View Full Version : RL FOTO v3 - TRIAL VERSION
lecimy z trialem, żeby nie było już takiego spamu, finalna wersja w środę~
Ug5KUc5m2F0
miłego oglądania, pozdrawiamy!
Kimus The Master
11-11-2012, 19:30
Całkiem spoko, że wam się chce robić takie pierdoły..
GZ
Sasha Rookslayer
11-11-2012, 19:32
Filmik super, muzyka do filmu również dobra.
Dobre poker fejsy niektórzy mają, a w szczególności Zareks XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
P.S
Bleyn, dobrego masz bica :D
Blood Raven
11-11-2012, 19:34
Haha, filmik wyjebany w kosmos muzyka dobrze dobrana :D
Muzyczka dobrze, a myslalem ze wstawisz moje jedno + drugie z Xaynem, ale moze tak byc jak jest ; d Dobrze popatrzec na niektore mordeczki w porownaniu z ostatnim RL FOTO (:
Τettmeier
11-11-2012, 19:39
Kazek co sie zmienił trolololo
#Lordzik#
11-11-2012, 19:41
Kazek się na kopalni nie goli mój ziombel ;]. Niektórzy zdjęcia z tak daleka, że buźki nie widać :/.
Ogólnie na +.
Boże Demon ! <3 Szarpał bym XD !
ofc. elegancko :)
Krystian'ek
11-11-2012, 19:45
Odpowiednia muzyka jak na niektóre zdjęcia patrze to mi się śmiać chce, ale trudno ! Dobra robota !!!
oczywiście końcówka najlepsza :)
Chodź to ostanie "a" w Zrazik pojawia się i całość znika
adrian0093
11-11-2012, 19:50
Jak sobie oglądałem to zapisywałem nicki do notatnika i teraz chętnie skomentuję XD!
Adrian0093 - failure compilation
Bleyn - O mój boże Patryk, powaliłeś mnie na kolana XD!
Dikkus - Dobrze, że po mutacji jesteś XD!
Moon Red - Mine dojebałeś niezłą XD!
Sasha Rookslayer - W sumie to wszystko okej poza tą dziwną postawą X D
Xelix - Myślałem, że jesteś starszy[?]
Zarexoholik - Dostrzegam progres.
Ogólnie filmik wyszedł zajebiście, gratulację, kawał dobrej roboty :)
Mega to wyszło :D
Czekamy do środy!
dobra robota muzyka jak najbardziej odpowiednia ; d
Poziomek :P
11-11-2012, 20:08
Spoko muzyka a nagrode ryje 2012 wygrywa armianin dziękuje xd
Iron Killer
11-11-2012, 20:09
Widzę tylko jedna osoba dała zdjęcia swojego ryjaska z karteczką i nickiem :D
2012-11-11 19:36:38 :: Karpek
ale żeś się ***** zmienił
2012-11-11 19:36:40 :: Karpek
XD
2012-11-11 19:36:46 :: wutdefak@aqq.eu [JA]
czemu
2012-11-11 19:36:59 :: Karpek
od ostatniego zdjęcia jak nie Ty
No ok :D
#t
Brawa dla wszystkich osób które dały zdjęcie :) Czekamy na finałową wersje.
Jeżeli macie jakieś zażalenia, bądź uważacie, że coś muszę poprawić - piszcie w tym temacie.
Poziomek :P
11-11-2012, 20:14
Jeżeli macie jakieś zażalenia, bądź uważacie, że coś muszę poprawić - piszcie w tym temacie.
napisy za szypko znikają i czasem w ogóle nie widać przez tło albo czcionka jest chujowa poćwicz troche;/;/;/
Ciągle te same, nudne przejścia i okropna muzyka sprawia, że ten filmik jest denny. Prawie za każdym razem tak samo wchodzi napis i za każdym razem takie samo przejście pomiędzy zdjęciami. Na końcu jak by były zacinki - powinno być wszystko płynnie.
Moja ocena 5/10, ale to tylko trial. Mam nadzieję, że końcowy efekt filmiku będzie bardziej imponujący.
Wszytsko okej, ale muzyke bym zmienił. Nie obrażając waszego gustu :D jest strasznie chujowa i do zmiany - proponuje aby Łikuwa dodał coś wg wlasnego uznania on sie zna na tym.
adrian0093
11-11-2012, 20:47
#t
Tak właściwie to moglibyście zmienić to zakończenie bo takie bardzo proste jest, reszta chyba ok.
~#*Nalesniczek Zla*#~
11-11-2012, 20:49
Filmik dobry ale rzeczywiście napisy czasem za szybko znikają i końcówka jest dziwna jak i rozpoczęcie filmu ;)
Zarexoholik?
11-11-2012, 20:53
Kto mi tu post usuwa! Za krótko widać napis ZAREXOHOLIK? i muzyka nie pasuje, serio.
