View Full Version : [EPREN] Najlepszy z najlepszych gnoi Dao i przechodzi na jasn? stron? mocy!
http://i50.tinypic.com/15d73vn.jpg
Tak, to nie fake! Postać o nicku Epren (http://www.armia.toproste.pl/player-Epren.html) wykonała wszystkie misje potrzebne aby wejść do mrocznego labiryntu piekielnego Dao i już za kilka dni pobije rekord ustanowiony przez użytkownika Kimus The Master (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=25695) na postaci Saio (1018 elite knight) oraz Sciex (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=18186) który wykonał misje postacią o nicku Bocianex (1026 elite knight).
Epren pokonał Damaged Apocalypto (uwaga!) na 812 poziomie doświadczenia! Po pokonaniu Fallen Mage (+11 poziomów) w błyskawiczny sposób zajął się skarbcem i w taki oto sposób otworzył sobie dostęp do piekielnego labiryntu Dao! Wkrótce owy wojownik stanie do walki z potężnym Dao (ktoś mu wybije - beka). Tak czy siak jego rekord zapadnie każdemu w pamięci na długo.
#adrian0093
Może to Ty?
#Week
Szczelba dwurura ;]
#Sorc Aka Siochacz
Dzienki, na szybkiego pisałem :)
gratulacje dla Eprena [KTO TO?!] wierze mocno, że wykona ten trudny quest jak najszybciej :)
adrian0093
18-11-2012, 16:22
Gratuluje, ale co to za no name? :P
Tajemniczy Noł nejm podbija apo :O
Gratulacje
Z całego serca gratuluję i życzę powodzenia w dalszym expie KaZeK. :D
Pewnie najlepsze EQ więc nie ma się co dziwić im lepsze tym zawsze będzie nowy rekord.
Super, coś niesamowitego!
Zarexoholik?
18-11-2012, 17:09
#topic
Gratulacje, bij rekord! Zapiszesz się na kartach historii APO!
Ociechuj! Gratulacje, dokonujesz wielkich rzeczy młody człowieku, oby tak dalej!
Sasha Rookslayer
18-11-2012, 18:28
Zajebiscie, gratuluję i życzę powodzenia w dalszej przygodzie na APO.
Teraz musisz znowu czegoś niemożliwego dokonać, może zobaczyć swoje odbicie w rzece:confused:
Shakur Shooter !!!
18-11-2012, 20:40
ciekawe ile botów użył ten ziomek epren pacan umi tylko grozić a nic nie robi nie gz pajacu
ciekawe ile botów użył ten ziomek epren pacan umi tylko grozić a nic nie robi nie gz pajacu
a ty nawet pisać nie 'umisz', wyp...
#topic
Gz!
.Animal.
18-11-2012, 21:03
won z tego forum
#topic
Gratuluje
Gratuluje i powodzenia w ostatnim zadaniu ;)
Mario Trollotelli
18-11-2012, 22:39
Gz Kazek, fajna postać ;];]
Ali Baba
18-11-2012, 22:44
Śmieszny z ciebie pixel.
POWODZENIA
/*marny koleś jesteś i marne życie prowadzisz- fizyk zawsze stawia poprawnie hipotezę tylko w procesie weryfikacji trzeba coś odrzucić */
-> Ok,ej: Jeden mój impuls myślowy, trwający średnio 30[s] zabiłby twój orzech mózgowy- uwierz mi bo to prawda.
Śmieszny z ciebie pixel.
POWODZENIA
/*marny koleś jesteś i marne życie prowadzisz- fizyk zawsze stawia poprawnie hipotezę tylko w procesie weryfikacji trzeba coś odrzucić */
ty chyba odrzuciłeś swój mózg
_
GRATULUJE NOWY CZŁOWIEKU I POWODZENIA Z OKRUTNYM DYKTATOREM O IMIENIU DAO
Gratulacje :) Bij rekord !
19-11-2012, 02:59
AHA NO TO DOJEEBALES
@top
JIHADOWIEC JEDEN
graty yy rozkurw ich
Dzikusek
19-11-2012, 15:06
Gratuluję i jestem pełen podziwu Kaziu ;]
Ty maniaku! Oczywiscie wielkie gratzy dla Przemqa;) Musze sie znowu postarac o rekordzik:(
scimex pallll
19-11-2012, 18:04
Kaziek maniak : [
nie graj juz w tibie, kk ?
.LOGEST.
19-11-2012, 18:17
Gratuluję :D
Krystian'ek
19-11-2012, 19:10
No to trzeba pobić ten nowy rekordzik ;) nowe wyzwanie, hehe Gratuluje ;)
Kovalchuk
19-11-2012, 19:27
Gratulacje, licze na sukcesa :D
Gratuluję ; O Teraz ja wbije 800 lvl swoim ek'iem i spróbuję pokonać to Damaged APOcalypto :D Może się uda ? XD
Dzikusek
19-11-2012, 21:31
gratuluję ; o teraz ja wbije 800 lvl swoim ek'iem i spróbuję pokonać to damaged apocalypto :d może się uda ? Xdi tak padniesz! ;p eheheeheheh
Moje najszczersze gratulacje!
Naprawde gratuluje ; ) duze osciagniecie jak na taki poziom .
Ty maniaku! Oczywiscie wielkie gratzy dla Przemqa;) Musze sie znowu postarac o rekordzik:(
Sobie gratulujesz? Ogar. Gdyby nie te boty nie zrobił byś ostatniej arenki mistrzu:( zapewne bocianexem też nie zrobiłeś tego normalnie bez bota.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.