Zaloguj się

View Full Version : prezent dla kole?anki na 18

SedaN*
22-11-2012, 15:28
w sobotę idę na 18 koleżanki i ***** jak zawsze wbijałem z flaszką to tym razem chcę coś innego, tylko co? ma ktoś jakieś dobre pomysły? ważne, abym mógł to kupić teraz a nie zamawiał gdzieś i dojdzie mi po weekendzie, bo potrzebuje to na teraz! do soboty. Czekam na wasze pomysły :) kwota hm jakoś do 50zł.

Zarexoholik?
22-11-2012, 15:39
Kup jej koszulkę Drogby jak jeszcze grał w Chelsea, taką bazarową - to wydasz ze 20zł. Jak jej się nie spodoba to weźmiesz dla siebie, a 30zł nie będziesz musiał oddawać mamie, bo powiesz, że wydałeś całość. PRONTO

SedaN*
22-11-2012, 15:41
wibrator .

chyba się nie zmieszczę w 50zł, coś innego?

Kup jej koszulkę Drogby jak jeszcze grał w Chelsea, taką bazarową - to wydasz ze 20zł. Jak jej się nie spodoba to weźmiesz dla siebie, a 30zł nie będziesz musiał oddawać mamie, bo powiesz, że wydałeś całość. PRONTO

Chytry plan, kiedyś czasami korzystałem, ale już teraz nie biorę od rodziców kasy na takie rzeczy. A pomysł chujowy z racji, że nie kibicuje Chelsea :)

SedaN*
22-11-2012, 15:48
Możesz kupić 0.7 Finlandii, koszt około 49zł, + za zeta kupisz wstążkę... Obwiniesz wokół wódki i masz prezent dla niej i dla siebie. Dlaczego dla siebie? Bo pewnie i tak ją wypijesz.

w sobotę idę na 18 koleżanki i ***** jak zawsze wbijałem z flaszką to tym razem chcę coś innego

coś jeszcze... ? jakieś pomysły ;D?

#down
hm, raczej nie. tak jakoś drętwo, to już lepsza ta flaszka ewentualnie ;x

Week
22-11-2012, 15:54
coś jeszcze... ? jakieś pomysły ;D?

Daj jej 50zł, kupi sobie co będzie chciała.

#Up

To może jakąś koszulkę śmieszną albo coś takiego. (http://niecenzuralne.pl/product_info.php/products_id/1174/catId/10)
Nie wiem jak u Was we Wrocławiu, ale w Krakowie jest masę tego typu sklepów w galerii, jest w czym wybierać.
Pochodź po takich sklepach, na bank coś znajdziesz,

Okey
22-11-2012, 15:58
To ty znasz tą koleżankę - kup jej to co lubi najlepiej. Dobra rozumiem, czekolada to zły pomysł, pomyśl jeszcze lepiej. NO I OCZYWIŚCIE DO PREZENTÓW DLA KOBIET ZAWSZE DODAWAJ COŚ SŁODKIEGO BEZ TEGO ANI RUSZ XD jak prezent jej się nie spodoba to chociaż słodycze będą okej XD

Canars kox
22-11-2012, 16:05
Kup jej duze lustro z napisem markerem najpiekniejsza Kobieta na SWIECIE i jak bedziesz do niej pukal to bedziesz trzymal w lapie to sie ucieszy ;> i bedzie orginalnie i zmiescisz sie w 5 dyszkach :>

Demon
22-11-2012, 16:34
ja bym brał jakieś dobre czerwone słodkie/półsłodkie wino + słodycz, nie ma co szukać dziury w całym

Mieniu
22-11-2012, 16:35
To ty znasz tą koleżankę - kup jej to co lubi najlepiej. Dobra rozumiem, czekolada to zły pomysł, pomyśl jeszcze lepiej. NO I OCZYWIŚCIE DO PREZENTÓW DLA KOBIET ZAWSZE DODAWAJ COŚ SŁODKIEGO BEZ TEGO ANI RUSZ XD jak prezent jej się nie spodoba to chociaż słodycze będą okej XD

Dobrze gada. :D Prezent może być chujowy, ważne że prezent :) + ułóż konkretne życzenia i będzie zadowolona. :p

KopMordo
22-11-2012, 16:39
Weź ze sobą mamuśkę do jubilera i razem wybierzcie jej jakieś wyjątkowe kolczyki ze srebra, zmieścisz się w 50 zł.

adrian0093
22-11-2012, 17:01
Kup jej kcc na apo, będzie zadowolona.

