PDA

View Full Version : Critical Hit

Mr Fsza
08-11-2012, 20:39
Co myślicie o tym by Crital Hit w przedmiotach do bicia został usunięty a
można by było dopiero ulepszyć by dodawał możliwość Crital Hita

za jakieś misje bądź opłatę ;).

+1 oczywiście standardowo
ale już na +2 istnieje 30%,że stracimy broń .
I max +2 więcej nie.

Kimus The Master
08-11-2012, 20:48
Jestem na NIE
Skoro dodali już bronie które posiadają w standardzie critical hit więc niech tak już zostanie
o tego typu rzeczach myśli się przed wprowadzeniem zmian...

True & Blue
Fajne by to bylo :) jestem na tak

Demon
pewnie tylko po to, żebyś Ty [czyt. posiadający kasę] mógł wykupić crita +50%, bo uważasz, że 1% do niczego się nie przydaje?

jestem na nie

Sasha Rookslayer
08-11-2012, 20:50
Hmm, pewnie utrudniłoby to grę, oraz nabrałoby motywacji do kupowania/robienia misji na cricital. Santano pisał podobną propozycję:

Witam. Chciałbym Was zapytać co sądzicie o wprowadzeniu na serwer możliwości ulepszania przedmiotów. Chodzi mi o procentowe polepszanie statystyk danego itemu. W ten sposób, np. podczas wykonywania questów byłoby można otrzymać przedmiot taki jak magic longsword +1, blessed shield +2, itd. Dany "+" oznaczałby poziom przedmiotu.

Oczywiście byłyby ograniczenia, wszystko byłoby w granicach zdrowego rozsądku, nie musicie się bać, że zaraz na APO pojawią się UW +666. Wszystko będzie przemyślane.

Macie jakieś sugestie? Ogólnie propozycja Wam się podoba?

Nie daję sondy. Chcę poczytać komentarze, a nie bezmyślne kliknięcia.

http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=101290

Myślę, że byłby to lepsze rozwiązanie, aby dodać criticala za opłatę, lub misję jak napisał Fsza. Ale pewnie jeżeli już to zrobili, to nie poprawią tego xd

Fsza, jestem na tak.

@
Demon, Fszowi chodzi pewnie o to, aby zamiast w broni: daramanian waraxe (Atk:39 Def:15) (Critical:+1%). była broń bez Criticala i jak zrobimy misje/zapłacimy to będziemy mieli critical.

Xzaz!t
Jestem na NIE, jeżeli dodali, to niech zostanie tak jak jest.
Tak jak "kolega wyżej" - nie każdego, na to stać ;)

Już wolałbym, aby zrobili jakieś fajne potworki, zamiast bawić się w criticale :D

Wszystko będzie przemyślane.

Jeżeli byłoby to tak przemyślane, jak UW czy BALANS (ED/MS vs EK)- to ja szczerzę, dziękuje za takie coś...

Mr Fsza
nie tylko raz można by było ulepszać tak jak to jest +1 a nie 50...

http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=101290

coś jak opisał Santano tylko, że to Crital Hit no ale broń też można ulepszyć +1 max + 2.

+1 oczywiśćie standardowo
ale już na +2 istnieje 30%,że stracimy broń .]

#Edit

No tak jak Sasha napisał o to mi właśnie chodzi xD

Ali Baba
08-11-2012, 21:13
Pomysł z mainem beznadziejny!
takie zmiany miałyby sens, żeby gracze mieli maksymalnie po 1k lvl, a nie 3k+ i hity po 1,5k maksymalnie a nie 40k.
Teraz to już za późno, ale na rooku ta propozycja miałaby sens i jak najbardziej jestem za wprowadzeniem jej ale na rooku.

Rozdziel to
critical hilt: main(*), rook(**):
spy report(*)
rabbit present(**)

taki przykład, wtedy sonda ma sens

Carmell
08-11-2012, 21:20
Co myślicie o tym by Crital Hit w przedmiotach do bicia został usunięty a
można by było dopiero ulepszyć by dodawał możliwość Crital Hita

za jakieś misje bądź opłatę ;).

+1 oczywiście standardowo
ale już na +2 istnieje 30%,że stracimy broń .
I max +2 więcej nie.

A co to ***** ? Metin ? JESTEM NA NIE!

Mr$ Quean
08-11-2012, 21:29
Pomysł jak na metinie, ale jestem na Tak. Urozmaiciło by to grę + byłoby ryzyko straty broni :D

Zarexoholik?
08-11-2012, 22:08
Nie po to dodali critical hity, żeby je teraz usuwać. Ciesz się, że w ogóle je dodali, bo mogłoby ich nie być wcale.

Meden
09-11-2012, 22:17
Ulepszanie broni to bez sesu puknij sie w głowe co ty wymyślasz albo idz graj w Lineage 2 tam masz X % ze przy enchantowaniu stracisz broń

Mr Fsza
09-11-2012, 22:28
To nie metin, nie po to dodali by to usuwać no to po co piszecie to samo co jest bez sensu i tak dużo nie wnosicie tutaj oprócz nabicia sobie posta

macie racje cieszcie się,że ogólnie takie dodali

A co wy chcecie ograniczać kasę na tym serverze czy zwiększać

jeśli nie z bronią to rabbit present bo wiadomo d axa to może bić każdy 1 lvl

ziomus517
11-11-2012, 01:31
Fsza powiem tak trochę słaby pomysł bo nie po to wprowadzali żeby teraz usuwać.