Zaloguj się

View Full Version : Narkotyki? nic szkodliwego?

Janush
09-11-2012, 00:14
http://www.youtube.com/watch?v=NItfRtBt6LU

Zapewne już to większość słyszała ale może nie każdy jak dla mnie typ widać ze ogarnięty w temacie. Sama prawda

Xelix
09-11-2012, 13:36
Nie słyszałem tego i polecam każdemu przesłuchanie tego, jak dla mnie facet bardzo dobrze gada.

Daroo :(
09-11-2012, 13:43
ohh juz wiem co w tym bedzie:
koles cpal xx lat sprzedal dom zostawil rodzine lub cos w tym stylu, polowa ludzi z ktorymi cpal nie zyja a druga polowa lezy w szpitalu tylko mu sie udalo cudem przezyc, czyż nie zgadlem?

Tak mówi każdy ćpun, nie wszyscy którzy siegneli po narkotyki zyja tak jak on, to ze byl slaby psychicznie to nie znaczy ze kazdy odrazu bedzie uzalezniony.

Zii Baba
09-11-2012, 14:10
Narkotyki, narkotyki... Chcesz to bierzesz, nie to nie, proste... Ja kiram gibony i jakos dobrze sie czuje, rzekomo marihuana jest narkotykiem, fakt faktem ma podobne dzialanie, ale moim zdaniem to zaden narkotyk, tak samo jak i papierosy...

Crote
09-11-2012, 14:10
a wiecie, że jak za młodziaka jaracie zioło to może się twojej partnerce urodzić dziecko bez ręki?

Zarexoholik?
09-11-2012, 16:20
a wiecie, że jak za młodziaka jaracie zioło to może się twojej partnerce urodzić dziecko bez ręki?

A wiesz, że nawet jak nie jarasz zielska to może urodzić się dziecko bez ręki?

#topic

Każdy [no może nie każdy] ma wybór [w Chinach nie bardzo]. Zresztą jeśli ktoś czegoś chce to jest tylko i wyłącznie jego sprawa.

Kadrowy
09-11-2012, 16:39
Jak wy kur*a pierdol*cie bez sensu...
Palę swoją marysię <domowy ogród> od 5 lat i nie mam żadnych problemów z nauką czy jakieś "dziury w mózgu" :confused:
Ja się nie dziwię, że jeśli ktoś po tym się inaczej zachowuje... Towar w Polsce zawsze był chujowy i będzie - chyba, że ma się swoją hodowlę albo jakiś kumpel ma i można od niego bezpiecznie kupić:) <czystego bez chemii>

unk
09-11-2012, 19:45
typeczek ma bardzo bujna wyobraznie, bo w koncu na osiedlu jest frajerem i kogo on mogl tam znac?

@topic
jak slucham, ze od palenia marihuany jego rzekomo "FRIENDS" (XD) trafiaja do szpitala etc. to sie śmieje, serio... heh to może przez te dziury w mozgu :)
wieksze szkody mogą wyrobic policjanci jak cie spotkaja z pelna samarą niz przez samo palenie :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

@zii baba
papierosy to glupi nalog ;p