Zaloguj się

View Full Version : Lagi na serwerze.

Sasha Rookslayer
16-11-2012, 22:04
Witam!
Jak wiadomo, kilka dni temu były masowe lagi w godzinach wieczornych spowodowane nie wiadomo czym. Dziś, 16 listopada w godzinach wieczornych (godzina około 22), również te lagi się pojawiły.

Wtedy, (kilka dni temu), wszedłem na Red Dragony na Queście Rabbit Present i padłem, bo nagle się pojawiły masowe lagi... 3 razy w 3 dni tam byłem i padłem..

Dziś był tam Mr Fsza, z Vojska i również pojawiły się lagi i oni padli..

Droga Administracjo, możecie sprawdzić, czy faktycznie pojawienie się tam w roomie z Red Dragami powoduje to, że na serwerze są lagi?
Mi się zdaje, że własnie pojawienie się tam powoduje lagi :l

Osobiście, tak zauważyłem,
mogę się mylić, lecz warto sprawdzić.

Pozdrawiam,
Sasza.

#topic

Zbieg okoliczności, że akurat jak ktoś wejdzie tam do roomu z Red dragami, to są Lagi na serwerze?
Raczej nie.

Mr Fsza
16-11-2012, 22:07
Całkiem możliwe bo one się tam respią jak pojebane ;d

wszedłem po czym wystąpiły dość duże lagi i gdy lazłem dalej były one coraz większe .

Lord Morgan.
16-11-2012, 22:21
Dzis to jest przesada lagi, crasche co jest grane nie mozna isc expic :) w pewnym momencie przez 2 min sie nie moglem ruszyc ...

Sorc Aka Siochacz
16-11-2012, 22:25
Expiąc zauważyłem ostre lagi 110 osób online jak zawsze a Tutaj lagi pomimo że serwer miał lagi jak było ponad 200 osób online.

Droga Administracjo powinniście trochę obniżyć lagi bo przez to jak się serwer je** to każdy napewno dostaje ku*** i nie chce grać na takim OTS pomimo :że ten serwer jest chyba najlepszy z OTS według mnie Mazurki itd niech się chowają.
Poprawcie to :)

Demon
16-11-2012, 22:26
lagi są zapewne spowodowane testowaniem na test serverze, w końcu zbliża się Was upragniony update, ale jeśli tak uważacie i faktycznie tak jest to powinno być poprawione :)

.LOGEST.
To samo, wylogowało mnie i nie mogłem się na postać zalogować.
Wbiłem na innym koncie lagowało i mnie znowu wywaliło xd

Faamous
Wszystko okej, ale nie możesz napisać prywatnego tematu? Należy się warn, bo juz był poruszany temat lagów - pisz do nich w prywatnym dziale.

Gimme
16-11-2012, 22:27
lagi są zapewne spowodowane testowaniem na test serverze, w końcu zbliża się Was upragniony update, ale jeśli tak uważacie i faktycznie tak jest to powinno być poprawione :)

Będą jakieś zmiany w balansie? Bo nie wiem czy grać dalej ms czy kupić ek jak 3/4 serwera?

Carmell
16-11-2012, 22:29
jest dobrze , po co panikować ? Że są lagi to wielki puacz ? Taka natura tibi .

Sasha Rookslayer
16-11-2012, 22:40

Demon, ale w czasie lagów nikogo nie było na Teście, więc wytłumaczenie, że ktoś coś testował jest zbędne.

Wszystko okej, ale nie możesz napisać prywatnego tematu? Należy się warn, bo juz był poruszany temat lagów - pisz do nich w prywatnym dziale.

Faamous, uwierz, że nie mogę, bo również chcę znać opinie innych graczy, którzy wtedy w tej godzinie grali, i czy również mieli lagi.

Będą jakieś zmiany w balansie? Bo nie wiem czy grać dalej ms czy kupić ek jak 3/4 serwera?

Twoj post, nic nie wnosi do tematu, więc proszę dla Ciebie warna.
Odnośnie balansu, raczej nic nie będzie w nadchodzącym Update. Aktaulizacja, którą robi Tygrys będzie przede wszystkim dla graczy Rooka.

#topic

Dzięki za wasze opinie, czekam, aż ktoś z Administracji się wypowie w tym temacie.

Shakur Shooter !!!
16-11-2012, 22:59
widać że serv upada lagi są co jakiś czas jak tak dalej bd to bd grać 10 ludzi na servie to kpina jakaś jest

Zii Baba
16-11-2012, 23:25

Jezeli trzymac sie slow Tygrysa to zmian nie bedzie.
@top
JEZU LAGI :O Jak inni pisali, ze maja lagi to olewaliscie sprawe tlumaczeniem ich slabego lacza internetowego, nagle gdy dziciak sasza padl zaczeliscie srac xD beka
~czemu nikt cynku o crashach nie dal ? Poklonowalo by sie troche ;s

k4z3k
17-11-2012, 00:37
Po prostu jest słabe łączę i może to jest głównym powodem, że w różnych miejscach są dramatyczne ściny całego serwera, ale warto byłoby sprawdzić to i ewentualnie to poprawić, każda rzecz na mapie może tym być błędem serwera, a może to test serwer powoduje ?

Rinson
17-11-2012, 09:33
Problem był zgłoszony już do Mortiisa przeze mnie. Czekaliśmy kiedy pojawią się kolejne laggi, i teraz może uda się coś ustalić.
Czy w dniach, w których laggów nie było był ktoś z Was/Waszych znajomych w tym ostatnim roomie z Red Dragami na Rabbit Present Quest?

@edit
To w takim razie nie jest wina roomu. Jakby była to wina roomu, to laggi by były zawsze.

Sasha Rookslayer
17-11-2012, 09:56
Czy w dniach, w których laggów nie było był ktoś z Was/Waszych znajomych w tym ostatnim roomie z Red Dragami na Rabbit Present Quest?

Rinson, wtedy, kiedy były lagi przez 3 dni, to ja byłem... 3 razy padłem.
Wczoraj był Fsza, z Vojska i również pojawiły się Lagi i padli.

Ja byłem również wczoraj z rana, oraz 2 dni temu w ostatnim roomie i lagów nie było. Ale jeżeli ja miałem lagi, gdy akurat wszedłem tam, oraz Fsza wczoraj, to może na prawdę coś tam nie gra. Musisz to sprawdzić.
Wychodzi na to, że raz są tam lagi, a raz ich tam nie ma:confused:

Chemik
17-11-2012, 17:20
Ja tam ich nie mam. Sprawdź ustawienia:

Options->Graphics->Advanced-> Ustaw Adjust Framerate Limit na: max

To powinno pomóc.