Zaloguj się

View Full Version : [7.6] Main czy rook?

Fir$t Norixuf
04-11-2012, 04:37
Jak w temacie :)
Wolicie grać na rooku czy mainie?;)

Gdzie wam się ciekawiej gra i gdzie według was szybciej wbija się lvle?;)

Gdzie lepiej zarobi się kase ? :)

Ja osobiście wolę grać na Mainie, ponieważ i popkować można,fragi się przydają gdy ktoś wpadnie na resp nie jest tak nudno jak na rooku.

Zii Baba
04-11-2012, 07:15
Szybciej wbija lvle... To chyba oczywiste, ze na main ? :confused::confused:
Graj gdzie chcesz... Na rooku wbijesz 50lvli i Ci sie znudzi, na main wbijesz 200lvl i tez Ci sie znudzi ;c masz motywacje i ambicje to zapraszam na main, bo w tych czasach ciezko tam bywa. Co do rooka... Znudzi Ci sie, chyba, ze masz z 5kg pampy to bedziesz napierdalac jak Fszowski ;]

Rekrut_xD
04-11-2012, 09:21
Main. Dość szybko lvl idzie i fajna a zabawa w pvp jest :D Rook jest trochę nudny.

~#*Nalesniczek Zla*#~
04-11-2012, 09:55
Szybciej poziomy zdobywa się na mainie.
Więcej niestety zarabia się na roku.
Main jest ciekawszy jest więcej monsterów i to pvp.
Rook jest monotonny ,tylko exp exp exp , lecz poznaje się tam o wiele bardziej ogarnięte osoby niż na mainie ;)

Joogi
04-11-2012, 12:27
Jak kolega wyzej, szybciej wbijesz level na mainie, lecz jesli chodzi o kase to na wyzszym levelu szybciej zarobisz na rooku potem ta kase mozesz wymienic za kase na main :)
Ja osobiscie sam wole grac na rooku, nie ma tloku, nie ma tylu debili z pokupowanymi charami, jest troche ogarnietych ludzi i mozna spokojnie pogadac, nie wiem po prostu atmosfera jest inna :D sam jak bedzie jakas okazja na chara na rooku to kupie, bo aktualnie sie cisne na mainie :)

#Zarex
czepiasz sie szczegolow, chodzilo mi o dzieci ktore kupuja chary za zl ;o

Sasha Rookslayer
04-11-2012, 13:12
Osobiście wolę grać na Rook'u..
Wiadome jest to, że szybciej levele wbija się na Main'ie.
Kase zarabia się na Rooku, jeżeli masz duży poziom 400/600.

Również zgodzę się z tobą, że Rook jest monotonny, bo tylko trzeba expić, expić i jeszcze raz expić.
Jak już wcześniej napisałem, bardziej wolę grać na Rook'u.

KaZeK
04-11-2012, 15:09
Rook jest dla ludzi którzy nie lubią ściskać się na respach z neosami (choć nawet na rooku to się zdarza) i spokojnie pograć. Main jest dla ludzi o mocnych nerwach i posiadających dużo wolnego czasu (i fragów ;))

Osobiście wolałem grać na mainie, gdyż lubiłem popekować z moimi ziombelami z Jihadu :cool:

Zarexoholik?
04-11-2012, 16:11
Ja osobiscie sam wole grac na rooku, nie ma tloku, nie ma tylu debili z pokupowanymi charami

sam jak bedzie jakas okazja na chara na rooku to kupie

:confused:

#topic

Kasę to się zarabia na mainie jak tylko się dobrze wyexpisz. Dziennie można po kilkadziesiąt kcc wyciągnąć. Można popekować, a nie zamulić na samym expieniu - cały rookgard.

Tirell
04-11-2012, 16:59
@Up
Wiadomo ze jak sie ma na mainie postac 2500lvl + to łatwo i duzo sie zarabia na takich wardach ,apo itp
To samo na rooku... 400 lvl i kasy jak lodu

Mr$ Quean
04-11-2012, 18:07
Zdecydowanie Main ;] Nudzi Ci się expienie to pkujesz, a na ROOK'u oprócz expienia zostaje Ci tylko skillowanie lub siedzenie w dp :O Jednym słowem NUDAAAAAA

ziomus517
06-11-2012, 15:43
Czasami expie na mainie czasami na roku.
Na roku ciężko na 50lvl wyrobic na fruidy i s ringi.
Szmal musze brac z maina ale na rooku tez mozna zarabiac i to wiecej tylko trzeba miec x lvl. na mainie zarobki zaczynają sie od 100lvl

W sumie to Rook i Main fajnie sie gra

'Boonek'
06-11-2012, 18:52
Zdecydowanie main, myslalem ze jak hajta kupie na rooku to bedzie spoko, ale nie ma co sie oszukiwac, rook jest dla zamulonych ludzi :confused:

First Capitan Rook
06-11-2012, 21:52
ZAREKS TWOIM SUPER RPKIEM ZA STARYCH CZASÓW NA 100% wiecej nie wyciągnąłeś niż ja moim ROOKMANEM. ZDECYDOWANIE ROOKGARD NA MAINIE AKTUALNIE 90% allegro.

pendulum
06-11-2012, 22:16
main. jak bym mial grac na rooku to juz bym wolal grac na rl, bo to praktycznie to samo.

adrian0093
06-11-2012, 22:33
Zdecydowanie main. Rook jest dla zamulonych ludzi, którzy nie mają nic związane z pvp. Jak się nie ogarnia maina to warto pograć na rooku.

Mr Fsza
06-11-2012, 22:37
to chyba oczywiste, że rook jest lepszy nie z tego powodu, że gram na rookgardzie ale z tego, iż nie trzeba cały czas pić tej cholernej many a do tego bić z czarów to troszkę nudne jak dla mnie wiem bo grałem na mainie też zresztą początki z APO ;).

na rooku kliknie w potworka by go postać biła i mogę pisać , oglądać a nawet na sek być afk ;).

Rekrut_xD
06-11-2012, 22:50
to chyba oczywiste, że rook jest lepszy nie z tego powodu, że gram na rookgardzie ale z tego, iż nie trzeba cały czas pić tej cholernej many a do tego bić z czarów to troszkę nudne jak dla mnie wiem bo grałem na mainie też zresztą początki z APO ;).

na rooku kliknie w potworka by go postać biła i mogę pisać , oglądać a nawet na sek być afk ;).

A stanie i patrzenie jak bije z miecza to nie nudne? Weź ogarnij.
Oczywiście main. Zabawa w pvp i w ogóle.

Carmell
07-11-2012, 13:31
Zdecydowanie Main , pvp to jest to , dodatkowo ciekawe questy , taski itp.