View Full Version : Aktualizowac xp na 8?
Jak wyzej aktualizowac xp bo mam orginala to moge za 120zl go pobrac ale nie jestem pewny jakies propozycje czy sie oplaca go brac? z tego co czytalem to niby plynniej chodzi wszystko ;d
wszystko chodzi jak powinno, fajne są te kafelki etc. wystarczy się przyzwyczaić i połapać i będzie ok, mam go na lapku od 2 dni i już mniejwięcej wszystko wiem
Napisz jakiego masz kompa. Jeśli ledwo spełnia wymagania win8 to nie ma co aktualizować. Ogólnie system jest fajny, interfejs jest przejrzysty, łatwo się w nim odnaleźć. Używam 'ósemki' od tygodnia i jestem zadowolony. Problem jest tylko z niektórymi aplikacjami np. DeamonTools Lite, bo narazie nie ma wersji na windows 8, ale to tylko kwestia czasu. Ciekawą funkcją jest to, że 8 ma zintegrowany z systemem obsługę plików .iso [obrazów płyt].
@down
Jaką masz płytę główną, że chcesz zmienić z ddr2 na ddr3? xd
#edit
aa, no to spoko xd
nie no pierw to ja bym musial procka wymienic i do niego dokupic ramy ddr3 bo tera sa ddr2 i sie nie oplaca odkupywac spalonych :D a plyta glowna jest juz pod nowego procka to tylko musze ogarnac ile stoi ;p czas mam do konca stycznia to jeszcze sporo czasu
Jeśli masz taką możliwość, to aktualizuj, naprawdę polecam! Włączanie PC średnio o połowe krótsze, programy szybciej działaja itp.
@Aziel
Wymiana byla na ASRock N68C-GS FX
Jeśli masz taką możliwość, to aktualizuj, naprawdę polecam! Włączanie PC średnio o połowe krótsze, programy szybciej działaja itp.
Zasrasz sobie programami itp to chuja Ci to da heh. Chyba że masz dysk SSD.
#t
Jak masz zamiar kupić nowy procesor/ramy itp to śmiało wykup aktualizacje. Ja osobiście używałbym Windows 8 tylko i wyłącznie w tablecie lub komputerze z dotykowym ekranem (Metro)
Mr$ Quean
09-11-2012, 19:59
Jeżeli masz możliwość wykupienia win8 to rób to bez wahania :D Sam mam zamiar aktualizować swój tylko z biegiem czasu.
Pan Cwelasz
10-11-2012, 07:05
popieram, polecam 8mke komp sie włącza w 6,8444(4) sek.
Tibia dziala plynnie, nie mówiąc o Lolu :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.