Muzyka słaba, przydałoby się ją zmienić. dobre mordy panowie
Właśnie, muzyka.. tu zmieniłbym ją, do tego upłynnił przejścia lub przyspieszył ładowanie niektórych liter w nickach. Tak poza tym to w porządku, podoba mi się. :)
Jedynie może niech te napisy chwilkę zostają na ekranie to raz no i dwa do demona pisalem, zeby pod moim zdjeciem napisal 'viseq' a nie 'kacper' napisal ze sie domyslil a i tak jest kacper cry cry zmiencie to i siuper bedzie okok?
Fajowe, propsik. Ale tak jak już wcześniej pisałem, zmień muzykę Apollo jak najbardziej by tutaj pasował ;)
5!
Muzyczka dobrze, a myslalem ze wstawisz moje jedno + drugie z Xaynem, ale moze tak byc jak jest ; d Dobrze popatrzec na niektore mordeczki w porownaniu z ostatnim RL FOTO (:
To tylko wersja testowa.
Kto wie, co pokaże wersja finalna :)
Dokładnie :D
oczywiście końcówka najlepsza :)
Chodź to ostanie "a" w Zrazik pojawia się i całość znika
Dobrze, będzie poprawione w wersji finalnej :)
napisy za szypko znikają i czasem w ogóle nie widać przez tło albo czcionka jest chujowa poćwicz troche;/;/;/
Poprawię.
Ciągle te same, nudne przejścia i okropna muzyka sprawia, że ten filmik jest denny. Prawie za każdym razem tak samo wchodzi napis i za każdym razem takie samo przejście pomiędzy zdjęciami. Na końcu jak by były zacinki - powinno być wszystko płynnie.
Moja ocena 5/10, ale to tylko trial. Mam nadzieję, że końcowy efekt filmiku będzie bardziej imponujący.
Z przejściami specjalnie nie chciałem się bawić, ponieważ będą one zmieniane.
Co do muzyki, zmienię ją.
#t
Tak właściwie to moglibyście zmienić to zakończenie bo takie bardzo proste jest, reszta chyba ok.
Zmienię (:
Filmik dobry ale rzeczywiście napisy czasem za szybko znikają i końcówka jest dziwna jak i rozpoczęcie filmu ;)
Napisy - zmienię.
Intro oraz Outro - zmienię.
Kto mi tu post usuwa! Za krótko widać napis ZAREXOHOLIK? i muzyka nie pasuje, serio.
Napisy - zmienię.
Muzykę jak już wyżej odpowiedziałem, też zostanie zmieniona.
Muzyka słaba, przydałoby się ją zmienić. dobre mordy panowie
Zgłoszone.
Właśnie, muzyka.. tu zmieniłbym ją, do tego upłynnił przejścia lub przyspieszył ładowanie niektórych liter w nickach. Tak poza tym to w porządku, podoba mi się. :)
Ok, przyjmuję zgłoszenie :D
Jedynie może niech te napisy chwilkę zostają na ekranie to raz no i dwa do demona pisalem, zeby pod moim zdjeciem napisal 'viseq' a nie 'kacper' napisal ze sie domyslil a i tak jest kacper cry cry zmiencie to i siuper bedzie okok?
Ok, Twój nick poprawię oraz napisy będą dłużej widoczne.
Fajowe, propsik. Ale tak jak już wcześniej pisałem, zmień muzykę Apollo jak najbardziej by tutaj pasował ;)
5!
Muzyka również zostanie zmieniona.
Całkiem fajnie wyszło, muzyka ? Mi się tam podoba. :) Czekam na finalną wersję.
#
Można prosić o tytuł piosenki ?XD
Myślałam że będzie tylko jedno moje zdjęcie ;p
Zdjęcia jak zdjęcia ale nicki mnie rozbrajają ;p
pozdrawiam ;p
Udział w filmie wzięli użytkownicy forum jak i serweru (?)
Ogólnie filmik może być.
widze na apo same koxy 25 w łapie ;c
y5c4H4oNZ0s
Tutaj jeszcze jedna z mojej strony nutka :D
@ Jak pisałem fajnie wyszło :)
Master Sio
12-11-2012, 15:27
HEHEHE WIDZIAŁEM SIEBIE NA FILMIE NORMALNIE NALEŻY NAM SIĘ OSKAR :> NOMINOWANI
TY
JA "
WY
ONI :>
fajne :> muzyka dobra :> ale moim skromnym zdaniem coś polskiego w tle było by lepsze :>
ogarnijcie te spiny, bo nie każdy musiał się urodzić 20 lat temu + nikt nikomu nie kazał być w takich, a nie innych wymiarach
z przykrością, ale muszę Was poinformować, że finalna wersja opóźni się o pare/parenaście dni, ponieważ Week'a nie będzie przez tyle w domu, sory!
Xayn : )
12-11-2012, 22:45
jak na trial jest dobrze, muzyka do bani co prawda ale mysle ze final bedzie miodzio ;d
#demon
Poczekamy, don't worry XD
Dobrze, że mnie tam nie ma :D
KaZeK - lololol Szacun Czarnuchu X DDDDD
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.