PDA

View Full Version : Dres czy garnitur a mo?e koszula i jeansy?;)

Fir$t Norixuf
04-11-2012, 04:40
Pytanie do was :)

Jak wolicie się ubierać? Luźno w dresach czy garnitur elegancko ? :)
A może Koszula i Jeansy?:)

Ja preferuje dresy od małego :) I nie widzi mi się zmieniać :) Swobodnie się czuje :)
EDIT.
Boonek dla wieśniaków dresy ta? Nie oceniaj po wyglądzie ;) Dresy są luźne i jak kto chce to śmiga :)

Zii Baba
04-11-2012, 07:18
Dres/jakies stare zjechane jeansy i mozna sie bujac. Aha i tylko biale skarpetki :cool:madafaka

Pan Cwelasz
04-11-2012, 10:37
dzinsy i koszula standardowo, dresy są dla wiesniaków :D

Demon
04-11-2012, 10:40
dzinsy i koszula standardowo, dresy są dla wiesniaków :D
+ air maxy & snapback, witamy 2012 :D :D!

zależy jaka okazja, ale faktycznie, czasem fajnie jest się ubrać 'galowo'! pamiętajcie o białych skarpet do luźnych ubrań, ale do garnituru broń boże!

Ryśku xD
04-11-2012, 10:41
W domu i po osiedlu chodzę w dresach bo są najwygodniejsze ;)
Do pracy w dzinsach i w koszuli a co garnituru ostatni raz go miałem na sobie na bierzmowaniu i nienawidzę w tym czymś chodzić. :rolleyes:

^Gpiotras~
04-11-2012, 10:51
Jeansy + bluza jakaś, zawsze spoko.

Janush
04-11-2012, 10:58
Jeansy i koszula no i oczywiście białe skiepy :D w dresach jakoś wstyd mi chodzić ;s

Niuchacz
04-11-2012, 11:43
jeansy, bluza i skyline'y i lecimy na miasto

KaZeK
04-11-2012, 11:45
Koszulka + jeansy. Za małolata woziłem się w dresie chyba jak każdy. Garnitur tylko na specjalne okazje.

Week
04-11-2012, 12:00
Jeansy baggy, koszulka jakaś luźna, fullcap + jakieś buciki :D

Kacper
04-11-2012, 12:09
Bardzo różnie. To zależy jak mam ochotę się ubrać, jednak najczęściej są to jeansy, luźna koszulka, bluza, air maxy :> Dresy zdarza mi się założyć do szkoły itd. ale to rzadko. Dresy jednak zawsze na osiedlu i w domu.

Joogi
04-11-2012, 12:34
koszulka + bluza z zamkiem, rurki, adki albo nike dunki :) i tak codziennie :D chyba ze czasem jakis sweter/koszula dojdzie ;D

#Down
sam jestes pizda, lubie takie spodnie i jest mi wygodnie wiec w czym problem? :0

#Zarex
he he he zarcik sie trzyma widze XDD

Rekrut_xD
04-11-2012, 13:14
Up
jak Ty w rurkach chodzisz to jesteś pi***:)

Tak to dresy. na okazję jeansy koszula lub garniak.

Savater
04-11-2012, 13:26
Jakoś nie lubię chodzić w jeansach. Na ogól chodzę w dresach. Dla mnie liczy się wygoda xd. Jeżeli do kościoła, do rodziny czy do kogoś w odwiedziny to jeansy xd

Zarexoholik?
04-11-2012, 13:38
koszulka + bluza z zamkiem, rurki, adki albo nike dunki :) i tak codziennie :D chyba ze czasem jakis sweter/koszula dojdzie ;D

#Down
sam jestes pizda, lubie takie spodnie i jest mi wygodnie wiec w czym problem? :0

W tym, że rurki-kalesony nosi się w zimę, pod spodniami.

#topic

Dresy bawełniane/jeansy + luźne bluzy/koszulki.

_woto_
04-11-2012, 14:18
jeansy i koszulka + bluza zwykla do tego jakies butki i tyle, nie lubie koszul, rurek itp.

'Oxidosis'
04-11-2012, 16:59
Ja preferuję ładne spodnie, zazwyczaj zwężane ( nie rurki ), do tego jakiś ładny sweter. Czasami ubieram koszule, czasami zwykłe jeansy + koszula. Bluz mam sporo, ale rzadko zakładam. W dresach nie chodze, ale lubie ubierać się ''na sportowo'' w wakacje :D

Mr$ Quean
04-11-2012, 18:13
Garnitur to tylko na jakieś mega okazje bo po prostu nienawidze tego typu ubrania. Po domu jakieś dresy, w miejsca publiczne jeansy + bluza/koszula

Faamous
04-11-2012, 20:54
Osobiscie lubie nosic dresy, dobrze sie w nich czuje :). Jednak najlepszy zestaw dla mnie to Baggy + Air Max'y i t-shirt, mozna sie bujac do szkoly, itp. Ale jak juz jakas okazja typu wesele, chrzest i tym podobne to oczywiscie garnitur.

