View Full Version : Choroba [wasze sposoby]
Iron Killer
27-11-2012, 19:35
Witam, temat być może idiotyczny, ale kij. Do rzeczy: Jakie są wasze sposoby na symulowanie bądź na stanie się chorym? Ja słyszałem żeby zjeść ziemniaka, proszek do pieczenie, kwasek cytrynowy, ale jedni twierdzą co innego, a drudzy co innego czyli niektórzy twierdzą że po zjedzeniu ziemniaka jest duża temperatura, a drudzy że straszny ból brzucha, ja nie próbowałem jak na razie żadnej z tych opcji, ale dzielcie się waszymi sposobami żeby zostać w domu :D
Niuchacz
27-11-2012, 20:19
zjedz jajko na miekko i popij woda, sraka murowana
eh no dobra.. to zarówno ziemniak jak i proszek do pieczenia powinien być skuteczny, sam nie próbowałem, ale moi koledzy kiedyś tak i działało
Mr Cwelcarz
27-11-2012, 20:26
ja pierdole co za gimnazjalne dyskuscje nie lepiej powiedziec staremu rze nie idziesz jutro bo masz sprawdzian a jak na niego pojdziesz to dostniaesz kose?
a jak to nie pomoze to spierdalasz i pisze ci siostra uspr co za debile lol poco sie truc jakimis chujostwami zeby wam potem brzuchy popenkaly cwele ;]
na mnie osobiście proszek do pieczenia nie zadziałał, ale stary mi kiedyś mówił, że można pocierać białko oczne i objawy jakby zapalenia spojówek i generalnie zawsze Cię po tym zwalniają :D
@down
w sumie dobra opcja dla nic nie biorących, słuszna uwaga, ale wątpie, że przy normalnym zachowaniu byłoby coś takiego drążone
Niuchacz
27-11-2012, 20:32
można pocierać białko oczne i objawy jakby zapalenia spojówek i generalnie zawsze Cię po tym zwalniają :D
ta i Ci testy jebna bo pomysla, ze narkoman :D
obudz sie rano idz do kibla i siedz tam dobre 20 min i na koniec krzyknij ALE MAM SRAKE XD NIE IDE DO SZKOLY MAMO sprawdzone ;))
Tumanbuga
27-11-2012, 21:45
Ja pierdole, ja tam się cieszę, że moge sobie jeszcze pochodzić do szkoły, za pare lat wszyscy znajomi znikną i zacznie się prawdziwe życie, a Ty się pytasz jak symulować chorobę, a tak w ogóle to po chuj się truć, nie prościej powiedzieć po prostu, że brzuch boli xD? Ja tam podziękuje jak mam wpieprzać jakieś mikstury z dupy a pózniej cierpieć, już nie mówiąc o możliwości zawalenia weekendu albo wystąpienia jakichś chorób układu pokarmowego, wtedy nawet nie będziesz musiał symulować, ale nie polecam :).
Sasha Rookslayer
27-11-2012, 22:56
Nie truj się stary... Zdrowie jest najważniejsze, a nie będziesz na siłę próbował być chorym. Trzeba mieć już ładnie nawalone w bani. Sorry, że tak piszę, że uważam, że to jest chore.
Chodź do szkoły jak najdłużej, bo zobaczysz za kilka lat, jak będziesz wspominał..
W szkole było tak dobrze... A teraz pracujesz po 10 godzin, aby utrzymać własną dupę.
#topic
Jeżeli nie chcesz iść do szkoły, bo powiedz rodzicom, że Ci się nie chce...
Chyba to zrozumieją, albo powiedz, że się źle czujesz... Proste.
Jeszcze raz napiszę, to co wyżej. Nie truj się, bo to tylko na złe Ci wyjdzie.
Wpierdol Skonsumuj jakieś chipsy (najlepiej grubo 'ciachane') idź do lekarza z 'bólem gardła'. Popatrzy na gardło - czerwone kk tydzień L4 jak w banku.
Sam tak robiłem w 2 gimnazjum.
Iron Killer
27-11-2012, 23:32
@Sasha Moi rodzice nie zrozumieją tego że nie chce mi się iść do szkoły ;/
@Kazek Ciekawy sposób, obczaję :D
Zarexoholik?
28-11-2012, 12:41
Soloneza wypij, to będziesz wymiotować cały dzień, jak zostanie na żołądku.
Palladyn Zlosci
27-12-2012, 12:36
Ja ziemniaki jem co dzien do obiadu i nic mi nie jest. WTF?:confused:
Edit.
Teraz to prawie kazdy lekarz daje zwolnienie za nic, pojdziesz powiesz ze Cie cos boli i czy zwolnienie mozna.
^Gpiotras~
27-12-2012, 13:09
Weź pół kieliszka bułki tartej, zalej wódką, poczekaj 15 minut aż bułka nasiąknie, jebnij sobie takie 2 kieliszki, rzygaj 3 dni.
Zjedz ziemniaka surowego to będzie gorączka lub natrzyj się cebula to będzie siniak:D
Wypij litr maslanki sraka murowana
wszamaj z kilo mandarynek sraka murowana
a najlepiej idz do szkoly, ja teraz zaluje ze sie uciekało itp jak teraz trzeba zapierdzielac po 10 h dziennie ;/ dobrze ze mam Christmas Holiday do 2 stycznia :))
GHahahahahahah beka, I GOT NO WORRIES,
nieudaczniku, boisz się starym powiedzieć w oczy, że nie chcesz iść do szkoły nie masz swojego zdania to jesteś nikim tak samo jeśli go nie umiesz wyrażać.
zjedz jajko na miekko i popij woda, sraka murowana
próbowałem tak 2 lata temu i nic xD
#temat
jak zwalisz sobie zrobisz się czerwony i powiedz ze masz niby temperature
Patryk1551
28-12-2012, 14:06
Mam 2 sposoby na nie pójście do szkoły:
1) Dzwonię do kolegi, żeby wstawał, bo wpadam z lapkiem i gramy w lola
2) Wyłączam budzik i śpię dalej.
Działają w 100% i nie musisz się truć xd
Lolipops
28-12-2012, 15:11
Idz do monopolowego kup sobie 0,7 czystej przechyl i jesteś chory na drugi dzień.
P.S
Sprawdzone
Pozdrawiam Lolipops
# Według mnie głupi temat :/
#Topic, ja przy odrobinie pecha, byłem 2 tyg w szpitalu i zagrożenie życia miałem :) [droga śliniankowa] ofc. w najmniej oczekiwanym momencie będziesz miał prze tydzień gorączkę po 40', Wymiotował żółcią z krwią, będziesz musiał oddychać przez tlen, nie będziesz przez 1 dzień mógł ruszać nogami, będziesz mdlał i wiele innych głupot...
Jedyne minusy to, że np. ja miałem przez 2 tyg 13 wenflonów + jak krew do pobierania nie chciała lecieć, to dodatkowe kłucia, poza tym pełno tabletek i ogólnie zabroniony alkohol na 2 mieś :)
[SEPSA]
Sprawdzone by elmOwski !
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.