Zaloguj się

View Full Version : [Forum] [Moderatorzy] Kogo powinni zmieni??

Sernick Knight
01-11-2012, 13:53
Tak sobie przed chwilą przemyślałem pewną sprawę i zauważyłem że jest parę osób którzy mają jakąś tam pozycje na forum, ale kompletnie nic już tutaj nie działają, więc wydaje mi się że powinni wylecieć a w ich miejsce Administracja powinna dać innych, którzy by coś robili, starali się by było tutaj lepiej, bo jak wiadomo jest bardzo kiepsko... Lista moderatorów forum:

1. Bleyn
2. Crayon
3. Eklerq
4. Heaven
5. Krsix
6. Splaxor
7. Veto
8. Week

+ w sondzie jak zagłosujecie to proszę się wypowiedzieć, każda osoba która zagłosuje i nie wypowie się na ten temat, zostanie zgłoszona i mam nadzieje że nagrodzona warnem...

#
jak dla mnie nie widać już w ogóle Crayona i Veto, ich można by było wymienić...

KaZeK
01-11-2012, 14:04
Bleyn - Więcej czasu poświęca grze niż forum, na forum wchodzi ogarniać skargi/zgłoszenia i tym aktualnie się zajmuje.
Crayon - Ten stary wyjadacz wchodzi raz na miesiąc [jak nie 2 heh] Chyba ostro wziął się za kariere grajka :P
Eklerq - Ostatnie miesiące rzadko bywał na forumeku, lecz ostatnimi czasy jakoś częściej go widuje :P
Heaven - To samo co Crayon :P
Krsix - Tego też dawno nie widziałem
Splaxor - Więcej czasu spędza banując w grze, możecie go spotkać na koncie Sayto.
Veto - Ten to dawno powinien zmienić kolor na fiolet z rangą VIP.
Week- Mój faworty pod każdym względem. Dałbym mu ponownie szanse jako GM. + Potrzebna mu aktualizacja do wersji 6.6.6. bo stara wersja warnuje za 'fri'.

#t
Tak, o.

.Animal.
01-11-2012, 14:22
Veto - Ten to dawno powinien zmienić kolor na fiolet z rangą VIP.x2

Kacper
01-11-2012, 14:26
3. Eklerq
4. Heaven
5. Krsix
6. Splaxor
7. Veto
jak dla mnie te osoby powinny dostac vipow jedynie bo od dawna ich nie widze na forumie

Magik
01-11-2012, 14:34
Jeden moderator wykazal sie swoja inteligencja i tworczoscia - do mnie to nie przemawia, a wrecz przeciwnie; jest to przyklad jak nie powinien sie zachowywac moderator... Owszem, powinna to byc osoba energiczna, z humorem itd, ale w pewnych kwestiach trzeba byc powaznym i ogarnietym.

PS. Nie karmic troll'a.

~#*Nalesniczek Zla*#~
01-11-2012, 14:37
Crayon - Wchodzi na forum bardzo ale to bardzo rzadko.
Heaven - Dokładnie ten to samo ;(
Krsix - Pierwszy raz o nim słyszę ;(
Veto - A ten to już dawno powinien zostać usunięty.

Demon
01-11-2012, 15:12
Crayon - Fajna osoba, ale zdecydowanie za rzadko
Heaven - Czasem go widuję
Krsix - Oskar, sory, ale jesteś tu na najgorszym miejscu :D
Veto - Veto jak to Veto, LoL!

Rekrut_xD
01-11-2012, 16:16
Bleyn zajmuje się dużo w grze. Week na forum a reszte powinni wymienić.

'Boonek'
01-11-2012, 16:26
Crayon - juz dawno go tu nie ma
Splaxor - Bo to rl adasika, adasik z jihadu co oznacza ze nie jest obiektywny w swoich decyzjach co dalo sie zobaczyc juz wiele razy
Veto - tak jak crayon

Shakur Shooter !!!
01-11-2012, 16:27
Week i Bleyn bo zamykaja tematy niewygodne dla ekipy i veto bo nic nierobi

John Cena
01-11-2012, 16:33
Dla mnie Veto i Krisix mbo ich tu nie widuję tak jak kiedyś

Armianin
01-11-2012, 16:48
Veto oraz Krsix
W ogóle ich prawie nie widuje, ani nic nie robią..

Zarexoholik?
01-11-2012, 18:01
Veto - Nic nie robi?
Krisix - Kto to?
Crayon - Nie żyje?
Eklerq - Czasem coś komuś edytuje posta.

Oni są do wymiany.

Mr$ Quean
01-11-2012, 18:18
Mało jestem na tym forum, ale da się zauważyć, że najaktywniejszy jest Week reszty nie widziałem ;o

'AraB
01-11-2012, 19:43
Splaxor (Sayto) bo twierdzi, ze sam siebie shakowalem XDD
Pozdrowienia ogarze XD

Mario Trollotelli
02-11-2012, 00:03
Bleyn - nie mam zastrzeżeń.
Heaven - dobry mod, chociaż ostatnio coraz rzadziej widać go na forum.
Krsix - nic nie robi, nie wiem po co dostał moda. Zbędny.
Crayon - banuje/wlepia warny tym których nie lubi, poza tym nic nie robi, a ostatnio w ogóle go nie widuję. Zbędny.
Eklerq - to samo co Crayon. Zbędny.
Splaxor - chyba największe nieporozumienie wśród wszystkich moderatorów. Lubi faworyzować kolegów i karać tych których nie lubi. Zbędny.
Veto - ten to już dawno powinien zostać wyjebany, od miesięcy go nie widać. Zbędny.
Week - nie mam zastrzeżeń.