View Full Version : [Forum] [Moderatorzy] Kogo powinni zmieni??
Sernick Knight
01-11-2012, 13:53
Tak sobie przed chwilą przemyślałem pewną sprawę i zauważyłem że jest parę osób którzy mają jakąś tam pozycje na forum, ale kompletnie nic już tutaj nie działają, więc wydaje mi się że powinni wylecieć a w ich miejsce Administracja powinna dać innych, którzy by coś robili, starali się by było tutaj lepiej, bo jak wiadomo jest bardzo kiepsko... Lista moderatorów forum:
1. Bleyn
2. Crayon
3. Eklerq
4. Heaven
5. Krsix
6. Splaxor
7. Veto
8. Week
+ w sondzie jak zagłosujecie to proszę się wypowiedzieć, każda osoba która zagłosuje i nie wypowie się na ten temat, zostanie zgłoszona i mam nadzieje że nagrodzona warnem...
#
jak dla mnie nie widać już w ogóle Crayona i Veto, ich można by było wymienić...
Bleyn - Więcej czasu poświęca grze niż forum, na forum wchodzi ogarniać skargi/zgłoszenia i tym aktualnie się zajmuje.
Crayon - Ten stary wyjadacz wchodzi raz na miesiąc [jak nie 2 heh] Chyba ostro wziął się za kariere grajka :P
Eklerq - Ostatnie miesiące rzadko bywał na forumeku, lecz ostatnimi czasy jakoś częściej go widuje :P
Heaven - To samo co Crayon :P
Krsix - Tego też dawno nie widziałem
Splaxor - Więcej czasu spędza banując w grze, możecie go spotkać na koncie Sayto.
Veto - Ten to dawno powinien zmienić kolor na fiolet z rangą VIP.
Week- Mój faworty pod każdym względem. Dałbym mu ponownie szanse jako GM. + Potrzebna mu aktualizacja do wersji 6.6.6. bo stara wersja warnuje za 'fri'.
#t
Tak, o.
.Animal.
01-11-2012, 14:22
Veto - Ten to dawno powinien zmienić kolor na fiolet z rangą VIP.x2
3. Eklerq
4. Heaven
5. Krsix
6. Splaxor
7. Veto
jak dla mnie te osoby powinny dostac vipow jedynie bo od dawna ich nie widze na forumie
Jeden moderator wykazal sie swoja inteligencja i tworczoscia - do mnie to nie przemawia, a wrecz przeciwnie; jest to przyklad jak nie powinien sie zachowywac moderator... Owszem, powinna to byc osoba energiczna, z humorem itd, ale w pewnych kwestiach trzeba byc powaznym i ogarnietym.
PS. Nie karmic troll'a.
~#*Nalesniczek Zla*#~
01-11-2012, 14:37
Crayon - Wchodzi na forum bardzo ale to bardzo rzadko.
Heaven - Dokładnie ten to samo ;(
Krsix - Pierwszy raz o nim słyszę ;(
Veto - A ten to już dawno powinien zostać usunięty.
Crayon - Fajna osoba, ale zdecydowanie za rzadko
Heaven - Czasem go widuję
Krsix - Oskar, sory, ale jesteś tu na najgorszym miejscu :D
Veto - Veto jak to Veto, LoL!
Rekrut_xD
01-11-2012, 16:16
Bleyn zajmuje się dużo w grze. Week na forum a reszte powinni wymienić.
'Boonek'
01-11-2012, 16:26
Crayon - juz dawno go tu nie ma
Splaxor - Bo to rl adasika, adasik z jihadu co oznacza ze nie jest obiektywny w swoich decyzjach co dalo sie zobaczyc juz wiele razy
Veto - tak jak crayon
Shakur Shooter !!!
01-11-2012, 16:27
Week i Bleyn bo zamykaja tematy niewygodne dla ekipy i veto bo nic nierobi
John Cena
01-11-2012, 16:33
Dla mnie Veto i Krisix mbo ich tu nie widuję tak jak kiedyś
Armianin
01-11-2012, 16:48
Veto oraz Krsix
W ogóle ich prawie nie widuje, ani nic nie robią..
Zarexoholik?
01-11-2012, 18:01
Veto - Nic nie robi?
Krisix - Kto to?
Crayon - Nie żyje?
Eklerq - Czasem coś komuś edytuje posta.
Oni są do wymiany.
Mr$ Quean
01-11-2012, 18:18
Mało jestem na tym forum, ale da się zauważyć, że najaktywniejszy jest Week reszty nie widziałem ;o
Splaxor (Sayto) bo twierdzi, ze sam siebie shakowalem XDD
Pozdrowienia ogarze XD
Mario Trollotelli
02-11-2012, 00:03
Bleyn - nie mam zastrzeżeń.
Heaven - dobry mod, chociaż ostatnio coraz rzadziej widać go na forum.
Krsix - nic nie robi, nie wiem po co dostał moda. Zbędny.
Crayon - banuje/wlepia warny tym których nie lubi, poza tym nic nie robi, a ostatnio w ogóle go nie widuję. Zbędny.
Eklerq - to samo co Crayon. Zbędny.
Splaxor - chyba największe nieporozumienie wśród wszystkich moderatorów. Lubi faworyzować kolegów i karać tych których nie lubi. Zbędny.
Veto - ten to już dawno powinien zostać wyjebany, od miesięcy go nie widać. Zbędny.
Week - nie mam zastrzeżeń.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.