PDA

View Full Version : Mój filmik motywuj?cy :)

Fir$t Norixuf
05-11-2012, 08:52
Witam, chciałem przedstawić wam mój filmik jaki nagrywałem z myślą o innych aby ich motywować

http://www.youtube.com/watch?v=KZnCLJCLpAY&feature=plcp

Nie jest to mój pierwszy filmik, z tego co pamiętam chyba 6 albo 7

Chciałbym poznać waszą opinie Ćwicze 3 lata bez odżywek, mam specjalną dietę którą przestrzegam
Nie jestem jakimś bykiem ponieważ robię to dla SPORTU nie żeby inni się mnie bali
I powtarzam jeszcze raz : Filmik ten chce aby innych motywował, wielu moich znajomych oglądało i pomógł im ten filmik, zobaczyli że skoro ja mogę to oni też

Dodaję sondę abyście mogli glosować.

Mile widziane reputy :)

EDIT.
DLA WSZYSTKICH KTÓRZY DOPYTUJĄ MNIE O DIETĘ W WIADOMOŚCIACH NAPISAŁEM TEMAT W DZIALE SPORT :) LUBIE POMAGAĆ

Sobi
05-11-2012, 14:22
Stary, co tu dożo mówić ...
Jak na 3 lata ćwiczeń, bez żadnych odżywek to nieźle :)
A co do motywacji ...
Trzeba ruszyć tyłek i zaś zacząć chodzić na siłownię ;P
Powodzenia, ćwicz dalej =]

ps.
++RePuT++

Janush
05-11-2012, 14:57
Gratuluje sukcesów i życzę ich dalszych ale mnie jakoś nie zmotywował ; p

KamilQ
05-11-2012, 15:39
Co za diete stosujesz, droga? Bo ja od stycznia tez mam zamiar cwiczyc tylko potrzebuje dietki, jakas tam mam pod swoja wage ale nie wiem czy dobra :D

#top
Filmik motywujacy :D

KopMordo
05-11-2012, 15:50
Ile masz wzrostu i ile ważysz?

Armianin
05-11-2012, 16:39
No fajny :D..
Leci dla Ciebie reput.

Zarexoholik?
05-11-2012, 17:23
Zaznaczyłem 'TAK ŚREDNIO'. Motywujący może i take, ale ta wstawka z gardą i ogólnie boksem - zbędna.

Faamous
05-11-2012, 21:18
Gratuluje i zycze sukcesów ;)

Tez trenuje, ale skupiam sie raczej nad poprawieniem swojej skocznosci, szybkosci i wydolnosci (pomaga przy bieganiu na boisku) od Stycznia mam zamiar zajac sie treningiem typowo silowym.

Pozdrawiam.

Mr$ Quean
05-11-2012, 21:32
Jeżeli trenujesz bez używek, nie oszukujesz sam siebie to powodzenia Ci życzę bo w dobra drogę idziesz. Co do filmiku jak najbardziej motywuje.

KopMordo
05-11-2012, 23:08
Wzrostu mam 172 cm

Jak dla mnie za wcześnie zacząłeś trenować... nie wiem czy jeszcze urośniesz.

Co do sylwetki jest spoko.

Fir$t Norixuf
06-11-2012, 01:33
Urosnąć niewiem, jednakże nie obciążałem kręgosłupa, jedynie brzuszki, pompki, drążek, ciężarki itp.

scimex pallll
06-11-2012, 07:18
Moglbys opisac mi na pw swoja diete ? Poniewaz tez chodze na silownie, okolo 3 miesiace ;]

@t
Efekt jest bardzo dobry, dobrze ze nie bierzesz odzywek.

Maatinii
06-11-2012, 14:19
@t
Efekt jest bardzo dobry, dobrze ze nie bierzesz odzywek.

Dlaczego dobrze ? Jak by brał białko by był z 2 razy większy :)

Zajebista sprawa takie coś, lepiej trenować niż melanżować. Właśnie się pakuję i lecę na matę ;)