Pozdrawiam :)

Soi
04-11-2012, 22:01
Koszula (nie koszulka) + jeansy+ conversy.

Adasik
04-11-2012, 22:52
Na co dzień jeansy + luźna bluza/jakiś pulloverek. Odświętnie czy tam na jakieś urodziny to oczywiście jakaś koszula, a imprezy typu wesela to rzecz jasna garniak :)

Τettmeier
06-11-2012, 16:02
Ja preferuję ładne spodnie, zazwyczaj zwężane ( nie rurki ), do tego jakiś ładny sweter. Czasami ubieram koszule, czasami zwykłe jeansy + koszula. Bluz mam sporo, ale rzadko zakładam. W dresach nie chodze, ale lubie ubierać się ''na sportowo'' w wakacje :D

Podobnie u mnie. Kompletnie zmieniłem styl przez ostatnie półtora roku, wcześniej w dresach latałem. Tylko preferuję rureczki :D (koniecznie niski stan) Buty obowiązkowo niskie .. swetersy i tak dalej ;) btw: apropo ciuchów muszę sobie jakiś elegancki szaliczek kupić xD
Impreza obowiązkowo koszula. To samo do kościoła + jeszcze spodnie od garniaczka, jak jest cieplej to garnitur w niedzielę też mi sie zdarzało w tym roku ubierać ;)

elmO.
06-11-2012, 18:47
Full Cap, El Polako [Bluza&Koszulka] Baggy, i Maxy..

Ew. Koszula [luźna], Czarne Albo Błękitne spodnie, Maxy do tego ew Full Cap ;)

'Boonek'
06-11-2012, 18:54
dresy są dla wiesniaków :D

Podbijam

#t Dzinsy i koszula i jest spoko :cool:

Ferrum
08-11-2012, 17:42
Koszula w kratę, jeansy, buty. Standard. Od święta garnitur ;)

Sasha Rookslayer
08-11-2012, 17:49
Dresy (bawełna/poliester), oraz jeansy + jakaś polówka do tego Maxy, lub Shoxy. Innych ubrań nie noszę, jakieś rurki, lub koszula w krate:confused: - ubrania dla pajaców - moje zdanie. Garnitur noszę na jakieś ważne spotkania, egaminy itd :).

Merranus <3
08-11-2012, 19:48
Oczywiście Dresiki czasami można ubrać Jeans + koszulke i jakieś adidasy oO
nie każdy dres musi być zły jeżeli uważacie ,że w dresach chodzą cwaniaki itp

Kadrowy
09-11-2012, 16:34
Garnitur ubieram na jakąś okazję. W dresach chodzę niemal codziennie, bo jest zajebiście luźno i z łatwością komuś można sprzedać buta na ryj. Koszula + jeansy też dobry wybór - na wiosne, lato.

Ci co piszą, że dresy są dla wieśniaków są poyebani :D

PS. "Prawdziwy mężczyzna w rurki się nie mieści".

N-series
09-11-2012, 16:42
mam 2 pary dresów tylko na siłke itp. Nie wiem jak można chodzić w dresach ,wiekszość to albo cwaniaczki albo pokolenie jp. nie wyobrażam sobie iść przez miasto z moja dziewczyną ładnie ubraną a ja w dresach XD
jeansy ,latem 3/4 ,bermudy itp. do tego koszulka , albo koszula ,sweter/bluza
buty nike nosze
a latem też lubie czasem wskoczyć w spodenki nike , buty jakieś nike : D i koszulka jakaś z pull&beara czy coś : p

Garnitur noszę na jakieś ważne spotkania, egaminy itd .

chyba spotkania sprawie kupna kcc

zmieniają , niektórzy lubią takie szerokie spodnie i napis stoprocent i placic 200zł za jakieś szamty XD

Faamous
09-11-2012, 19:50
mam 2 pary dresów tylko na siłke itp. Nie wiem jak można chodzić w dresach ,wiekszość to albo cwaniaczki albo pokolenie jp. nie wyobrażam sobie iść przez miasto z moja dziewczyną ładnie ubraną a ja w dresach XD
jeansy ,latem 3/4 ,bermudy itp. do tego koszulka , albo koszula ,sweter/bluza
buty nike nosze
a latem też lubie czasem wskoczyć w spodenki nike , buty jakieś nike : D i koszulka jakaś z pull&beara czy coś : p

Tylko, że jak te dresy wyglądają tak jak powinny do tego założysz jakąś ciekawą bluzę koniecznie szeroką tak jak i dresy i ogólnie będziesz wyglądał w tym dobrze, to dlaczego nie można tak iść z dziewczyną przez miasto ? Style się zmieniają, kobieta raczej zwraca uwagę na to jaki jest facet, a nie jak wygląda.

Blood Raven
10-11-2012, 11:40
Po domu dres, na dwór czy gdzieś w odwiedziny to jeansy, koszulka + bluza a na specjalne okazje garnitur.