View Full Version : Pih - Dowód rzeczowy numer 3
"Tak mało czasu" to pierwszy singiel promujący trzecią część trylogii Piha "Dowód Rzeczowy". Krążek z numerem „3", podobnie jak poprzednie części, ukaże się nakładem wytwórni Step Records.
SINGIEL
LiZxJAwuhm4
jest ktoś na forum w stanie strawić jego głoś? :D masakra, ale w fajną strone uderza :)
Τettmeier
03-11-2012, 21:32
Ja jestem :) Swojego czasu mój ulubiony MC. Singiel wgniata w fotel, czego nie spodziewałem się po numerach na DR2(nie jaram sie zbytnio płytką, 2 kawałki są zajebiste a reszta nijaka). Jeśli reszta ma być taka jak to - propsuję w ciemno. :)
Mój kolega również strasznie narzeka na jego głos, mi on tak nie przeszkadza :) kawałek w miarę
Ryśku xD
04-11-2012, 12:51
No czekam na 3 edycje albumu piha ale jedynka była dla mnie najlepsza a dwójka średnia.
Zobaczymy co pokaże w 3 :)
3 płyta o niczym. lajty.
nie trawie jego głosu.
Tylko najlepszy GM 8.42 <3 Kocha <3 jego głos...
Płyta pewnie będzie słaba jak poprzednie, ten kawałek, który dałeś akurat jest wporzo :)
Jedyny kawałek, który mi się jego podoba, to :
OR8HjDqKRJA
Τettmeier
04-11-2012, 14:24
3 płyta o niczym. lajty.
nie trawie jego głosu.
Nomnom, o niczym. Czas, zgniłych sumień cmentarz, Słowo Boże, Biegnij, nie oglądaj się, Czas patriotów, Puszka pandory, zasznurowane usta.. To kawałki o niczym? Cisną się na usta, jeśli je przesłuchałeś i nadal tak uważasz to naprawdę Cię nie rozumiem. Ja wiem, ze można mieć swoje zdanie na temat płyty lub kawałków ale niekoniecznie zaraz argument 'o niczym' bo nie masz racji, wielu ludzi go słucha i znajduje jakiś przekaz, nazwy które podałem są bardzo popularne
Xienus o.O
04-11-2012, 14:30
a jak dla mnie to on ma własnie najlepszy głos z polskich raperów ;/
no i jeszcze Fokus i Sokół dają rade.
płytkę kupuje w ciemno... jak poprzednie dowody...
Pan Cwelasz
04-11-2012, 16:26
a jak dla mnie to on ma własnie najlepszy głos z polskich raperów ;/
no i jeszcze Fokus i Sokół dają rade.
płytkę kupuje w ciemno... jak poprzednie dowody...
podbijam czeczena wojtek sokol prosto i fokus na propsie co do picha to mam mieszane uczucia
elo elo rpk rtv bonus agd elo elo prosto
kawałek lajtowy, słuchalny, z piha to dr 1 i ze 3 kawałki podobały mi się z dr2
Zarexoholik?
04-11-2012, 20:05
I jak ten kawałek ma się do nazwy płyty? Prawie się rozkleiłem nowym wizerunkiem piha, serio.
Wieje nudą.
Nomnom, o niczym. Czas, zgniłych sumień cmentarz, Słowo Boże, Biegnij, nie oglądaj się, Czas patriotów, Puszka pandory, zasznurowane usta.. To kawałki o niczym? Cisną się na usta, jeśli je przesłuchałeś i nadal tak uważasz to naprawdę Cię nie rozumiem. Ja wiem, ze można mieć swoje zdanie na temat płyty lub kawałków ale niekoniecznie zaraz argument 'o niczym' bo nie masz racji, wielu ludzi go słucha i znajduje jakiś przekaz, nazwy które podałem są bardzo popularne
Odniosę się i sprawdzę.
Sama nazwa płyty skłoniła mnie to napisania tego ;p
Tak czy siak, myślę, że stary Mehu będzie miał rację
Cały DR2 mi się podobał i z niecierpliwością czekam na DR3 :) A ten kawałek całkiem spoko ;)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.