View Full Version : Matura to bzdura... Czyli próbna matura z Operonem i GW :d
Anonimowy
20-11-2012, 12:40
Cze!
Właśnie dotarłem do domu po próbnej ekhm... maturze z operonem i GW. Osobiście uważam to za porażkę xD Tematy- ujdą, fragmenty/utwory-wtf?
Czytanie ze zrozumieniem akurat git majonez. Ktoś z was jeszcze pisał?;d
Lechista92
20-11-2012, 14:05
Ta. Beznajdziejna ;d
Zarexoholik?
20-11-2012, 16:17
Koleżanka mi pisała, że średniawka straszna, ale przecież to próbna. Ja byłem pierwszym rocznikiem, który miał do napisania obowiązkową maturę z matematyki - tego bym się bardziej obawiał niż tej z polskiego. Zresztą matura próbna ma się nijak do tej głównej, ponieważ główna była bardzo łatwa w porównaniu do próbnych.
taa, ja pisałem :) i szczerze to waliłem ściemę po całemu ;P próbna to próbna i chce się przekonać ile ogarniam na "sucho"
Od początku roku obawiałem się o mature z matmy. Teraz obawiam się o polski, z którego zapewne będę miał najmniej punktów. Na wypracowanie wylałem masę wody, a resztę zadań jakoś nie ogarniałem, choć żadnego pustego nie zostawiłem.
Dzisiejsza matma ? Nie była trudna. Łatwa oczywiście też nie, ale większość zadań zamkniętych + te otwarte po 2 pkt zrobiłem bez większego problemu.
Jutro rozszerzony angielski :/
Anonimowy
24-11-2012, 11:13
Sprawdzam te odpowiedzi to chyba czapa będzie xD Czekam na odp z geo podstawy ;d
Mr Cwelcarz
28-11-2012, 17:01
pisalem dzisiaj z matmy bardzo srednio, trudne zadania nic nadzwyczajnego ;/ pewnie jakies 50% bedzie
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.