View Full Version : [Strona] Osobno potwory rook,main
Wiele osób nie wie jakie potworki są dostępne na rookgardzie a na mapie wymaga to sporego szukania więc dlaczego nie zrobić tego osobno tak jak questy,przedmioty.
http://files.tinypic.pl/i/00208/qx5lejhoi9fu_t.jpg (http://www.tinypic.pl/qx5lejhoi9fu)
jestem na tak, ale to czasochłonne i bez przesady, ale wszystkiego nie musimy mieć na tacy :)
Mr$ Quean
04-11-2012, 19:32
Dodanie takiego czegoś oszczędziło by szukania, ale komu będzie chcialo się to robic? :O Już chyba lepiej zapytać na gc, a zapewne jakiś doświadczony gracz rooka odpowie. Ale pomysł dobry więc na TAK
Sasha Rookslayer
04-11-2012, 19:33
Jestem na Tak, ale pierw niech zrobią Aktualizację na Rooku. Zaktualizują Acc Makera, mape oraz inne ważniejsze sprawy, które dotyczą naszego Serwera, lecz pomysł sam w sobie nie jest zły. Na pewno wiele osób skorzystałoby z takiej pomocy.
Kimus The Master
04-11-2012, 19:50
Zagłosuję na TAK ale muszę przyznać, że nie sprawiało mi to nigdy większego problemu.
Jestem na tak lecz bez tego da sie zyc;]
~#*Nalesniczek Zla*#~
04-11-2012, 22:31
Jestem jak najbardziej na tak.
Lecz to pewnie będzie trwało wieczność. Ale przydało by się ;)
nie jest to takie niezbędne .. Szukanie nie boli , trwa to max 2 min .
Jestem na nie .
Zii Baba
06-11-2012, 03:35
Jestem na tak, ale na chwile obecna za priorytet uwazam update, wiec na moje moze zostac to zrobione, ale nie odrazu...
Jestem za. Ale to jednak duzo pracy :(
Zarexoholik?
08-11-2012, 22:25
Tylko, że potwory z rooka są dostępne na mainie, więc? Jaki to ma sens? Jest mnóstwo poradników na forum jeśli chodzi o rookgard, nie sądzę żeby rozdzielenie mobów na stronie głównej było opłacalne.
Rekrut_xD
08-11-2012, 22:37
Bardzo dobry pomysł. Oczywiście, że jestem na tak!
ziomus517
11-11-2012, 12:53
Dobry pomysł to by był
Ogólnie zrobić 2 zakładki main / rook
na mainie to co bylo na roku potwory
Myślę, że to nie jest taki zły pomysł, ponieważ:
- potwory się nie mieszają między main, a rookiem.
- szybsze i łatwe wyszukiwanie potwora z danego pochodzenia.
A podkreślając to albo może, inaczej, zarazem powinno być to wykonane, bo przecież wszędzie rookgaard jest osobno zaznaczany bądź napisane Rookgaard, np. wymienione itemy z rookgaardu niżej znajdują się, więc można byłoby również to oddzielić jako potwory z tym samym sposobem, jestem na tak.
Chyba wiele osób zastanawia się, które są na Main, a które na Wyspie Nowych...
Oczywiście na: TAK
Większość potworów z rooka jest dostępnych także na mainie, więc to bez sensu.
Lord Morgan.
16-11-2012, 02:03
Żeby dzielić to na rook/main jest to zbyt czasochłonne, więc lepiej jest zapytać się jakiegoś doświadczonego gracza, albo napisać na Game-chat. Ekipa ma dużo pracy więc nie zajmie się tym zapewne :)
Merranus <3
18-11-2012, 00:38
Jestem na tak . :) .
również x2 na TAK :D
scimex pallll
20-11-2012, 15:41
Myslicie ze dla ekipy chce sie siedziec kolejne godziny przed komputerem XDD? zeby bylo wam dobrze, a zaskoczyc tutaj musze niektorych, ze nawet tego nie zrobia XDDDDDDDD
Metaxa Grzesiek
20-11-2012, 16:13
Jestem na tak. Wiele razy szukałem jak grałem na apo w czasie nudów pobić coś nowego szukam szukam a później okazało się że jest to na rooku ;/
mitsuhide v100
22-11-2012, 20:20
Jak najbardziej na tak;] Nowi gracze beda wiedziec dokladnie jakie moby sa na rooku a jakie na mainie;]
Świetny pomysł. Będzie prościej szukać potworów:)
#T
Jestem na tak.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.