View Full Version : Mleko diab?ów potrzebne do DAO
Witam!
Co wy na to żeby móc kupować mleko od Sonii nie będąc stałym klientem? Zaczynając grę od zera ciężko jest uzbierać 100kcc dla niej. Oczywiście cena mleka była by odpowiednio większa np 50kcc gdzie przy stałym kosztuje 10kcc.
Jestem na nie. Tak było od początku i tak ma zostać.
btw. o ile się nie mylę to ktoś kto jest już stałym klientem może Ci takie mleczko kupić :)
Właśnie się nad tym zastanawiałem, czy inny stały może takie mleko kupić i czy takie mleko DAO ode mnie przyjmie.
btw. o ile się nie mylę to ktoś kto jest już stałym klientem może Ci takie mleczko kupić :)
~#*Nalesniczek Zla*#~
23-11-2012, 16:04
heh
Jestem na nie ? Bo to bez sensu ,po co zmieniać coś co jest dość dobre.
Właśnie się nad tym zastanawiałem, czy inny stały może takie mleko kupić i czy takie mleko DAO ode mnie przyjmie.
robiłem to z małym lvlem i kupowałem mu mleko i DAO nie miał nic przeciwko, więc śmiało może Ci ktoś kupić :)
Zii Baba
23-11-2012, 16:13
A co to za problem uzbierac 100kcc do soni i te 25kcc do mada ?! Jezu... Kto zaczyna teraz gre od nowa ? ... Tylko Ci, ktorzy maja eq i nooby, ktore stoja w dp i wkurwiaja ludzi... Zbierajac loot, grajac od 1lvl uzbierasz te 100/25kcc do tego 1.2k czy jakiego tam...
@sasza
Nie ''pierw'' tylko najpierw ;c
Sasha Rookslayer
23-11-2012, 18:40
Zgadzam się z Panem wyżej. Co do autora tematu, pierw popytaj ludzi, pomyśl, a nie od razu zakładasz tematy, które zaśmiecają Forum. Myślę, że wszystko zostało wyjaśnione, więc temat można zamknąć, aby nie nabijać postów.
I tak zanim zrobisz wszystkie isje u dao to zdążysz nazbierać te 100kcc.
#T
Może Ci je ktoś inny kupić:) Jestem na nie :D
Xayn : )
24-11-2012, 10:50
Jak masz zamiar płacic 50kcc za mleko, to teraz wydaj te 50kcc na loota od graczy, i bedziesz mial juz 50% mniej do zbierania ; o
ofc. nie
Zarexoholik?
24-11-2012, 14:14
To ciągłe ułatwianie jest co najwyżej śmieszne. Myślisz, że wszystko będziesz mieć od razu dostępne? Po to są questy, żeby się z nimi potrudzić, a nie mieć wszystko od zaraz. Jak ci nie pasuje to nie musisz robić tej misji. Jestem na NIE.
#niżej
Co najwyżej.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.