolony
Dobrze wymieniają gorąco polecam :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.