A tak na poważnie to może jakaś płyta (jeżeli jest fanką jakiegoś zespołu ofc), lub może jakaś śmieszna koszulka czy coś? XD

Soi
22-11-2012, 17:06
ja bym brał jakieś dobre czerwone słodkie/półsłodkie wino + słodycz, nie ma co szukać dziury w całym

Zdecydowanie tak jak demon, w 90% tak robie jak ide na jakies babskie urodziny, winko sobie wypija w babskim gronie, slodycze sobie zostawi na pozniej/zjedza odrazu i tez bedzie zadowolona, bo wodka to tak lipa do dziewczyny, bo wiadomo ze one wola nisko %... A ew. dla siebie i kumpli mozecie sie zlozyc na jakies pol literka zeby smutno nie bylo. :)

A prezenty typu "smieszny kask" to jak dla mnie gowno nie prezent bo po tygodniu i tak to wywali a tak to chociaz winko sobie wypije ;]

Simi
22-11-2012, 17:09
Kup jej kcc na apo, będzie zadowolona.

XD!

może jakiś bon za te 5 dyszek? do Reserved czy innego Croppa, House'a, zależy gdzie mieszka i czy macie jakieś tam centra handlowe xD

KaZeK
22-11-2012, 17:20
Kup jej jakąś koszulkę w stylu:
http://ememe.iai-shop.com/product-pol-328-Mom-Please-damska-koszulka-t-shirt-.html lub tak jak koleszka Canars kox proponował - lustro z napisem "Najpiękniejsza kobieta na świecie"

SedaN*
22-11-2012, 18:04
Hm, dzięki za wszystkie pomysły. Jakby ktoś na coś jeszcze wpadł to niech pisze ;D chyba kupie to wino (jak pisał demon) i jakąś koszulkę z fajnym napisem/słodycz :)

Rekrut
22-11-2012, 20:15
Kup jej dobry wibrator xDDDDDDD

Ja bym kupił jakąś biżuterię i wziął jakieś wino dobre:D

#Vasco
22-11-2012, 21:08
Kup jej duze lustro z napisem markerem najpiekniejsza Kobieta na SWIECIE i jak bedziesz do niej pukal to bedziesz trzymal w lapie to sie ucieszy ;> i bedzie orginalnie i zmiescisz sie w 5 dyszkach :>
Podbijam + do tego niedrogie winko i masz bardzo oryginalny i pomysłowy prezent ;)

Zabawiłeś.

Kacper
23-11-2012, 00:38
ej ok jak znajdziesz duze lustro mniej wiecej na wymiar kobiety czyli jakies 170 cm wysokosci za 50 zl wezme od razu ok?;]

Ja bym kupił jakąś biżuterię i wziął jakieś wino dobre:D

ja to rekrut na twoim miejscu kupilbym nowe okularki i dresy bo te twoje stare sie powycieraly jak cie ostatnio ziomeczek na ulicy widzial;]

#ja to lubie zawsze z rozmachem, duza kartka za 20-30 zl do tego duza czekolada za 20 zl i masz fajny prezent, na kartce zyczenia wszystko spoko czekolade kolezanka wpierdoli pozniej nie umyje zebow próchnica stany zapalne goraczka bulimia zawal napad okradł i w koncu powolna bolaca smierc
sorry ponioslo mnie

Sorc Aka Siochacz
23-11-2012, 14:18
Kup jej jakąś dobrą bambonierkę i tak jak Demon winko :P