PDA

View Full Version : Pomoc w Shaman quest.

Carmell
06-11-2012, 12:18
Co mam teraz zobić ? O co chodzi dokładniej ? Pomoże ktoś ? Bede wdzieczny :)

12:17 Frurik: Idz, zdobadz wieze! + gdzie sa respy Elf gladiatorow ?

adrian0093
06-11-2012, 17:18
Co masz teraz dokładnie zrobić to nie jestem pewien, ale mogę Ci powiedzieć, że wieża Elf gladiatorów jest na wschód od city, jak przejdziesz przez amazonki - ale to raczej wiesz. Jak przejdziesz przez drzwi na respawn kierujesz się na północ i są to o ile się nie mylę drugie drzwi na północ (ogólnie są trzy wejścia w tym jedno na Elfy Exe~).

Mam nadzieję, że chociaż odrobinę Ci pomogłem.

True & Blue
07-11-2012, 17:36
O ile sie nie myle to masz dokladnie to co ja.
17:32 Frurik: Gratuluje. Udalo Ci sie! Tym razem to ja kaze Ci zdobyc wieze. Niestety nie wiem jak to zrobic. Bedziesz musial sam to odkryc.
17:32 Frurik: Znajdz zaklete drzwi, ktore po uzyciu beda wymagaly czegos od Ciebie. Kule zniszczysz majac przy sobie pieniadze! Duzo pieniedzy!
17:33 Frurik: Idz, zdobadz wieze!

Przylaczam sie do pytania.CO trzeba zrobic dalej?

Mieniu
07-11-2012, 18:29
O ile pamiętam jest to misja w której chodzi o to, że na resp masz wejść bez amuletu, nie możesz mieć sl itp przy sobie inaczej nie przejdziesz przez drzwi... Na respie musisz kliknać w kulę, której zniszczenie kosztuje 3kcc~~ to zależy różnie zabiera z bp.

True & Blue
07-11-2012, 22:56
O ile pamiętam jest to misja w której chodzi o to, że na resp masz wejść bez amuletu, nie możesz mieć sl itp przy sobie inaczej nie przejdziesz przez drzwi... Na respie musisz kliknać w kulę, której zniszczenie kosztuje 3kcc~~ to zależy różnie zabiera z bp.

Boze..ale ktory resp? ktore drzwi?ktora kula? mozesz troche bardziej dokladnie?bo tak to sie nie domyslimy przeciez;/

@
ok juz mi ktos pokazal.

@Carmell
Na 2 pietrze musisz przechodzisz przez drzwi kolo schodow pozniej idziesz na polnocny zachod i tam masz drzwi.Nie mozesz miec amuletow.Ale dziala aol,wez do dp na wszelki wypadek i zaloz gdy wejdziesz przez drzwi bo na gorze jest hard jak nie masz ek;] pozniej masz kule na samej gorze.Mi wzielo 2,5kcc