Zaloguj się

View Full Version : Lagi na serwerze

.LOGEST.
09-11-2012, 20:10
Lagi s± na serwerze, były dzi¶, były wczoraj i przedwczoraj.
Proszę co¶ z tym zrobić

Faamous
09-11-2012, 20:22
Po co ten płacz?
Masz lagi nie graj, proste. Może to wina twojego internetu, bo ja osobi¶cie lagów nie miałem. Jak to taki wielki problem, to napisz prywatny temat.

Btw, czy lagi czy nie, to i tak padasz :)): *

#Logest
1. Jakeis ss'y ?
2. Naucz sie edytować posty.

Week
09-11-2012, 20:28
Również nie odczułem żadnych lagów na serwerze, może to wina Twojego internetu, a może nawet jego brak :D

.LOGEST.
09-11-2012, 20:46
Po co ten płacz?
Masz lagi nie graj, proste. Może to wina twojego internetu, bo ja osobi¶cie lagów nie miałem. Jak to taki wielki problem, to napisz prywatny temat.

Btw, czy lagi czy nie, to i tak padasz :)): *

1. Tak, padam 700ms od Twojego 1200ek, ale nie płaczę, bo zabijasz mnie na fragi XD
2. Gdyby to była wina mojego internetu nie zakładałbym bezmy¶lnie tematu na forum. Sprawdziłem. Nie tylko ja skarżę się na lagi.
Nie występuj± one cały czas. Głównie wieczorami, między innymi teraz.

Abu Hamza al Muhadzir: psyhol Abu Hamza al Muhadzir: masz lagi? Mystic Healing: KAzdy ma xD Psyhol: Cos tam sa

*Rinson
Nie ma za co, spamowałem rrv 2 charami :(, jest tak od co najmniej 2 dni.

Rinson
09-11-2012, 20:50
Rzeczywi¶cie jest wydłużony czas logowania się na serwer i to o do¶ć dużo. Dostałem również sygnał, że na serwerze od kilku dni w godzinach wieczornych występuj± laggi, przez co gracze padaj± i trac± przy tym lvl.
Wszedłem, i rzeczywi¶cie problem występuje. Napisałem już w tej sprawie do Mortiisa.
Graczom przed restartem również ukazał się komunikat:

Problem z występujacymi laggami został zgłoszony. Bardzo przepraszamy wszystkich graczy, postaramy się wykryć i wyeliminowac problem.