View Full Version : Eagle shield quest
Witam!
Chciałbym zapytać czy jest jakaś opcja edycji tego questu? Praktycznie nie da sie znaleźć osoby, która spełnia wymagania santorra. Można by zmienić przedział poziomowy. Zamiast różnicy 10 poziomów całkowicie usunąć różnicę i zostawić możliwość aby osoby w przedziale 300-500 mogły wykonać quest bez problemów, a nie prosić się kilka dni żeby ktoś poszedł na quest.
Sasha Rookslayer
14-11-2012, 21:30
Jestem na nie, uwierz, że w 1 min nie odkryto ameryki. Tak samo jest z ludzmi, którzy nie wykonali tego Questa. Poczekaj 2-3 dni, a uwierz, że ktoś się znajdzie. Jeżeli nie chce Ci sie pisać na Trade, możesz zrobić temat na Forum.
Zawsze było tak z Eagle Shieldem, więc po co to zmieniać?
Dobrze jest, jestem na nie.
Po to, że każdy ma prawo wykonać ten quest a nie osoba, której się poszczęściło i znalazła akurat kolegę na quest.
Mi osobiście potrzebna jest taka tarcza do gry.
Mogę kupić - owszem, ale nie mam tyle kasy na tarcze. Mam możliwość wykonania questu to chcę z niej skorzystać
Po pierwsze. Ten quest nie jest obowiązkowy, więc jeżeli go nie wykonasz hota zrobisz bez problemu.
Po drugie. Załóż temat na forum i napewno ktoś się znajdzie.. z tego co wiem jest jeden gosciu który za nie wielką opłatą daje sie zabijać na tym quescie .. Pozdrawiam .
Kategoryczne NIE
a ba?
Po pierwsze dlatego, że nikt nie karze CI wykonac tego questu, można zrobić Hota, bez zrobienia Eagle Shielda.
Po drugie, trzy razy wykonalem ten quest i 3 x osobe znalazłem w ciągu jednego dnia.
Btw, mam 300 Eda moze kupie pacca to podskoczę z Toba na arene i wezme tego shielda ;>
TAK
Wezcie pod uwage, ze liczba graczy gwaltownie spada i znalezienie kogos jest coraz trudniejsze wiekszosc graczy to 1k+lvle a Ci ktorzy zaczynaja to moze z 5% serwera (ofc. aktywnych graczy a nie stojacych charow)
Zii Baba
14-11-2012, 23:39
TAK
Wezcie pod uwage, ze liczba graczy gwaltownie spada i znalezienie kogos jest coraz trudniejsze wiekszosc graczy to 1k+lvle a Ci ktorzy zaczynaja to moze z 5% serwera (ofc. aktywnych graczy a nie stojacych charow)
Takie zycie... Nie kazdy musi wykonac tego questa, poza tym nie jest on obowiazkowy (hota quest)...
@top
Jestem na nie, nie potrzebne, marna tarczna, marny zarobek... Bez sensu
~
Nie tak ciezko znalezc kogos do solo roomu.
Krystian'ek
15-11-2012, 00:28
Ja osobiście jestem na TAK.. Nie gra już tak dużo ludzi jak kiedyś i coraz trudniej znaleść kogoś na tego questa bo od 1 lvl raczej już mało ludzi gra.. Tak więc powinna być taka opcja :)
Xayn : )
15-11-2012, 09:24
Jak nie zrobisz to nic sie nie stanie, nie przeszkodzi Ci to w dalszym wykonywaniu questa więc o co się rozchodzi ?
#t
Nie.
wiadomo, że jestem na nie!
to jakby pisać propozycje do np. robienia aren dao solo, bo ciężko znaleźć drugą osobę :| nie masz obowiązku robić tego questa i nie musisz go robić, żeby grać dalej!
Rekrut_xD
15-11-2012, 11:05
Szkoda czekać na kogoś i robić ten quest... Lepiej expic
#T
Nie
Przykro mi, ale NIE.
Wyjaśniać nie będę coś, co już zostało wyjaśnione wcześniej przez innych użytkowników. To tyle, zamykam.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.